reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam wieczorkiem :-)
Maly spi wiec zagladam na bb :-D juz drugi dzien moj maly lobuz spi w dzien dwie godziny :szok: fajnie zeby tak zostalo bo moge wtedy cos zrobic ale nie ludze sie pewnie jutro wroci do trzydziestominutowek :tak:
Almodovara tez lubie...pierwsza randka z moim mezem w kinie na "Porozmawiaj z nia":-D
Limba wspolczuje mozna sie zdenerwowac:-(az sprawdzilam swoje konto...a wiesz jak to sie stalo?
Mata u nas bez smoka tez byloby ciezko tymbardziej ze juz dlugi czas tylko na butli :no:

reklama
Limba wspólczuje bardzo- ale ktoś bezszczelny!!!

Witajcie wieczorkiem, przepraszam że się często nie udzielam, ale jakoś taką wenę mam a raczej jej brak :dry:
Bart już spi, ale zastanawiam się do której pośpi bo zjadł tylko 120 ml gdzie zawsze wypije grubo ponad 200 :baffled:

Qrcze gardło mnie boli i jestem zmartwiona czy Bartek nie załapie, a jutro idziemy z nim na basen- bardzo się cieszyłam, a teram to dla mnie wielki zmartwienie, wszyscy do okoła straszą i już sama nie wiem co mam robic, boję się zeby nie rozchorował się :dry: ah jejku mam nadzieję że jutro bede miała lepszy humor :blink:

Daruunia idź na ten basen tylko postaraj się go dobrze ubrać po , radochę będziecie mieli oboje a ty idź się wygrzej do jutra

Witajcie. ile żeście napisały:szok: a wczoraj takie pustki były. U nas dzień bez żadnych rewelacji. Generalnie to nic się nie działo. Powialo nudą.

Daruunia wskakuj do łóżka i wygrzej się porządnie, zwłaszcza jak jeszcze chcesz iść jutro na basen z Bartem

Wilmek Kuba też spał przez dwa dni po 2 godz a od wczoraj znów tylko po pół h. ale wczoraj w nocy spał lepiej więc chyba te nocne problemy ze spaniem spowodowane byly tym, że w dzień spał za długo. Tak mi się wydaje.
A może Twój maly zacznie już na dobre zasypiać nad łużej w dzień. Zawsze wtedy można coś zrobić czy porządnie odpocząć. Trzymam kciuki:-)

Idusia gratulacje dla Piotrusia. Zrobił Ci miłą niespodziankę.:-)

Mata ale Dobrusia to twardzielka. tyle godz. nie spać :szok: ju nas też dzisiaj były tylko dwie drzemki przez to że Kuba wstał dopiero o 9

Limba współczuję. Niemiła sprawa z tą kartą. Dobrze, że w porę się zorientowałaś i zablokowałaś wszystko. Ale ludzie to świnie. Nawet na koncie pieniądze nie są bezpieczne.

Kasiu fajnie, że jesteś. Wczoraj się wlaśnie zastanawiałam co się stalo. Myslalam, że może Ola sie rozchorowała a tu komp spłatał Ci figla.
A jak Ola się czuje. Gorączkuje jeszcze czy już nie??

Mamoot mam nadzieję, że imprezka udana.

Agacinko no no no ale Lenka rośnie jak na drożdżach:tak:

UFFFF dobrnęłam do końca;-):-D

Witam z rańca :-)
Od wczoraj Oli temperatura już nie męczy , od wizyty u lekarza jej przeszło.
Ma lekki kaszel ale suchy więc chyba kupię jej syropek profilaktycznie. Najważniejsze że już lepiej.
Ja jak zwykle nie wyspana

Witajcie!
Kasiau cieszę się że u Oli poprawa!!!

A ze mną jeszcze gorzej :crazy: katar, zaczynam kaszlec i w ogóle samopoczucie do du....y
co do dzisiejszego basenu, to Ł wejdzie z małym a ja posiedzę za szybą (jeden rodzic moze wejsc) mam tylko nadzieje, że Bart ode mnie nie załapie, a i ja lepiej się poczuje :tak:

Noc nawet ok, tylko jak pisałam wczoraj że Bart śpi- to jednak nie spał i szalał do północy, aż Ł go uśpił w leżaczku, bo w ogóle nie zamierzał isc spac :tak: teraz już moi faceci wstali- ja już od 7 na nogach o 11 trzeba wyjechac z domu bo na 12 mamy tam byc ;-) trzymajcie kciuki :tak:

Miłego dnia!!!

Kasiu ja podobnie jak Ty niewyspana :-(
Bruno budzil sie co godzine na smoka... jadl 3 razy (zwykle raz lub dwa) ale w dzien tez chcial czesciej jesc wiec moze to "skok wzrostowy"...
Darunia zycze zdrowka i udanego pobytu na basenie:tak:
tez sie wybieramy tylko jest problem bo ja nie umiem plywac;-):-Dchyba m wysle:-D

u mnie z powrotem nocki po 1 pobudce na jedzenie, no czasem dwie :) Takze gdyby nie to ze bajdurzyłam na skype z kumpela to 1 w nocy to byłabym wyspana :)

Daruuunia zycze Ci milego wypadu na basenik:-D
Kasiu moze polozysz sie w ciagu dnia chociaz na godzinke i troszke odpoczniesz:-)
Wilmek moze to zabki u Bruna
Gluszku ja tak samo Marysia raczej dobrze spi w nocy,a ja zamiast odsypiac na necie lub filmy katuje

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry mamusie

u mnie szpital w domu:-( do Karola dołączył Mikołaj i teraz oboje jadą na antybiotyku:-( jestem załamana chorobą Mikosia szczególnie że w ciągu tego tygodnia byłam u lekarza z nim 3 razy i za każdym razem słyszałam że mam go jedynie oklepywać a wczoraj jak byłam w pracy moja mama zauważyła że z nim źle i jakiś kaszel dostał ostry i okazało się że moje dziecie ma przewlekłe zapalenie oskrzeli:-( bidulek dusił się pół nocy a co kaszel biedny płacze bo go boli.....
oczywiście moja mama pojechała prywatnie do ordynatora od.dziecięcego więc lekarz przyjął ją w szpitalu od razu stwierdził zaniedbanie pediatry:wściekła/y: bo mały nie ma tego od jednego dnia ale na pewno od dłuższego czasu!!!:wściekła/y: a przecież go osłuchiwała:wściekła/y: a krowa kiedyś powiedziała mi bym za dużo chorób nie wymyślała dzieciom i się doigrała w poniedziałek jadę po karty dzieci i przepisuje je do nowej przychodni.....
teraz mam 3 dni wolnego więc zajmę się maluchami i mam nadzieję że nadrobię posty na bb:tak:
Darunia zdrówka!!!!
Limba ja też kiedyś miałam jazdę z bankiem i brakiem kasy ale wszystko mi zwrócono okazało się że system coś nakręcił:dry:

Do góry