reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja sobie ściągnęłam program do liczenia i sam liczy a ja sie nie zastanawiam. Wrzuciłam w google kalendarz ciążowy i coś tam ściągnęłam. Liczy miesiąc, dzień, tydzien, znak zodiaku itp. taki stary , zwykły ale fajny.

reklama
Wiem co to znaczy chrapanie bo mojemu to się niestety zdarza.Raz mnie obudził w środku nocy. Szok. Jak go opier..papier..

ja witamin nie brałam, odżywiałam się w miarę normalnie, a Krzymul miał 3870g ;-)

ale też słyszałam tę teorię

a ja slyszalam ze po Maternie rodzi sie duze dzieci - a ja materne jadlam w ciazy z Agata - wiec srednio widze zwiazak. W drugiej ciazy rodzilam we wrzesniu - wiec stawialam na naturalne witaminki ktorych bylo w wiosne, lato pod dostatkiem:tak:

Dzewczyny jak byście słyszały jak chrapie mój...:crazy: normalnie ja nie spie po nocach jak przyjeżdża( cały tydzień go nie ma) Koszmar i co chwila go budzę żeby się odwócił na drugi bok a nie chrapał mi do ucha:angry: A jeśli chodzi o to co pisała kasiau30 to aż się boję pomysleć że to może być prawda bo ja od poczatku ciązy strasznie szybko sie wszystkim irytowałam, denerwowałam i wkurzałam. Mało leżałam... i cały czas wszystkim się denerwuję :szok: Jak pomyślę że dzidziuś też będzie taki to:szok: Mam nadzieję że uda mi się to jeszcze naprawić bo właśnie od dziś jestem na zwolnieniu ( nareszcie) i zamierzam dużo odpoczywać, relaksować się i wyciszyć...:tak: Oby poskutkowało...

gratulacje:tak:

to co - po poznaniu plci - prosto do sklepiku - przynajmniej mnie od razu zielo aby koniecznie cos dziewczynskiego kupic:laugh2:

Dziewczyny a o co chodzi z tą oksytocyną, bo ja pierwszy raz i nie kumam za bardzo jak urzywacie jakiś słów, których nie znam :zawstydzona/y: W jakim celu się ja podaje? i dlaczego to jest takie straszne?

reklama
Nie wiem czy to ta pogoda,czy jak ale ja się dzisiaj żle czuje,od samego rana.Miałam takie kłucie jakby dziecko kopało mnie w szyjke macicy,a może to skurcze?:baffled:
Nadal boli mnie prawa strona podbrzusza i pewnie znowu chora nerka promieniuje na jajnik,okropność...
Na dodatek nogi zimne jak lód,pewnie mam niskie cisnienie.No i zmieniam gina więc umówiłam się na jutro i bardzo mnie to cieszy bo w końcu dowiem się co z nerką i czy z maludą wszystko Ok.
Co do ciuchów to tuniki są super i można sobie coś fajnego zawsze wybrać i nie trzeba kupować od razu specjalnie ciążowych ciuchów bo w zwykłych sklepach też coś można dostać,a ciążowe czasem są dość drogie,przynajmniej dla mnie:tak:
Dostałam od męża krem mustela przeciw rozstępom ale jeszcze go nie użyłam.
Po Eryce mam rozstępy wokół pępka-okropne:-( i tylko tam ale całą ciąże się smarowałam,a rozstępy wyszły mi przez 10 dni kiedy Eryke przenosiłam bo nie miała juz miejsca w brzuchu i strasznie się rozpychała...
Asiu pewnie problemy z krążeniem...

Do góry