reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moje maleństwo dzisiaj szaleje w brzuchu,że aż mnie to boli,czuje tak jakby mnie kopało gdzieś tam w obrębie szyjki macicy i tak mnie to wkurza,rano byłam zdenerwowana bo bałam się,że to może skurcze,a potem sobie przypomniałam,że z Eryką czasem też takie coś odczuwałam,ogólnie to sama nie wiem:baffled:

reklama
ja też liczę jak Milkaa - z Marysia to liczyłam nawet od daty 1 miesiączki czyli tydzień wcześniej a teraz jakoś mi sie nie spieszy i tak mi czas zappiernicza strasznie :-)

milkaaa ja gdzieś wyczytałam, że samochodem można jeździć w ciąży do czasu...:szok:
do czasu kiedy kobieta mieści się za kierownicą :-D
a tak na poważnie, to zawsze mozna fotel przesunąć do tyłu, bylebyś sięgnęła do kierownicy, gazu, hamulca itd. ;-)
a zdasz na pewno, kto obleje kobietę w ciąży? Zawsze można odegrać scenkę z rozpoczynającym się porodem :laugh2: ale egzaminator miałby minę :-D

Julia moja Marysia mnie tak kopała po szyjce - to było okropne!!! Na szczęście dość szybko ustawiła się główką na dół więc mnie kopała w zebra ale potem mi strasznie cisneła tą główką i napierała na szyjkę.....

a u mnie poznanie płci samo się rozwiązało, bo nie miałam USG i dowiem się dopiero za 3 tygodnie na połówkowym ;-) a męża przekonałam, skoro ja chcę wiedzieć, to on też ;-) to się nazywa małżeńska solidarność:-D

magdziarko, Juleczko - dziękuję :-)
Juleczka - nie martw się - mnie też coraz częściej kłuje ale podobno tak ma być. Ostatnio nawet viężko mi leżeć bo ,,coś mnie ciągle ciągnie''. Z tymi zimnymi stopami - to wiem, ,ze wiele osob ma z tym problemy... Nie martw się na zapas - na pewno wszystko będzie ok :-)

reklama
Do góry