reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam wieczorkiem :-)
Maly spi wiec zagladam na bb :-D juz drugi dzien moj maly lobuz spi w dzien dwie godziny :szok: fajnie zeby tak zostalo bo moge wtedy cos zrobic ale nie ludze sie pewnie jutro wroci do trzydziestominutowek :tak:
Almodovara tez lubie...pierwsza randka z moim mezem w kinie na "Porozmawiaj z nia":-D
Limba wspolczuje mozna sie zdenerwowac:-(az sprawdzilam swoje konto...a wiesz jak to sie stalo?
Mata u nas bez smoka tez byloby ciezko tymbardziej ze juz dlugi czas tylko na butli :no:

reklama
Limba wspólczuje bardzo- ale ktoś bezszczelny!!!

Witajcie wieczorkiem, przepraszam że się często nie udzielam, ale jakoś taką wenę mam a raczej jej brak :dry:
Bart już spi, ale zastanawiam się do której pośpi bo zjadł tylko 120 ml gdzie zawsze wypije grubo ponad 200 :baffled:

Qrcze gardło mnie boli i jestem zmartwiona czy Bartek nie załapie, a jutro idziemy z nim na basen- bardzo się cieszyłam, a teram to dla mnie wielki zmartwienie, wszyscy do okoła straszą i już sama nie wiem co mam robic, boję się zeby nie rozchorował się :dry: ah jejku mam nadzieję że jutro bede miała lepszy humor :blink:

Daruunia idź na ten basen tylko postaraj się go dobrze ubrać po , radochę będziecie mieli oboje a ty idź się wygrzej do jutra

Witajcie. ile żeście napisały:szok: a wczoraj takie pustki były. U nas dzień bez żadnych rewelacji. Generalnie to nic się nie działo. Powialo nudą.

Daruunia wskakuj do łóżka i wygrzej się porządnie, zwłaszcza jak jeszcze chcesz iść jutro na basen z Bartem

Wilmek Kuba też spał przez dwa dni po 2 godz a od wczoraj znów tylko po pół h. ale wczoraj w nocy spał lepiej więc chyba te nocne problemy ze spaniem spowodowane byly tym, że w dzień spał za długo. Tak mi się wydaje.
A może Twój maly zacznie już na dobre zasypiać nad łużej w dzień. Zawsze wtedy można coś zrobić czy porządnie odpocząć. Trzymam kciuki:-)

Idusia gratulacje dla Piotrusia. Zrobił Ci miłą niespodziankę.:-)

Mata ale Dobrusia to twardzielka. tyle godz. nie spać :szok: ju nas też dzisiaj były tylko dwie drzemki przez to że Kuba wstał dopiero o 9

Limba współczuję. Niemiła sprawa z tą kartą. Dobrze, że w porę się zorientowałaś i zablokowałaś wszystko. Ale ludzie to świnie. Nawet na koncie pieniądze nie są bezpieczne.

Kasiu fajnie, że jesteś. Wczoraj się wlaśnie zastanawiałam co się stalo. Myslalam, że może Ola sie rozchorowała a tu komp spłatał Ci figla.
A jak Ola się czuje. Gorączkuje jeszcze czy już nie??

Mamoot mam nadzieję, że imprezka udana.

Agacinko no no no ale Lenka rośnie jak na drożdżach:tak:

UFFFF dobrnęłam do końca;-):-D

Witam z rańca :-)
Od wczoraj Oli temperatura już nie męczy , od wizyty u lekarza jej przeszło.
Ma lekki kaszel ale suchy więc chyba kupię jej syropek profilaktycznie. Najważniejsze że już lepiej.
Ja jak zwykle nie wyspana

Witajcie!
Kasiau cieszę się że u Oli poprawa!!!

A ze mną jeszcze gorzej :crazy: katar, zaczynam kaszlec i w ogóle samopoczucie do du....y
co do dzisiejszego basenu, to Ł wejdzie z małym a ja posiedzę za szybą (jeden rodzic moze wejsc) mam tylko nadzieje, że Bart ode mnie nie załapie, a i ja lepiej się poczuje :tak:

Noc nawet ok, tylko jak pisałam wczoraj że Bart śpi- to jednak nie spał i szalał do północy, aż Ł go uśpił w leżaczku, bo w ogóle nie zamierzał isc spac :tak: teraz już moi faceci wstali- ja już od 7 na nogach o 11 trzeba wyjechac z domu bo na 12 mamy tam byc ;-) trzymajcie kciuki :tak:

Miłego dnia!!!

Kasiu ja podobnie jak Ty niewyspana :-(
Bruno budzil sie co godzine na smoka... jadl 3 razy (zwykle raz lub dwa) ale w dzien tez chcial czesciej jesc wiec moze to "skok wzrostowy"...
Darunia zycze zdrowka i udanego pobytu na basenie:tak:
tez sie wybieramy tylko jest problem bo ja nie umiem plywac;-):-Dchyba m wysle:-D

u mnie z powrotem nocki po 1 pobudce na jedzenie, no czasem dwie :) Takze gdyby nie to ze bajdurzyłam na skype z kumpela to 1 w nocy to byłabym wyspana :)

Daruuunia zycze Ci milego wypadu na basenik:-D
Kasiu moze polozysz sie w ciagu dnia chociaz na godzinke i troszke odpoczniesz:-)
Wilmek moze to zabki u Bruna
Gluszku ja tak samo Marysia raczej dobrze spi w nocy,a ja zamiast odsypiac na necie lub filmy katuje

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry mamusie

u mnie szpital w domu:-( do Karola dołączył Mikołaj i teraz oboje jadą na antybiotyku:-( jestem załamana chorobą Mikosia szczególnie że w ciągu tego tygodnia byłam u lekarza z nim 3 razy i za każdym razem słyszałam że mam go jedynie oklepywać a wczoraj jak byłam w pracy moja mama zauważyła że z nim źle i jakiś kaszel dostał ostry i okazało się że moje dziecie ma przewlekłe zapalenie oskrzeli:-( bidulek dusił się pół nocy a co kaszel biedny płacze bo go boli.....
oczywiście moja mama pojechała prywatnie do ordynatora od.dziecięcego więc lekarz przyjął ją w szpitalu od razu stwierdził zaniedbanie pediatry:wściekła/y: bo mały nie ma tego od jednego dnia ale na pewno od dłuższego czasu!!!:wściekła/y: a przecież go osłuchiwała:wściekła/y: a krowa kiedyś powiedziała mi bym za dużo chorób nie wymyślała dzieciom i się doigrała w poniedziałek jadę po karty dzieci i przepisuje je do nowej przychodni.....
teraz mam 3 dni wolnego więc zajmę się maluchami i mam nadzieję że nadrobię posty na bb:tak:
Darunia zdrówka!!!!
Limba ja też kiedyś miałam jazdę z bankiem i brakiem kasy ale wszystko mi zwrócono okazało się że system coś nakręcił:dry:

Do góry