reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
dzień dobry!!!
Mata- kochana trzymam kciuki za Dpbrusie, żeby w końcu pozwoliła mamie chodzic na nogach a nie na rzęsach!!! ;-)
Kasiau a może to sen proroczy ;-) takie marzenie noworoczne ma Twój mężulek :-);-)
Szybkkiego i bezbolesnego ząbkowanie wszystkim dzieciaczkom!!!!
U nas nocka super, Bart zasnął koło 21-wszej a wstał przed 8 ;-) także bardzo się cieszę!!! Ale za to u nas niemiła niespodzianka, wstałam sobie, pije kawę, a tu słychac puk puk do drzwi, otwieram patrze a to sąsiadka z dołu i pyta się czy u nas wszystko ok, bo ich łazienkę zalało tzn. sufit Ł odkręcił prysznic i jakieś zawory poszły, zadzwonił po fachowca i właśnie siedzą w łazience i naprawiają no i znów wydatek
Mata- kochana trzymam kciuki za Dpbrusie, żeby w końcu pozwoliła mamie chodzic na nogach a nie na rzęsach!!! ;-)
Kasiau a może to sen proroczy ;-) takie marzenie noworoczne ma Twój mężulek :-);-)
Szybkkiego i bezbolesnego ząbkowanie wszystkim dzieciaczkom!!!!
U nas nocka super, Bart zasnął koło 21-wszej a wstał przed 8 ;-) także bardzo się cieszę!!! Ale za to u nas niemiła niespodzianka, wstałam sobie, pije kawę, a tu słychac puk puk do drzwi, otwieram patrze a to sąsiadka z dołu i pyta się czy u nas wszystko ok, bo ich łazienkę zalało tzn. sufit Ł odkręcił prysznic i jakieś zawory poszły, zadzwonił po fachowca i właśnie siedzą w łazience i naprawiają no i znów wydatek
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziarko fajnie masz ze Antos na spiacego ci wypije butkle U mnie o tym moge zapomniec.
Mata oby Dobrusi te zebiska wyszly i wkoncu Tobie i jej daly spokoj.
Kasia 4-raczki? Noo to masz sny ...Noo ale wiesz jeszcze mozesz sie postarac.:-)
Mata oby Dobrusi te zebiska wyszly i wkoncu Tobie i jej daly spokoj.
Kasia 4-raczki? Noo to masz sny ...Noo ale wiesz jeszcze mozesz sie postarac.:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej dziewczynki kawusia dla wszystkich
Dla tych co nie mogą to herbatka
U nas noc ok! Starszaki w szkole i przedszkolu bo dziś mikołajki
Ja czekam aż Maciej się obudzi i mykamy na spacer i zakupy.
Pozdrawiam
Dla tych co nie mogą to herbatka
U nas noc ok! Starszaki w szkole i przedszkolu bo dziś mikołajki
Ja czekam aż Maciej się obudzi i mykamy na spacer i zakupy.
Pozdrawiam
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Wykop.pl - McDonalds Calendar for 2009
i niech nie słyszę że któraś z Was mówi że jest gruba!!!!:-);-)
I to fajne http://www.toxel.com/inspiration/2008/12/04/clever-and-creative-bench-advertisements/
i niech nie słyszę że któraś z Was mówi że jest gruba!!!!:-);-)
I to fajne http://www.toxel.com/inspiration/2008/12/04/clever-and-creative-bench-advertisements/
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka my mamy chyba podobnie humorzaste dzieciaczki, bo jak piszesz o Jasiu to jakbym o Dobrusi czytała
dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale ja chyba sie przyzwyczaiłam do niewyspania, marudzenia itd. czasem mam dość, ale co innego mogę zrobic jak to znosić i wytrzymać taka rola matki
dziąsełka mamy spuchnięte, że łocho cho i mąż mnie pocieszył przed chwila na gg, że może małej wszytskie na raz idą smesne, mozna pęc
dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale ja chyba sie przyzwyczaiłam do niewyspania, marudzenia itd. czasem mam dość, ale co innego mogę zrobic jak to znosić i wytrzymać taka rola matki
dziąsełka mamy spuchnięte, że łocho cho i mąż mnie pocieszył przed chwila na gg, że może małej wszytskie na raz idą smesne, mozna pęc
Próbuję przytyć. Chociaż 5 kg! Błagam
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To do Mc Donaldsa ;-)Próbuję przytyć. Chociaż 5 kg! Błagam
Podziel się: