reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ich zawsze nie ma wiele, ale sa po kazdym podaniu czegokolowiek... a jak odstawie ten produkt lub lek (i posmaruje) to znikaja. Parananoja jakas. Jak moze byc taka dziwaczna alergia???? lekarka mnie pociesza (pisłam juz o tym) ze takie objawy świadcza o takiej nadwrazliwosci raczej niz o alergii a sraka o nietolerancji pokarmowej. wiesz najgorsze ze to na twarzy.....

tu zdjecie gdzie ma tego wiecej - tak było po podaniu Pepti:

Może faktycznie to przejdzie jeśli tak ma po podaniu różnych rzeczy.
Oli wyskoczyły od wczoraj na głowie i na czole ,na szyi i na klacie i nie wiem czy to od proszku do prania ? Na głowie ?

a zmieniłas proszek? moze kosmetyk? moze szampon? a dawałas leki? przeciez była chora? moze tez koserwanty? lekarka mi powiedziala ze teraz najwieksza zmora u dzieci to takie psedoalergie na leki.....

Raczej to od proszku bo wydaje się najbardziej logiczne bo uprałam jej kilka ciuszków w proszku dla dorosłych i się teraz dziwię. 2 tygodnie było ok ale może tyle potrzeba czasu

Witajcie

Głuszku a moze poczekaj z 2 dni? moze samo zniknie??? co do kawy to bardzo chętnie bym wpadła, ale nie wiem czy ł sobie poradzi z małym żeby siebie i go ubrac jak wyjdą z tego basenu :baffled: a chłopa mojego ciągnąc do Ciebie :confused::dry::-p

Joanna intruktorka jest na basenie- bardzo fajna babeczka i mowi co rodzic ma z dzieckiem robic, jak ktoś czegos nie wie to podchodzi, pokazuje. Nasze zajęcia trwaja 40 minut.

Kasiau u nas też jeden komputer i Ł uwielbia tak jak ja posiedziec przy nim :dry:

Lorcia super że macie już prezenty! ;-)

A ja dzisiaj spałam w małym pokoju, bo taka jestem chora, że boję się podchodzic do Barta, teraz Ł pojechał z nim do teściów na cały dzień a ja się kuruje na bb ;-) jak ja nie nawidzę byc chora, miała wczoraj zabierac się za porządki to mnie rozwaliło na łopatki... ehhh, a jutro Ł ma wolne to miałam to jechac do pracy do naczelnika, do banku itp. a teraz nie mam pojęcia co ja zrobię, narazie pije jakiś febrisan ale widze że to nie pomaga :dry: nie wiem co jeszcze mam wziąsc :confused:

Może nie będzie tak źle , zawsze to jakieś przeciwciała a z przeziębieniem nie wygrasz , jak jesteś chora to musisz wziąć leki. Moja siostra karmi i dostała antybiotyk, może pójdź do lekarza to ci przepisze coś odpowiedniego . Ja w ciąży piłam *spam* -syrop dla kobiet w ciąży i nawet mi pomagał.

reklama
Jak jutro bede się czuła podobnie, to chyba pojdę do tego lakarza... jak ja nie lubie chodzic do przychodni w ogóle jak ja mam isc do doktora, to chora jestem jeszcze bardziej :baffled:

Idę do łóżka bo nawet nie mam siły siedziec przy kompie :dry:

Miłego dnia!
Kasiau buziak dla Oli ;-)

Do góry