reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Juz nie mogę się doczekać niedzieli i spotkania z wokalistką tego zespołu. A mi mój m skądś tam sciągnął prawie wszystko Almodovara i Saury. Oj noce nie moje:-)

uwielbiam Almodovara!!:tak: - zwłaszcza "KObiety na skraju załamania nerwowego", "Wszystko o mojej matce" i "Volver"...no i ten piekny hiszpański :tak: - zamierzam się za niego zabrać jak skończę studia :-)

reklama
A ja mam koszmarny dzien.Ktos zapierdzielił mi z konta 150f.Cos mi sie tak zdawało ze mi brakuje i okazalo sie ze ktos zrobił zakupy moją karta w Kanadzie:szok::szok::szok::szok:.Oczywiscie poblokowałam wszystko ale to nie do pomyslenia,jak oni to robią:szok:

Limba masakra... może wybierałaś kaskę z podejrzanego bankomatu :dry: nawet kaska na koncie nie jest bzpieczna, co za czasy :angry::angry::angry:

witajcie wieczorkiem :-) mała chyba rzeczywiście na 2 drzemki mi się przestawiła, bo rano spała po 8 ze 45 min a potem o 12 kimnęła się prawie 2 godzinki (oczywiście po 40 min. musiałam cyca jej dać :dry:). no i od 14 do teraz nie spała :szok: odpadła po kąpanku w czasie karmienia :baffled: u niej max bez spania to 4 godzinki a tu wytrzymała ponad 5 :szok: i przed kąpaniem dopiero ciut śpiąca się zrobiła... no i znów trzeba wyczuć jej rytm dnia, a juz tak fajnie było :-(

Wrócilam - wymasowana, zrelaksowana ....
Magdalenkol - bylismy bez Nadii ale następnym razem jedzie z nami - nie wiem czy słyszałas o Stacji Nowa Gdynia - Zgierz na granicy z Łodzią,od 5 miesiąca jest szkółka dla maluszków...
słyszalam wlasnie ze tam jest super ale jak tam bedziesz to prosze o relacje czy rzeczywiscie warto.
Limba wsp[olczucia
Kasiu masz super zdolna corcie
Mata moj Wojtek chyba siezapatrzyl na Dobrusie bio tezspi po 30-40 min. zaraz go kapie i mam nadzieje ze zasnie snem sprawiedliwego i przespi spokojnie noc.

mata-kow a może to u Dobrusi przejściowe, dzieci czasami tak mają.

Muszę się pochwalić, Piotruś dziś po raz pierwszy samodzielnie zasnął. Nakarmiłam po kąpieli, ponosiłam do odbicia, odłożyłam do łóżeczka przygotowana że zaraz zacznę śpiewać i potrwa to chwilę a tu niespodzianka, Piotruś powiercił się dosłownie pół minuty przekręcił się na boczek tyłem do mnie i zasnął, nie wiedziałam czy leży i ogląda ochraniacz czy śpi, bałam się zajrzeć ale w końcu zaglądnęłam a on ma oczy zamknięte :-D Jestem niesamowicie dumna z tego, mam nadzieje że tak będzie częściej. Dodam jeszcze że Piotruś jest bez smoczkowy.

Idusia to gratulacje dla syneczka, że tak ładnie załapał. No i podwójnie grtauluję, że bez smoczka daje radę :tak: Dobrusia póki smoka nie załapała, to każde usypianie było straszne, bo miała (i nadal ma) tak silna potzrebe ssania :baffled:

mój wierciołek juz zaczął brykać po pół godzinie od zaśnięcia, ale złapała smoka, podparłam ja na boczku poduszka i spi. Ciekawe jak długo :dry:

reklama
uwielbiam Almodovara!!:tak: - zwłaszcza "KObiety na skraju załamania nerwowego", "Wszystko o mojej matce" i "Volver"...no i ten piekny hiszpański :tak: - zamierzam się za niego zabrać jak skończę studia :-)

To witaj w klubie! :tak: Bardzo lubię hiszpański, po prostu się rozpływam jak go słyszę. Uczyłam się dwa lata na studiach i był to pierwszy język (po angielskim i niemieckim), którego nauka sprawiała mi prawdziwą przyjemność. I jak łatwo szło. Niestety potem praca i koniec nauki. Dużo zapomniałam, choć wiem, że bardzo szybko by mi wszystko wróciło. Obiecuję sobie, że jeszcze się poucze hiszpańskiego.

Do góry