reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że nie odpisuję każdej ale wpadłam na chwilę. Brat zabrał laptopa a ja biagam tak po całym domu :wściekła/y: dziś robiłam ruskie pierogi bo m je bardzo lubi. Poza tym ze spaniem Jasia tak jak było tak jest.
Gratulacje kolejnych ząbków, skończonych miesięcy i urodzinek dzieciaczków.
Przepraszam, że nie posiedzę z Wami ale idę nakarmić małego. Jak będę miała tylko czas to oczywiście posiedzę dłużej kochane cioteczki.
Buziaczki dla wszystkich :-D

zuzkus :szok::szok::szok: no to Maciuś ma już spory uśmieszek ;-)

Dzisiaj malutka dała mi trochę odsapnąć i znów świat różowo widzę :tak: ale znając ją, to jednodniowy wyskok, więc nawet nie łudzę się, że jutro będzie powtórka ;-)

A my po dentyście, Wercia była bardzo dzielna i nawet nie jęknęła , jupi :-)
Czeka nas jeszcze 2 wizyty ale ogólnie cieszę się ze nie było problemów.
Ola za to miała dziś 37,4 , dałam jej czopek i jej przeszło jak na razie.
Chyba ma dziąsła czerwone i wpycha palce do buzi.
Jak to jest z tą temperaturą przy zębach ?
Podobno nie ma takiej opcji że przy zębach nie ma prawa być temperatury a ja słyszałam że może być

reklama
Kasiu to super, że dentysta gładko poszedł :tak: ja samam musze sie wybrac, ale jakoś brak mi odwagi :zawstydzona/y: a z ząbkowaniem i temperaturą... nie wiem jak zazwyczaj jest, ale my mamy temp. między 37 a 38, od wielkiego dzwonu spada poniżej 37. No i jak temperatura rośnie, to i marudzenie jakby intensywniejsze :eek:

Do góry