reklama
Asiu, ja tam sobie liczę, że każdy miesiąc ma ok. 4,5 tygodnia. Więc np. jak kończę 18 tydzień (4 x 4,5 tygodnia), to kończę 4 miesiąc.
Z tych wyliczeń mi wychodzi, że 6 miesiąc zaczyna się mniej więcej jak się ma 22,5 tygodnia. Czyli ja już zaraz
Z tych wyliczeń mi wychodzi, że 6 miesiąc zaczyna się mniej więcej jak się ma 22,5 tygodnia. Czyli ja już zaraz
Milka, nie strasz, że każde kolejne większe, bo Wojtek miał 4240 g. To mi wystarczy. Siłami natury... I nie jadałam dużo witaminek - raz dziennie jedna pastylka Prenatalu. Ale za to w czerwcu jadałam mnóstwo truskawek i śmieję się, że to na tych truskawkach Wojtek tak się upasł...
Co do parcia, to trzeba też pchać na świat dzidzię mięśniami brzucha. Ale przyznać trzeba, że to niełatwe do spamiętania i wykonania jak się rodzi. le od tego jest położna, żeby mówiła co i jak.
Co do parcia, to trzeba też pchać na świat dzidzię mięśniami brzucha. Ale przyznać trzeba, że to niełatwe do spamiętania i wykonania jak się rodzi. le od tego jest położna, żeby mówiła co i jak.
milkaaa
Czerwcowa mama'08
ciaza ma 40 tyg wiec miesiac to wiecej niz 4 tyg....
ja robie bardzo prosto:
porod mam na 23 czerwca - tak wiec 23 kazdego miesiaca zaczynam kolejny miesiac
i wlasnie niedawno zaczelam 5 mies
fajny sposob - napewno sie nie pomylicie i nie musicie obliczac skomplikowanych tygodni
ja robie bardzo prosto:
porod mam na 23 czerwca - tak wiec 23 kazdego miesiaca zaczynam kolejny miesiac
i wlasnie niedawno zaczelam 5 mies
fajny sposob - napewno sie nie pomylicie i nie musicie obliczac skomplikowanych tygodni
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Ja się tak zastanawiam co będzie w czerwcu przy obronie. Czy w ogóle zmieszczę sie do auta Obwód w pasie to juz 102 cm
Ty obrone a ja egzamin z prawa jazdy
czy zmieszcze sie za kierownice??
reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
Magdziu współczuje to wszystko co Olka spotkało to koszmar,mam nadzieje,że teraz to będzie tylko lepiej
Olek może mieć alergie na roztocza,kurz albo też na pleśnie,moja córka tak ma i to trzeba leczyć, mojej małej dawali antybiotyki bo sami nie wiedzieli co to,dziecko ciągle kaszlało i w szpitalu okazało się,że to astma.
No i nie rób apetytu na te lody bo ja mam za daleko do Mc Donalda,a lubie z polewą truskawkową
Olek może mieć alergie na roztocza,kurz albo też na pleśnie,moja córka tak ma i to trzeba leczyć, mojej małej dawali antybiotyki bo sami nie wiedzieli co to,dziecko ciągle kaszlało i w szpitalu okazało się,że to astma.
No i nie rób apetytu na te lody bo ja mam za daleko do Mc Donalda,a lubie z polewą truskawkową
Podziel się: