reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
WITAM
Widze ze dziś u nas marudnie na wątku a ja dopiero z pracy :-:)-:)-(już 2 dzień nie widziałam syna nie wiem jak długo wytrzymam pocieszam sie tylko tym że od 20 grudnia do 5 stycznia wolne mamy z mężem to odbije sobie ale do 20 jeszcze tak daleko :-:)-:)-:)-:)-(, drugi dzień z kolei pomagam chłopakom bo by się nie wyrobili już nie daje rady :-(.
Mikołaj podobno był dziś bardzo grzeczny cały dzień jadł spał 3 razy po 1.5 h i leżał w leżaczku i się bawił ;-)chociasz z tego jestem zadowolona :-D
AZILE GRATULUJĘ ZĄBKA

Alize gratulacje , w końcu i Dominiś ma ząbka:-)
Szkoda tylko że dzieci chore , tak czy inaczej ciocia Kasia zdrówka życzy całej gromadce :-)
Daruunia sałatka i ciasto :szok: pewnie będzie miły wieczór :tak::tak::tak:

Dziękujemy dziewczynay za gratulacje.
U mnie jeszcze nikt w domu nie śpi:szok::szok::szok:. Jakiś koszmar, mały marudny na całego. A starszaki w dzień spały i teraz tv oglądają. Pędze do Domisia bo ryczy.

Azile gratuluję ząbeczka :tak: a Domiś może jeszcze marudzić, bo pewnie ząbek do końca nie wylazł ;-) ale już niedługo :tak:
zdrówka maluszkom :tak:

Jolu spokojnie, jeszcze troszkę i będziesz dłużej z Mikołajem:tak:. Czas przedświąteczny to zawsze najgorętszy okres w roku (i w pracy).

Mała od 15 nie spała i odpadła z trudem po 19 po kąpaniu :baffled: zębicha u nas też na całego... aż mi się przypomina jak na całego rodziłyśmy a teraz ząbkujemy hi hi :-D

a ja korzystam z tego, że u mnie też cisza szukam na allegro fajnych firanek do pokoju małej i zdecydować się nie mogę :sorry:

Azile gratuluje ząbka!!!!!!!!!!

Bartek już śpi, ja jestem jakaś zmęczona, zastanawiam się czy otworzyc szampana, bo mam ochotę a jest w domu jeszcze z tamtego sylwestra- bo ja nie piłam ;-) zaraz zapytam się Ł :tak: (jeszcze mam dwie wódki schowane moje- z panieńskiego i z mojego wesela:-p:-))

Sppkojnej nocki kochane!!!!

P.s. tak się zasatnawiałam czy my już zawsze bedzięmy utrzymywac ze sobą kontakt :tak: np. za kilkanaście lat ciekawe czy dalej ktoś z nas bedzie siedział na czerwcókach 2008 :-) mam nadzijeję, że tak, bo tak mi się smutno zrobiło, jak pomyślałam, że nikt nie bedzie się już udzielał :-(

Dzruniu ja też dziś o tym pomyślałam. I nie wiem jak to będzie. Może się tak zaprzyjaźnimy wszystkie że bedziemy użadzać spotkania chociaż raz na raok. Ja mam taką paczkę znajomych z pracy(wszyscy już tam nie pracują) To zawsze w ostatni piątek miesiąca sie spotykamy w umówionym miejscu. Fajne to jest.

jezu ale mnie dzis Michał wykończył.... juz zapomniałam co to marudne dziecko, piszczal, prezył sie, jeszcze mu krostki powychodziły, pewnie od Enterolu - juz od dawna podejrzawalam ze drozdze mu nie słuza. Normlanie ja nie wiem co sie z nim dzis podzialo. Widze ze dzis wszystkie dzieci wsciekniete. Spał ładnie(1,5 godziny rano, godzine w południe i 2 po poludniu), jadł ładnie, ale 2 to juz marudzenie i marudzenie. Jak ten zab nie wyjdzie to nie wiem..... chyba zwariuje,... Marysia spała po południu 3 godziny, Michał 2 i ja tez 2.... a konsekwencja tego jest to ze ciagle nie spi... normalnie paranoja z tym spaniem. Jak jej niepołoze w dzien to jest mega marudna i nie wytrzymuje do wieczora, a jak spi w dzien to skacza do 22-23. Musze ja chyba budzic po godzinie spania.... nie wiem juz sama. Z drugiej strony pasuje mi to spi w dzien bo ja tez moge sie drzymnąć. A wieczorem moge jej wiecej czasu poswiecic ale bez jaj zeby chodziła spac o 22. Zeby choc o 21 zasypiała......
Azile GRATULACJE ząbka ale te czerwcowe dzieciaki szybko zabkuja. Kto jeszze nie ma zabka. Marysia miala ząbka na 5,5 miesiaca i myslałam ze ją brat przebije a tu sie chyba nie zanosi.
DArunia a czemu nie? Ja na pewno tu bede. Ale mysle ze czesc osób sie wykruszy tak jast zawsze. Zobacz ile nas tu było podczas ciazy a ile dziewczyn juz sie nie udziela.

reklama
I dlatego was odwiedzam. hiii tożsamość Azile i Mamoot moge potwierdzic. hiiiii

Mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie. W końcu na Mazurach czeka Olkowa piłka :zawstydzona/y::-D

Kasiu, ja też planuję basen dla Stasia. Jak wszystko dobrze pójdzie, to pierwszy raz idziemy za 10 dni.

Azile,
zdrówka dla wszystkich. I gratulacje dla Dominisia!

U nas ze spaniem to ostatnio tak średnio. Wiem, że niektóre dzieci budzą się jeszcze częściej, ale Wojciaszek w tym wieku co Staś, to już dawno spał całe noce. Staś budzi się raz a czasem dwa razy. Za jakiś tydzień spróbuję wprowadzić mu kaszkę na wieczór, to może pomoże na dłuższ sen.

Do góry