reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
od wczoraj zaczęła cierpnąć mi stopa prawa - wiecie coś na ten temat? może ma to też związek z pękającymi naczynkami, których mi nie brakuje...

reklama
Magdziaro nie jest ci łatwo, ale widać że się nie załamujesz. Błowa do góry, wiele przeszliście i teraz już tylko lepiej. Co do alergi to się tak nie przejmuj, z tym da się żyć:tak:. Słyszałaś większość z nas ma dzieci z alergią , I nie jest to tekie straszne. Teraz warzne jest zdiagnozoawanie i odpowiednie prowadzenie przez lekarza . Ja z własnego doświadczenie mogę ci polecić zrobiebienie jeszcze badania z krwi na krztusieć. Nie jest ono drogie, a warto to wykluczyć, bo też się objawia kaszlem bez temperatury i nie można go osłuchać.
Pozdrawiam cię mocno i się nie martw;-)

Magdziara normalnie zdebialam.. Niestety ja nie puscilabym dziecka do tego przedszkoala a jezeli juz to na ewno nie do tej samej pano. Niech dyrekcja sie martwi o zmaine nauczyciela..Co do alergii da sie z nia zyc jak sie bierze leki naprawde w tym wszystkim to chyba najmnioejszy klopot..

hm... ja miałam takie poczucie jakbym miała się załatwić (wiecie...tę grubszą sprawę :zawstydzona/y:)i bardzo nie chciałam i wstrzymywałam - a tu okazało się,że to o to właśnie chodzi... nawet położna mi mówiła takie słowa "Iwona - rób kupę"... a ja się wstydziłam, ale jak sobie w końcu pozwoliłam to młody wyskoczył (tylko musieli mnie postraszyć próżnociągiem :-( )

jak nabiera się powietrze w policzki to niestety potem jest masa popękanych naczynek - szwagierka tak miała..

a wiecie - dziś dowiedziałam się,że moja daleka siostra cioteczna urodziła malucha o wadze 4600g - SIŁAMI NATURY!! - :szok:

Trzymam się trzymam moje drogie. Nie mam wyjścia. A teraz uciekam bo mąż pojechał do MC Donalda po loda z karmelem dla mnie i właśnie wszedł do domku więc idę się tuczyc....

Magdziara... wlosy mi deba stanely, lzy zakrecily sie w oczach... Tak mi szkoda Twojego Olka, Ciebie. Olka bardzo bo cierpial fizycznie, Ciebie, bo musialas na to patrzec, z tym walczyc... Kurcze, nie wiem, czy umialabym byc taka silna jak Ty, nie wiem... Chyba nie. Tym bardziej trzymam za Ciebie kciuki, za Mlodego...

Ło Boze:szok:
Ale ja tez chyba spore dziecie bede miala - Agata miala 3520, Jagoda juz 4020 a kazde kolejne dziecko podobno wieksze jest:crazy:

reklama
Podobno duże dzieci rodzą się też bo mamusie przesadzają z witaminkami. Moja koleżanka mi opowiadała , że przy pierwszej ciąży łykała witaminki i zdrowo bardzo się odżywiała ( sama mówiła że przesadzała ) i dzieciak ponad 4 kilo. Teraz brała mniej witaminek i 2 dziecko było dużo mniejsze.
Ja - 4010 , brałam witaminki ale poza tym myślę że z jedzeniem było normalnie.

Do góry