reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No i ja jestem po całym dniu biegania przy dzieciach :confused: hmm a to 18 czyli 4 h zostały jak dzieci na dobre zasna...
Jutro mam pogrzeb kolezanki miała 29 lat - zachorowała w wieku 15 lat - została zarazona szczepionka na gruźlice w wieku szkolnym... w czasie zabawy upadła i w piorunujacym temoie zaczeła tracic pamiec, przestała chodzic - była jak roślinka - przez 14 lat - zmarła... odeszła - powiedziała tylko matce - Mamo juz nie bedziesz sie ze mna meczyła... smutne... to była moja najlepsza kolezanka :-(

Lilianko bardzo współczuję :tak: to straszne :wściekła/y: często się słyszy o błędach lekarskich :wściekła/y: szkoda gadać :wściekła/y:

Co do kremu to my mamy taki
Krem na każdą pogodę 75ml

Bubchen

Krem na każdą pogodę BUBCHEN z substancjami pochodzenia naturalnego. Wysokiej jakości krem chroni i pielęgnuje delikatną i wrażliwą skórę przy każdej pogodzie. Stabilizuje nawilżanie skóry i zapobiega jej wysuszaniu. Intensywna ochrona dla całej rodziny. * zawiera czyste olejki roślinne: migdałowy, jojoba i karite * biologicznie aktywne wyciągi z rumianku * zawiera panthenol i witaminę E * nie zawiera oleju parafinowego * nie zawiera środków barwiących i konserwujących
Waga: 0.00
Wiek dziecka: 0

Załączniki

• StLTUxMDAyNS0zNTE1LmpwZw==_s.jpg
    StLTUxMDAyNS0zNTE1LmpwZw==_s.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 20
Kupiłm jeszcze krem oliwkowy ponieważ jest tłusty a podobno takie najlepsze na mrozy
p2956_normal.jpg

postanowiłam zmienić Avatarek na śmieszniejszy, a że włosy wypadają tak więc bardzo na czasie :)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór. U mnie dzionek średni KUba bardzo marudzi. Poprostu już nie wiem co z nim począć. Nic go nie interesuje, Nie wiem moze ząbki. Niby nic nie widać. No nic jakoś trzeba przetrwać. Miał dzisiaj o dziwo trzy drzemki. Byliśmy na chwilkę tylko na spacerku to miałam chwilkę ciszy.

Lilianko współczuje ogromnie.

Daruunia super, że mama przyjeżdża. Dobre i kilka dni. :-)

Lilianko-wspolczuje smierci kolezanki:-(

Ja stosuje cold creme Musteli dla niemowlat.Jest tlusty i tez nielatwo sie go rozprowadza,zwlaszcza jak Maja kreci glowka,ale dlugo trzyma i ladna jest po nim cera.

A ja sie pochwale swoja niespodzianka-jutro ide na probe do pracy,pomagac przy dzieciach w zlobku.Maja oczywiscie idzie ze mna,co jest ogromnym plusem.Tylko mam tyle obaw-nie tylko zwiazanych z tym czy dam sobie rade,ale tez czy Maja da rade-przeciez jest przyzwyczajona,ze jestem z nia caly czas,na niemal kazde zawolanie,do tego problemy z samodzielnym zasypianiem.....Ujj,zobaczymy-trzymajcie za nas kciuki!

maajka
Pewnie, że dacie rady i Ty i Maja :tak:
Trzymam kciuki! :-D

A my już po kąpieli i jedzonku, Ola właśnie zasypia :happy:. Miała dziś tylko 2 krótkie drzemki, więc chyba długo to nie potrwa :tak:. Miło mieć wolny wieczór... :zawstydzona/y:

Dziewczyny ja dzisiaj padam - Nadia o spaniu nawet nie chce myslec, Fabian mnie terroryzuje, ze chce grac na kompie a ja jestem temu przeciwna...
Ogólnie jak zasną to ja padnę ...
Mąż od dwóch dni nie przychodzi do dzieci...
Na zamknietym pozniej cos napiszę na ten temat....
Jutro chyba Fabiana podesle do babci

reklama
Lilianko pewnie jak masz możliwość to podeślij Fabianka do babci. Przez tą chorobę Naduni to wierzę, że jesteś padnięta. A jak dzieciaczki dzisiaj zasną to Ty też wskakuj do łóżka i wypocznij porządnie:tak:.

Majeczko super, że idziesz do pracy a do tego jeszcze będziesz mogła być z malutką. Dzieci potrafią nas zaskakiwac i może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki i życzę powodzenia:-)

Do góry