reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jak znam swoje szczęscie to położe się i za godz. kuba się obudzi. No chyba, że wymęczył się tym jęczeniem przez cały dzień i mnie zaskoczy i obudzi się rano:-D
Tak tak chciałabym naiwna

reklama
Witam U nas nocka calkiem nie zla . Wojtek poszedl sapc ok 20 obudzil sie o 2 na jedzenie i jeszcze spi. Ja pospalabym razem z nim no ale musisalm wlosy umyc bo rano do okulisty zmykam w koncu.
Jak ja wam zazdroszcze tych wypadow. , tego szczuplego cialka.

Dzień dobry!!!
Wczoraj poległam już po 22-giej, Bart nieco wcześniej, ja już wstałam o 7 bo czekam na fachowców od tego prysznica, a Bart jeszcze spi :szok::rofl2:
Oczywiscie jak to rano bywa kawka i bb- posprzątałam w kuchni, pokój zostawiam na pozniej bo nie chce Barta obudzic, za łazienkę nawet się nie zabieram bo i tam panowie zrobią tam ''porządek"

no to cóż kochane -miłego dnia!!! ;-)

Ja znów poszłam spać po północy a mała obudziła się 2 razy w nocy.
Tak mi się rano dobrze spało ale mnie starsza obudziła no i przy okazji małą.
Wczoraj zrobiłam porządek w szafie , miałam być drastycznie eliminująca a wyrzuciłam tylko 2 bluzki.
Miałabym dużo więcej miejsca tylko dostałam dużo rzeczy dla małej i je wszędzie upycham bo są jeszcze za duże , ac.
Wczoraj kupiłam starszej kieckę na święta i do szkoły na wigilię bo mają się ubrać odświętnie i córcia w siódmym niebie ( 127 zł)

Witajcie o poranku:-) Kacpra odstawiłam do przedszkola, Kuba poleguje jeszcze :-) w łóżeczku, a ja popijam kawusię i wskoczyłam na BB
Kolejna koszmarna nocka za mną. Kuba obudził się przed 24 i zasnął o 1,45
A tak cały czas płacz i jęczenie. Myslałam, że może ząbki chociaż po dziąsłach nie widać było. psmarowałam mu niby przez chwilkę był spokój a za moment znów krzyk.

Kasiu niezła cena jak za kieckę:szok:

reklama
Do góry