reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moje maleństwo dzisiaj szaleje w brzuchu,że aż mnie to boli,czuje tak jakby mnie kopało gdzieś tam w obrębie szyjki macicy i tak mnie to wkurza,rano byłam zdenerwowana bo bałam się,że to może skurcze,a potem sobie przypomniałam,że z Eryką czasem też takie coś odczuwałam,ogólnie to sama nie wiem:baffled:

reklama
ja też liczę jak Milkaa - z Marysia to liczyłam nawet od daty 1 miesiączki czyli tydzień wcześniej a teraz jakoś mi sie nie spieszy i tak mi czas zappiernicza strasznie :-)

milkaaa ja gdzieś wyczytałam, że samochodem można jeździć w ciąży do czasu...:szok:
do czasu kiedy kobieta mieści się za kierownicą :-D
a tak na poważnie, to zawsze mozna fotel przesunąć do tyłu, bylebyś sięgnęła do kierownicy, gazu, hamulca itd. ;-)
a zdasz na pewno, kto obleje kobietę w ciąży? Zawsze można odegrać scenkę z rozpoczynającym się porodem :laugh2: ale egzaminator miałby minę :-D

Julia moja Marysia mnie tak kopała po szyjce - to było okropne!!! Na szczęście dość szybko ustawiła się główką na dół więc mnie kopała w zebra ale potem mi strasznie cisneła tą główką i napierała na szyjkę.....

a u mnie poznanie płci samo się rozwiązało, bo nie miałam USG i dowiem się dopiero za 3 tygodnie na połówkowym ;-) a męża przekonałam, skoro ja chcę wiedzieć, to on też ;-) to się nazywa małżeńska solidarność:-D

magdziarko, Juleczko - dziękuję :-)
Juleczka - nie martw się - mnie też coraz częściej kłuje ale podobno tak ma być. Ostatnio nawet viężko mi leżeć bo ,,coś mnie ciągle ciągnie''. Z tymi zimnymi stopami - to wiem, ,ze wiele osob ma z tym problemy... Nie martw się na zapas - na pewno wszystko będzie ok :-)

reklama
Do góry