reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
J
Wczoraj zrobiłam porządek w szafie , miałam być drastycznie eliminująca a wyrzuciłam tylko 2 bluzki.

Wczoraj kupiłam starszej kieckę na święta i do szkoły na wigilię bo mają się ubrać odświętnie i córcia w siódmym niebie ( 127 zł)

Też wywalam z braku miejsca. A ostatnio jak coś kupuję to 7 razy się zastanawiam, żeby mi potem w szafie nie zalegało. Ach te nasz dwa pokoje:-)

Co do ceny ubrania dla Weronik to jestem w szoku:szok:Może to i lepiej że mam synów, oni nie muszą się stroić:-)

reklama
I ja się dołączam do życzonek :tak::-)

a tak poza tym witajcie ;-)

u nas nocka nawet, nawet, a nie zpowaidało się, bo mała do 23 cochwilę się budziła z płaczem... mam nadzieję, że zęby w końcu wyjdą i będzie spokój ;-)

Magdzirko ale zazdroszczę Ci tych wypadów :zawstydzona/y: my mam nadzieję, na wiosnę zaczniemy na próby śmigać i jak się sezon zacznie będziemy na występy jeździć chociaż blisko :tak: a jak malutka będzie grzeczna, to będziemy ją zabierać ze sobą :-)

Agusia to super, że w końcu z łazienka u Was się ruszyło :tak: Ja z miesiąc temu pisałam, że w małej pokoiku już prawie wszystko zrobione i za max 2 tygodnie ją przenosimy i co? Nic się nie ruszyło :wściekła/y: firanki wczoraj przyszły, to chociaż tyle... ale tak różowo nie jest, bo okazało się, że firanka jest długa 4 m a szeroka 1,5 a ja myslałam, że na odwrót, nie doczytałam opisu :zawstydzona/y: no i miałam zgadkę co zrobić... ale jakoś z tego wybrnęłam, firanka juz przycięta czeka na szycie :tak: a mąż ma 2 tyg. na zrobienie pokoju, bo choinka nie będzie miala gdzie stać :-p

Moja przyjaciółka , która wyemigrowała z kraju własnie mi napisała na skype: chyba odchodzi mi czop bo mam brudną wkładkę i zaczyna mieś skurcze. A termin ma na niedzielę. Ale ......super!

Magdziarko to trzymam kciuki za koleżankę!
Mata, mama nadzieję, że Dorusia bedzie grzeczną dzieczynką i bedzie z Wami występowała ;-)

Bartek właśnie mi zasyapia z 40 minut się męczyłam, cały czas płacz- nie wiem o co chodzi, może zęby, ale nic spuchniętego nie widac:dry: jak wstanie to dam mu jesc i lecimy na spacer, bo ładna pogoda a wczoraj nigidzie Bart nie był :baffled: moze po sąsiadkę skoczy i pojdzie z nami ze swoim małym ;-)

Kuba włąsnie zasnął tak wic ma jakieś 30 minut dla siebie i dla domku. nie wiem za co się zabrać bo pewnie i tak nie zdążę dokończyć.
A może posedzę na BB;-)
Magda to pozostaje tylko trzymać kciuki za pprzyjaciółkę i czeka na wiadomość

I ja dołączam się do życzeń:tak::-)

Ja tez !!!!!

U nas noc super, mały zjadł o 24 tylko 80 ml na sile (ale wieczor 190 ml), i dopiero wstał o 4.30 na 150 ml mleczka i spał do 7.30, o 9 zjadl 140 ml i śpi smacznie.... takze jestem mega wyspana....

Kupa jedna na razie dobra....

Madzia ale takie wiescie sa emocjonujace!!! Chociaz pamietasz ze mi odszedł czop w czwartek w nocy + skurcze a urodzilam dopiero w nastepny czwartek hehe. Wiec wszystko jest możliwe.....

no i zab wreszcie przebił skórke..... cale szczescie i bez czopala sie obyło, teraz druga błonka i czekam na gorne jedynki ale to chyba jeszcze sporo czasu bo dziąsła spuchniete ale tam gdzie ma byc zab blado.

reklama
witam :-):-)
przylaczam sie do zyczen dla Kingi :-)
ja rowniez zazdroszcze Magdziarce tego tanca...jak w koncu udalo mi sie namowic mojego nietanczacego M na kurs tanca w tamtym roku to zaszlam w ciaze i nic z tego nie wyszlo a teraz nie ma z kim szkraba zostawic :-(
u nas nocka nawet, nawet, a nie zpowaidało się, bo mała do 23 cochwilę się budziła z płaczem... mam nadzieję, że zęby w końcu wyjdą i będzie spokój ;-)
u nas identycznie :tak: a pozniej tylko jedna pobudka na jedzonko a zwykle sa dwie i jedna na smoka i spanie do 7 wiec jestem wyspana :-)
moze dzis w koncu uda sie pojsc na spacer bo narazie nie pada...
milego dnia wszystkim mamom :-)

Do góry