reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Daruuunia, przepraszam za pomyłkę...Ciebie i Bartusia. Dziś taki dzień, że nawet myśli się ciężko:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Uznałam, że muszę sobie jakoś poprawić nastrój, i nie robiłam obiadu (nie chciało mi się gotować tylko dla siebie, M jada zwykle w pracy). I mialam ochotę na coś lepszego niż ryż z prażonymi jabłkami. Zamówiłam sobie makaron z łososiem w sosie smietanowym...pyyycha. Szkoda tylko, że musiałam czekać 1,5 godziny:wściekła/y:. Ale w końcu dowieźli i już spałaszowałam:tak:.

My tez ciągle bezzębni..., ale to jest koszmar:zawstydzona/y: Mała jeszcze nigdy nie była tam marudna... plecy to mi dzis juz wysiadły... i kregi szyjne nie wiem czemu:confused: nie umiem głowy odwrócic w lewą strone:zawstydzona/y: masakra jakas... nic juz nie pomaga na te zębole... mała nie chce znów jesc, gryzie wszystko, i spi góra 30 minut:confused: ehh... kiedy to się skonczy:szok:

Dziewczyny... zdjecia tej laski: https://www.babyboom.pl/forum/member-beata49-albums-moje-szczescia.html ciagle znajduje w tych chorych profilach na NK... a ona juz sie długo nie loguje... po prostu masakra co tam sie dzieje... ciagle powstaja nowe profile!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daruuunia, przepraszam za pomyłkę...Ciebie i Bartusia. Dziś taki dzień, że nawet myśli się ciężko:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:..
Nie szkodzi :tak: zdarza się!!! A jedzonko to miałaś rzeczywiście dobre :tak:

My dalej u teściów, właśnie wróciliśmy z Wieliczki, zamówiliśmy stół i krzesła bedzie za ok. 10 dni- super bardzo się cieszę- tylko co my teraz na ten stół położymy w czasie Świąt , jak prawie wszystkie pieniądze wydaliśmy :zawstydzona/y: mam nadzijeję, że jakoś to bedzie. A kupiliśmy ten stół bo teraz dostaliśmy 2 wypłaty,a od połowy stycznia już na jednej bedziemy :dry: ale damy radę!!!

Bartuś od dziadków dostał już prezent- kojec, bardzo się cieszę bo zawsze jak tu przyjeżdżaliśmy to spał albo na dużym łóżku, alebo w wózku-a teraz ma swoje właśne łóżeczko i właśnie w nim śpi :-)
Ja dostałam torbkę- bardzo fajną, a Ł perfumy ;-) jakoś dzisiaj sobie daliśmy prezenty- nawet nie wiem dlaczego :baffled::blink:

Trzymam kciuki za bezzębne dzieciaczki!!!

Moja Nadia dzisiaj spała 3 razy po 1h ale ten sen był taki płytki - je normalnie i jest dzisiaj w miarę spokojna.
Mojego M nie ma, pojechał do Bielska a ja sama z Nadią po Fabianito pojechał do swego T.
Mam dzisiaj plan z okazji jutrzejszych Mikołajek - wukorzystam to, ze nie ma Fabianka i namaluje mu na scianie nad łóżkiem jego ukochaną postac Scooby Doo ( mam dla niego także maskotkę) jak wróci to się napewno ucieszy, zaraz Nadię położe na mate i zaczynam :confused:ciekawa jestem czy mi wyjdzie hehe

Witam dziewczyny!
Dziękujemy za gratulacje.
Wszystkiego najlepszego tym które kończą kolejne miesiączki. Bezzębnym ząbków a chorującym zdrowia.

U nas chorowanie na całego. Starszaki już troche lepiej, ale Domiś dziś strasznie źle. Osłuchowo jest juz lepiej ale katar sie dołączyj i jes okropnie. Myślam że sie wykończymy, ale kupiłam fride w aptece i jest lepiej. Mały nie chce prawie nic jeśc. Jak go przytulam do karmienia to myśli ze będe majstrować przy nosku i boi się :-:)-(. Cały czas śpi , jak sie budzi to daje lekarstwa i dalej śpi . Dziś jadł 2 razy. Nie chce jeść ani łyżeczką ani z butli. Mam tylko nadzieje ze dziś sie wykuruje i od jutra będzie jadł lepiej. Ależ ja za wami tęskniłam. Dwa dni i już nie mogłam bez was wytrzymać.

Pozdrowienia od nas dla wszystkich dzieciaczków i ich mam

Moja Wercia tez uwielbia Scooby doo, u nas w szkole były dziś mikołajki i dzieciaki dostały już prezenty a my w domu nie robimy mikołajek . Starsza dostaje i tak dużo między świętami bez przesady.

Dziewczyny... zdjecia tej laski: Forum BabyBoom - beata49's Album: Moje szczęścia ciagle znajduje w tych chorych profilach na NK... a ona juz sie długo nie loguje... po prostu masakra co tam sie dzieje... ciagle powstaja nowe profile!!!
skąd ty to wiesz. a swoją drogą trzeba sprawdzić z jakiego forum ta dziewczyna i napisac do moderatora tego watku. Może one też maja na siebie namiary i ktoś jej napisze smska albo zadzwoni i ją poinformuje.

reklama
Alize zdrówka dla dzieciaków , mam nadzieję że Dominiś nadrobi z tym jedzonkiem jak tylko wyzdrowieje.
Moja dziś nie chciała jeść zbyt kaszki rano i potem zjadła o 15 dopiero zupkę i taka była głodna że zjadła szybko cały słoiczek.

Do góry