reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku... gratuluje ząbka Marysi:tak:
Azile... juz 2 ząbki! Super... kiedy u nas cos wyskoczy...:confused: mysle, ze w tym tyg! Bo cos tam czuc:tak:mam nadzieje, ze lada dzien zastuka Paulince w buzce!
Magdziarko... jak ja Ci zazdroszcze tego flamenco... tez bym sie gdzies wybrała:zawstydzona/y:
Liliana... ale Ci dobrze z tym masazem!:tak:

U nas Paulinka padła pół godz temu, zobaczymy ile pospi tym razem. Dzis wysprzatałam generalnie nasza sypialnie i pokoj małej - meble poprzestawiałam i wyglada jakbysmy zrobili nowe pokoje:-D lubie tak cos czasem pozmieniac, zobaczymy jak mała pospi w nowym układzie!jutro zapowiadaja pogode wiec biore sie za mycie okien i pranie dywanów... :tak: Zaczynam sie powoli cieszyc z tych świat... :tak: no i sylwester... w koncu spedze go sama z P.:tak: W prawdzie w domku, ale co tam... mała zasnie o 20, a my sobie potanczymy, wipijemy lampke szampana, popatrzymy na tv i pojdziemy spac:tak:

reklama
Patrze cisza na całego.
Pani Prezes na tańca i cała reszta milczy.
Mam zmartwienie z Domisiem. Skarbek nie chce jeść cycy:zawstydzona/y::baffled:. Wogóle mało je a jak daje cyce to ryczy. normalnie szok. :szok::szok::szok::szok:. Ten baktrim wszystko narobił, martwie sie że przepali mi sie pokarm i nici z karmienia piersią. Dobrze że chociażw nocy jes cyca. mam tylko nadzieje że dziś będzie chciał ciągnąć cyce.:-(

Alize mam nadzieję że Dominiś będzie chciał cyca dalej ciągnąć i że jeszcze będziesz miała morze pokarmu.
Ola tak to 16/17 nie pije cyca tylko wieczorem raz no i w nocy , mam nadzieję że taki tryb karmienia nie pozbawi mnie również tej przyjemności

D ...wieczór
Ja padam , myslę ze to wina masazu, Nadia dzisiaj znów maruda ale naszczescie spała ładnie w dzien.. teraz dopiero zasnęła ..M mnie wkurzył i nie gadam dzisiaj z nim.
Uciekam spać - Dobrej Nocki

Oj cichutko tutaj:tak: Ja dopiero teraz złapałam oddech. Kacper przed chwilką zasnął. Łaził w tą i z powrotem już mnie zaczął wkurzać. Ciekawe jak rano wstanie do przedszkola. M w końcu wziął się za łazienkę. Zamontowa grzejnik taki jak należy i nareszcie bedzie ciepło a przy okazji poprawia brodzik bo ostatnio jak go montował to woda słabo spływała co doprowadzało mnie do szału. Kuba dawał dzisiaj cały dzien popis. nie pamiętam kiedy tak marudził, przez cały dzien. Zmęczył mnie psychicznie

Głuszku gratulacje dla Marysi w końcu ma cały komplet ząbków;-):-)

Azile gratuluję ząbków:-)

Lilianko super że Fabian ma czyste płuca. Jeden Problem z głowy:-)

Pofarbowałam sobie odrosty i już mi lepiej. Włosy mi nadal wypadają ale co tam jakoś to przetrzymać trzeba. I tak się cieszę że nie schudłam tak jak przy Weronice o 5 kilo jeszcze mniej niż przed ciążą bo wtedy wyglądałam koszmarnie

Kasiu nic tak nastroju nie poprawia jak zrobienie czegoś dla siebie. Ja też chciała pofarbować wloski ale boję się że całkiem mi powypadają:-D
Ciekawe co u naszego Boba Budowniczego;-) (czyt. Milki) Mam nadzieję, że się nie obrazi
Ja tak wybieram się spać wybieram i coś nie mogę się zawlec do tego lóżka:-)

reklama
Do góry