reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Głuszku a nie mozesz claritiny w syropie. Co do głowki to wspolczuje ja tez sie tego boje . Niestety podobniou alergikow to dosc czesto bo slabiej sie wchlania wit D.
Ja dzisiaj mialam zalegle urodziny Kingi i jestem padnieta.

Witajcie!
Daruuunia, super, że Bartkowi basen się podobał. Byliście sami czy na zajęciach z instruktorem? Mam takie pytanko...ile mały spędził czasu w wodzie. Ja ostatnio rozmawiałam z naszą fizjoterapeutką o basenie, bo też chcieliśmy iść z Krzysiem. Bardzo się zdziwiłam, kiedy powiedziała, że ostrożnie, bo w wodzie mały może wracać do asymetrii. Także poradziła nam, żeby kilka razy pójść samemu i go poobserwować. A dopiero potem ewentualnie zapisać się do grupy z instruktorem...żeby niepotrzebnie od razu kaski nie wydawać. No i nie wiem na jak długo możemy iść...myślałam o 30 min- to chyba nie za długo:confused:

Kasiau, super, że Ola lepiej się czuje!

Lorcia, współczujuę że na takieo pediatrę trafiliście. Dobrze, że Mikołaj dostaje już właściwy lek. Trzymam kciuki, żeby szybko nastąpiła poprawa.

Głuszku, trzymam kciuki:tak:

Unas dziś dzień spokojnie. M na kilka godzin pojechał na spot wielbicieli samochodów. Oni mają swoje forum i właśnie kilku fanatyków motoryzacji siś spotkało. Jak ja się cieszę, że M ma służbowego laptopa. teraz on siedzi przy kompie na swoim forum, ja przy laptopie na bb:-D. Inaczej musielibyśmy grafik układać:-)

Głuszku Karol miał bańki stawiane ale niestety nic nie pomogły:no:
Mikołajowi miałam postawić ale on taki malutki i jakoś się boję:-( poza tym myślałam że baba jest kompetentna i wie co mówi a tu taki klops:-( malutki cały dzień na rękach zero uśmiechu na twarzy:-( normalnie serce mi się kraja:-(

oj poszłabym sobie na basen ale w Elblągu nie ma nic wartego uwagi:no: jeden jedyny na całe miasto i ciągle brak miejsc:wściekła/y: myślałam raczej o Sopocie i aquaparku ale na razie to mogę sobie jedynie pomarzyć:baffled:

Głuszku trzymam kciuki:tak:
Mikołaj też dostał zyrtec i floxitide wziewny lek:szok: ale pomaga momentalnie:tak:

Mamoot imprezka super:-) i pozazdrościć ploteczek z Madziarką:-)

Hej mamusie :-)

Mamoot to super, ze spotkanko z Paią Prezes się udało, a że nie została na obiedzie... no cóż, ona zalatana ciągle ;-):-D

Darunia to super że Bartusiowi się basen podobał :tak: zdrówka Tobie, żebyś jaknajszybciej mogła z nim jeździć :tak:

Głuszku najważniejsze, że szybko wyłapała babeczka, teraz Misu dostał leki i powinno szybko wrócić do normy. Tylko, że ten biedaczek nawet na witaminy alergią reaguję :dry: oby tym razem było inaczej :tak:

Malutka dzisiaj spała 40 i 60 min i od 13 do 19.30 się bawiła, a właścciwie to trzeba było ją zabawiać :baffled: no i myślałam, że po kąpaniu ładnie uśnie, a tu co chwilę sie z płaczem budziła :dry: teraz mąż z nią leży, bo musi czuć ciepełko, do tego miętosi moją nocna koszulę :baffled: ale sobie przylepę wychowuję :zawstydzona/y: ale ona taka marudzącaa za dnia, że wolę już spać z nią, żeby jakoś chociaż w nocy było :zawstydzona/y: no i się łudzę, że jak podrośnie i przestanie tak ciągnąć cyca i lepeij spać, to może już będzie spała w łóżeczku :dry:

Zmykam, padnięta jestem, bo robiłam chatkę z piernika (pozazdrościłam Mamootowi;-)). Jutro zrobie fotkę, bo chatynka pojedzie do teściowej (żeby zobaczyła jak dobrą ma synową :-D). Fajna zabawa na całe 5 godzin :baffled: pleców nie czuję, bajzel w kuchni, ale nie mam juz sił sprzątać :-p jutro tez jest dzień ;-)

Głuszku trzymam kciuki żeby Michaś w końcu pozbył się krostek
Mata życzę siły i grzecznej Dobrusi abyś dziś mogła naładować baterie.
Joan-na my niestety mamy 1 komputer i mąż lubi siedzieć ale się jakoś dzielimy i jeszcze Weronika lubi pograć.
Lorcia zdrówka dla Mikosia
Mamoot fajnie że sobie potuptałaś.

dzień dobry:-)

u mnie zimnoo:szok: -5 i strasznie wieje:szok: ale za to słoneczko piękne jest:-)
Nocka minęła znośnie tzn. o 3 nie wytrzymałam przeniosłam Mikosia do łóżka mojego i spaliśmy do 8:-D M oczywiście bidulek musiał spać na rozkładanym fotelu:happy2: a od 12 do 3 co 5 minut pobudka i nie wiadomo czemu:baffled:
Dzisiaj kolejny samotny dzionek:-( M jak zwykle w pracy wróci ok 18.00 i pewnie max 0 20 będzie już spał:-( tęskno mi za nim:-(

wczoraj zamówiliśmy prezenty dla dziadków w superfoto:-) kalendarze ścienne z fotkami wnuków:-) każdego miesiąca inne zdjęcie:-)

reklama
Głuszku :-D:-D:-D do Rydgiera :-D
Trzymam kciuki za Was!;-)

no to kurcze widze cie u mnie na kawie!!!!!!!!!!!!!

magdalenkakol nic w syropie - konserwanty... odpada... dlatego wszystko w tabletkach, wszytsko co w płynie musi byc jakos zakonserwowane zeby sie nie psuło a w tabletkach nie.

wiecie co wcale nie widze zeby było lepiej..... no ale moze trzeba poczekac kilka dni zeby zaczeło dzialac.... Zreszta najgorsze jest to ze to na prawde tylko kilka krost. Moze powinnam je olac... sama nie wiem......
Fota;

Przesadzam? Teraz ma troche wiecej niz na tym zdjęciu- wiecej dookoła ust i jedna na szyi, kupy ok

Do góry