reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja dopiero wczoraj zobaczylam zdjecia córeczki Snoopy, najbardziej zszokowała mnie fotka malej z kabanosem hehe:confused:( czyżby już podjadała????)

dzień dobry!!!

Mata- kochana trzymam kciuki za Dpbrusie, żeby w końcu pozwoliła mamie chodzic na nogach a nie na rzęsach!!! ;-)
Kasiau a może to sen proroczy ;-) takie marzenie noworoczne ma Twój mężulek :-);-)
Szybkkiego i bezbolesnego ząbkowanie wszystkim dzieciaczkom!!!!

U nas nocka super, Bart zasnął koło 21-wszej a wstał przed 8 ;-) także bardzo się cieszę!!! Ale za to u nas niemiła niespodzianka, wstałam sobie, pije kawę, a tu słychac puk puk do drzwi, otwieram patrze a to sąsiadka z dołu i pyta się czy u nas wszystko ok, bo ich łazienkę zalało tzn. sufit :szok::szok::szok::crazy: Ł odkręcił prysznic i jakieś zawory poszły, zadzwonił po fachowca i właśnie siedzą w łazience i naprawiają :szok: :wściekła/y: no i znów wydatek :crazy:

Magdziarko fajnie masz ze Antos na spiacego ci wypije butkle U mnie o tym moge zapomniec.
Mata oby Dobrusi te zebiska wyszly i wkoncu Tobie i jej daly spokoj.
Kasia 4-raczki? Noo to masz sny ...Noo ale wiesz jeszcze mozesz sie postarac.:-)

Hej dziewczyny!
U nas pobudki o 22, 24, 2 ,4 i o 6.30 ale jakoś funkcjonuję po kawie :-D
Mata współczuję kochana tych humorków Dobrusi :tak:
Wpadnę wieczorem bo mam dziś wenę na sprzątanie :tak:
Miłego dnia "babeczki" :-D

Hej dziewczynki kawusia dla wszystkich

ChomikImage.aspx

Dla tych co nie mogą to herbatka
ChomikImage.aspx

U nas noc ok! Starszaki w szkole i przedszkolu bo dziś mikołajki
Ja czekam aż Maciej się obudzi i mykamy na spacer i zakupy.

Pozdrawiam

Aniknulka my mamy chyba podobnie humorzaste dzieciaczki, bo jak piszesz o Jasiu to jakbym o Dobrusi czytała :tak::-D
dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale ja chyba sie przyzwyczaiłam do niewyspania, marudzenia itd. czasem mam dość, ale co innego mogę zrobic jak to znosić i wytrzymać :dry: taka rola matki :tak:
dziąsełka mamy spuchnięte, że łocho cho :szok: i mąż mnie pocieszył przed chwila na gg, że może małej wszytskie na raz idą :baffled: smesne, mozna pęc :-p

reklama
Do góry