reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko jestem z toba mama zawsze Wie co dla dziecka najlepsze,ex sie nie przejmuj tez chce byc troszke ojcem dla Fabianka;-)
Magdziarko zycze duzo wytrwalosci,a Aleksandrowi mnostwa zdrowka i usmiechu (moze zrob mu dzisiaj dzien wolny od lekcji,hihi:-D)
Ula szkoda tego chlopaka mial tylko 27 lat jejciu wszystko bylo przed nim:-(
Magdalenkakol mi tez sie jeszcze nie chce sprzatac i musze kupic choinke i prezenty jeszcze niemam nic:zawstydzona/y:
Gluszku gratuluje 20 zabka u Marysi:-D
Wilmek Bruno napewno czuje dyskomfort:blink:
Asoiwo ja mam tak samo gdy moj R ma wolne czuje sie jakbym to ja je miala,fajnie jest dzialac zespolowo:happy:
Dziekujemy wszystkim za 5 miesieczne zyczonka:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki wpiszcie na you tube,bebe lilly ,,halo dziadku,, moja Marysia kocha muzyke i glosik tej dziewczynki w tej piosence

Ostatnia edycja:
reklama
I znów spokój na bb ;-) tylko widzą moje oczy iz Mata jest :-)
Ł jednak na trening nie poszedł, źle się czuje, oby jakies choróbsko go nie dopadło :baffled:
Ja przed chwilą wróciłam ze sklepów- zakupy musiałam zrobic bo w lodówce tylko pingwiny hihi i masmix i cztery jajka :-) ale już jest lepiej, a jutro na obiad wątróbka, ziemniaki i kapusta kiszona dla Ł ;-)
Bart dalej śpi, Ł też ucina sobie drzemkę, a ja jak zwykle bb:-)

Kupiłam w sklepie kaszkę manną z cynamonem ''smakija'' no i wymiękłąm :baffled: no taaaaaka pyszna że szok!!! :-p a mogłam kupic więcej :rofl2:

O, już znikła Mata ;-)

Daruniu ja znów jestem :rofl2:
Moj Fabian ma czyste płuca hurrraaa , no alergia cholercik męczy go, aha i poszlam z tymi wynikami testów co ex był z Fabianem i co sie okazało??? no lekarka zasmiała się i powiedziala, ze ten lekarz to chyba jakis konował. Zeby miec dobry obraz na co dziecko jest ucxulone to trzeba z krwi zrobic a nie z jakis elktrod ... juz wiem, ze niepotrzebnie sie denerwowałam.

A ja wracam z masazu - hmm ale mi dobrze było hehe - jutro także ide :) :-D:-):tak:

Ja przysnęłam. Antek spał, Olek spał. Maż robotę przyniósł i siedział i nadal siedzi nad kompem.Lecę do apteki odebrać Nutramigen i antybiotyk. Potem na flamenco. Bo nie wiem, czy sięWam pochwaliłam ale teraz tupię dwa razy w tygodniu. Ole!!!

Lilianko to bardzo sie ciesze, ze juz ok i wiesz na czym stoisz:tak:
Magdziarko Ty nasza tancereczko :-D miłego treningu :tak:

Bartek już wstał, rozwalił sobie skarpetkę, zdjecie wklejałam- oberwał główkę tej grzechotce :-D narazie dałam go do Ł, żebym mogła cos spokojnie skrobnąc, bo jak go miałam na kolanach to byście pomyślały, ze cos ze mną nie tak :tak::-)

A ja siedzę sama z Nadią, Fabianek jest dzisiaj u babci, R jeszcze nie wrócił z pracy, a Nadusia spi ...
No no Magdziara niedługo trafi do programu Mam Talent hehe :rofl2::-) - podziwiam , podziwiam
A najlepiej Nadia mnie rozbawiła jak weszłam z rana do sypialni a ona co - podryzała szczebelki w łóżeczku hehe:confused:( chyba dziąsła jej dokuczają )

Głuszku gratulacje ząbka dla Marysi!!!!!:-)
Madziarko zdrowia dla Olka, mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.
Lilianko gratulacje z powodu wyzdrowienia synka.
hihi, ale tematy

To ja dodam że gorączkuje i mam dość. M jeszcze w pracy a ja sam z dziećmi. Mały pluje baktrimem nie znosi jego, oby do śroby bo zwariuje.
No i najwarzniejsze MAMY DWA ZĄBKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Azile zdrówka i wytrwałości życzę!!! Gratuluje ząbka!!!!!
Zaraz Ł bedzie kąpac małego, pozniej cyc+flacha ucałowac, utulic i do spania :tak: a ja oczywiscie tasiemca musze zaliczyc :-D

Do góry