reklama
No i ja jestem po całym dniu biegania przy dzieciach hmm a to 18 czyli 4 h zostały jak dzieci na dobre zasna...
Jutro mam pogrzeb kolezanki miała 29 lat - zachorowała w wieku 15 lat - została zarazona szczepionka na gruźlice w wieku szkolnym... w czasie zabawy upadła i w piorunujacym temoie zaczeła tracic pamiec, przestała chodzic - była jak roślinka - przez 14 lat - zmarła... odeszła - powiedziała tylko matce - Mamo juz nie bedziesz sie ze mna meczyła... smutne... to była moja najlepsza kolezanka :-(
Jutro mam pogrzeb kolezanki miała 29 lat - zachorowała w wieku 15 lat - została zarazona szczepionka na gruźlice w wieku szkolnym... w czasie zabawy upadła i w piorunujacym temoie zaczeła tracic pamiec, przestała chodzic - była jak roślinka - przez 14 lat - zmarła... odeszła - powiedziała tylko matce - Mamo juz nie bedziesz sie ze mna meczyła... smutne... to była moja najlepsza kolezanka :-(
Lilianko bardzo współczuję to straszne często się słyszy o błędach lekarskich szkoda gadać
Co do kremu to my mamy taki
Krem na każdą pogodę 75ml
Bubchen
Krem na każdą pogodę BUBCHEN z substancjami pochodzenia naturalnego. Wysokiej jakości krem chroni i pielęgnuje delikatną i wrażliwą skórę przy każdej pogodzie. Stabilizuje nawilżanie skóry i zapobiega jej wysuszaniu. Intensywna ochrona dla całej rodziny. * zawiera czyste olejki roślinne: migdałowy, jojoba i karite * biologicznie aktywne wyciągi z rumianku * zawiera panthenol i witaminę E * nie zawiera oleju parafinowego * nie zawiera środków barwiących i konserwujących
Waga: 0.00
Wiek dziecka: 0
Co do kremu to my mamy taki
Krem na każdą pogodę 75ml
Bubchen
Krem na każdą pogodę BUBCHEN z substancjami pochodzenia naturalnego. Wysokiej jakości krem chroni i pielęgnuje delikatną i wrażliwą skórę przy każdej pogodzie. Stabilizuje nawilżanie skóry i zapobiega jej wysuszaniu. Intensywna ochrona dla całej rodziny. * zawiera czyste olejki roślinne: migdałowy, jojoba i karite * biologicznie aktywne wyciągi z rumianku * zawiera panthenol i witaminę E * nie zawiera oleju parafinowego * nie zawiera środków barwiących i konserwujących
Waga: 0.00
Wiek dziecka: 0
Załączniki
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dobry wieczór. U mnie dzionek średni KUba bardzo marudzi. Poprostu już nie wiem co z nim począć. Nic go nie interesuje, Nie wiem moze ząbki. Niby nic nie widać. No nic jakoś trzeba przetrwać. Miał dzisiaj o dziwo trzy drzemki. Byliśmy na chwilkę tylko na spacerku to miałam chwilkę ciszy.
Lilianko współczuje ogromnie.
Daruunia super, że mama przyjeżdża. Dobre i kilka dni. :-)
Lilianko współczuje ogromnie.
Daruunia super, że mama przyjeżdża. Dobre i kilka dni. :-)
maajka
Czerwcowa mama 2008
Lilianko-wspolczuje smierci kolezanki:-(
Ja stosuje cold creme Musteli dla niemowlat.Jest tlusty i tez nielatwo sie go rozprowadza,zwlaszcza jak Maja kreci glowka,ale dlugo trzyma i ladna jest po nim cera.
A ja sie pochwale swoja niespodzianka-jutro ide na probe do pracy,pomagac przy dzieciach w zlobku.Maja oczywiscie idzie ze mna,co jest ogromnym plusem.Tylko mam tyle obaw-nie tylko zwiazanych z tym czy dam sobie rade,ale tez czy Maja da rade-przeciez jest przyzwyczajona,ze jestem z nia caly czas,na niemal kazde zawolanie,do tego problemy z samodzielnym zasypianiem.....Ujj,zobaczymy-trzymajcie za nas kciuki!
Ja stosuje cold creme Musteli dla niemowlat.Jest tlusty i tez nielatwo sie go rozprowadza,zwlaszcza jak Maja kreci glowka,ale dlugo trzyma i ladna jest po nim cera.
A ja sie pochwale swoja niespodzianka-jutro ide na probe do pracy,pomagac przy dzieciach w zlobku.Maja oczywiscie idzie ze mna,co jest ogromnym plusem.Tylko mam tyle obaw-nie tylko zwiazanych z tym czy dam sobie rade,ale tez czy Maja da rade-przeciez jest przyzwyczajona,ze jestem z nia caly czas,na niemal kazde zawolanie,do tego problemy z samodzielnym zasypianiem.....Ujj,zobaczymy-trzymajcie za nas kciuki!
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
maajka
Pewnie, że dacie rady i Ty i Maja
Trzymam kciuki!
A my już po kąpieli i jedzonku, Ola właśnie zasypia . Miała dziś tylko 2 krótkie drzemki, więc chyba długo to nie potrwa . Miło mieć wolny wieczór...
Pewnie, że dacie rady i Ty i Maja
Trzymam kciuki!
A my już po kąpieli i jedzonku, Ola właśnie zasypia . Miała dziś tylko 2 krótkie drzemki, więc chyba długo to nie potrwa . Miło mieć wolny wieczór...
Dziewczyny ja dzisiaj padam - Nadia o spaniu nawet nie chce myslec, Fabian mnie terroryzuje, ze chce grac na kompie a ja jestem temu przeciwna...
Ogólnie jak zasną to ja padnę ...
Mąż od dwóch dni nie przychodzi do dzieci...
Na zamknietym pozniej cos napiszę na ten temat....
Jutro chyba Fabiana podesle do babci
Ogólnie jak zasną to ja padnę ...
Mąż od dwóch dni nie przychodzi do dzieci...
Na zamknietym pozniej cos napiszę na ten temat....
Jutro chyba Fabiana podesle do babci
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Lilianko pewnie jak masz możliwość to podeślij Fabianka do babci. Przez tą chorobę Naduni to wierzę, że jesteś padnięta. A jak dzieciaczki dzisiaj zasną to Ty też wskakuj do łóżka i wypocznij porządnie.
Majeczko super, że idziesz do pracy a do tego jeszcze będziesz mogła być z malutką. Dzieci potrafią nas zaskakiwac i może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki i życzę powodzenia:-)
Majeczko super, że idziesz do pracy a do tego jeszcze będziesz mogła być z malutką. Dzieci potrafią nas zaskakiwac i może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki i życzę powodzenia:-)
Podziel się: