reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie! U nas nocka tym razem nieźle...pobudki o 23, 1.30 i 5...mały zjadł i szedł spać. wstał o 7.30. Teraz ma drzemkę , udało się go uśpić bez płaczu...ślicznie zasnał w łóżeczku. Jak wstanie, idziemy na spacer, chociaż pogoda taka sobie. Ale wczoraj nie byliśmy, trzeba nadrobić.

Głuszku, gratulujemy ząbków:tak:.

Miłego dnia.

reklama
A ja się do tej pory wylegiwałam w łóżku , myślałam że do tego przysnę ale mała spała zamiast godziny 5 minut i jak zaczęła chodzić po łózku to mało nie spadła a ja już nie mogłam przysnąć. Postanowiłam w końcu wstać bo po 17 stej idę do dentysty z Wercią . Nie wiem jak ona to przeżyje bo idziemy do pana dentysty innego niż jej ulubiona pani doktor.

Magda najlepszego dla córeczki:-)

Kasiau widzę że z Oli agentka :-D
Trzymam kciuki za Werci dentyste- czasami faceci mają lepsze podejście do dzieci, ja osobiscie wolę chodzic do facetów niz babeczek- takie zboczenie ;-)

Bart dalej spi, zaraz powinien wstac bo o 11 miał jesc, ja już drugą kawkę popijam, pogoda śliczna, aż żal zostac w domku. Panowie dzisiaj nie przyjdą, jutro bedą o 8- a ja specjalnie wstawałam o 7 :wściekła/y:

No to jeszcze raz miłego dnia!!!

Zobaczymy , jest już starsza i mądrzejsza. Ja k mąż kiedyś z nią był to zwymiotowała w gabinecie więc od tej pory ja chodziłam bo on się wycofał i było całkiem nieźle ale zobaczymy.

Kasiu trzymam kciuki z wizytę u dentysty. Ja idę jutro. I przynam wam się, że dentysta to najgorszy lekarz do jakiego muszę chodzić. Jednym słowem boję się:szok:. Taki uraz z dzieciństwa.
Dajcie mi trochę tej ładnej pogody. U nas slońca to nie było już chyba ze 3 tyg. Cały czas pochmurno, jakby zaraz miało padać. A do tego co jakiś czas mżawka. nie lubię takiej pogody.
Kuba jeszcze śpi o dziwo. Ale pewnie już niedługo bo zbliża się pora jedzenia.
Ogarnęłam chałupkę jeszcze tylko obiadek nastawię
Głuszku gratulki dla Michałka:tak:

a ja uciekam bo Olek się dobija do komputera . Ma jakąś grą nauka angielskiego. lekcje zaległe już odrobił, więc mu pozwolę. Antek chyba zasnął bo go nie słychać. A ja uciekam szlifować podstawy hiszpańskiego. Adios!

100 lat dla Kingi!!!!!!!!!!

staram się być na bieżąco z postami ale ostatnio niezbyt mi to wychodzi:zawstydzona/y::-( a szkoda stęskniona jestem za bb:-(

Magdalenkakol-najserdeczniejsze zyczenia dla Kingi!:-)
Daruunia-to dzis masz taki sam obiad jak ja-wczoraj go mielismy,i dzis tez,bo duzo zostalo watrobki:-)

Gratuluje wszyskich zabkow!

Dzis M w domu-ale sie ciesze!Rano Maja zrobila nam niespodzianke,czyli tak jak wczoraj rano zasnela sama w lozeczku!:-)Troszke poplakiwala,juz z zamknietymi oczkami i w koncu wypadl jej smok i zasnela....Ale w dzien wczoraj probowalam i juz tego nie powtorzyla.
Nocka dzis znowu super:-)Maja spala od 23.00 do 8.45,bez przerwy.Ja tez zasnelam wyjatkowo szybko (wypilam wieczorem 2 kubki melisy).A rano,po karmieniu i odlozeniu Mai-przytulanko z M...hmmm...;-);-)

Witajcie
U nas nocka całkiem niezła, Nadia spała do 8 ale raz marudziła po 3 i dalam jej jedzonko( a mialam juz nie dawac) ale opłaciło się - Jestem wyspana !!!
U nas cudniasta pogoda, jak wstanie to daje jej obiadek i siuu na spacer, o 16 mam masaże.
Z M nadal nie rozmawiam ahh te chłopy - :tak:

Magdalenkol na Kingusi Wszystkiego Naj Naj
Kasiau powodzenia u stomatologa

reklama
My wrocilysmy ze spacerku tylko 3godziny bo deaszcz zaczal padac,a mialo byc ladnie:-)
Kasiu powodzenia u dentysty i usciski dla Werci:tak:
Maaajka grtuluje udanego poranka;-)
Lilliana pewnie juz niedlugo sie pogodzicie,a godzenie sie tez ma swoje uroki;-)
Lorcia zagladaj do nas jak tylko znajdziesz czas:tak:
Magdziarko gratuluje jezykowych zainteresowan u Aleksandra, a ty chyba przez flamenco zainteresowalas sie Hiszpanskim;-)
Daruuunia,a ty przez tych ,,fachowcow,, tak wczesnie wstalas:no:
Joan-na milego spacerku:tak:

Do góry