reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-)Moja Nadia przechodzi samą siebie - krzyczy i cała sie pręży z nerwów...naszczęscie zjadła obiad i teraz połozylam ją do łózeczka, nuby zasnęła ale nie wiem na jak długo...
Fabianek leży i ogląda bajkę a ja serfuje po necie :-)mąż oczywiscie zamierza wrócić późno!!!

reklama
ja dzisiaj w domku i jutro również ale za to w weekend nadgonię :baffled:
Mikołaj śpi już drugą godzinę a Karol zamęcza M który stara się uczyć:-D a ja podczytuję co tam u babeczek na bb słychać:-)

Dziewczynki trzymam kciuki by wasze maluszki naprawiły się i ząbki szybko wyszły:tak:

Hej dziewczyny! Dziś poleżałam trochę w łóżku, pospałam i czuję się lepiej.

Zastanawiam się jaki cel mają tacy ludzie jak np. Cisowianka. po co udawać, wymyślać.

Dla mnie tacy ludzie nie maj wszystkiego po kolei w głowie I w.g mnie takich od razu powinno sie leczyc.

A co do tej cisowianki to miała jeszcze laska dwa konta na naszej klasie , moim zdaniem nie miała po prostu ci dziewczyna robić i pisała głupoty :baffled:.

Ja galerię na nk też mam od jakiegoś czasu zablokowaną i do tego weryfikuje liste znajomych :tak:

To straszne że ludzie tak wymyślają dla zabawy. Człowiek pisze na forach o różnych rzeczach a takie trole...ech szkoda słów.

Dziewczyny zazdroszcze Wam że Maluchy przesypiają noc bo mój Maciuś przez te choroby i leki tak się rozregulował że ani w dzień porządnie nie pośpi ani w nocy i apetyt u niego też nie specjalny:no:
Do tego idzie mu czwarta jedynka i strasznie zmolny

Pozdrawiam

Ło matko, co te dzieciaki wyprawiają :szok:
Po Oli nie widać ząbkowania , dziąsełka ma białe i ogólnie jest grzeczna.
Wczoraj tylko dłużej pospała w dzień i w nocy od razu efekty.
Ja wróciłam z zebranka i jak na razie starsza ma same W i O więc jest ok.

witam

Za mna jakis taki zakrecony dzien... :zawstydzona/y: Mała marudna, ale na szczescie w nocy w miare ładnie spi:tak: Zabki okropnie juz ja mecza, nie wiem juz jak jej pomóc... niech wreszcie wyłaża te zębole naszym dzieciaczkom!!!

Mąż pojechał grac piłke... nawet z nim dzis nie pogadałam:zawstydzona/y: Czasem mnie to wkurza, ze On robi co chce, a ja siedze w domu i nigdzie wyjsc nie moge, a nawet jakbym chciała to nawet nie mam gdzie i z kim:zawstydzona/y: odkad zaszłam w ciaze wszystkie kolezanki o mnie zapomniały:eek: ehhh... Jakos kiepsko sie dzis czuje... .

Widze, ze dzieciaczki jesc nie chca... u mnie jest odwrotnie:zawstydzona/y: Mam wrazenie, ze mam w domu mała swinke... strasznie duzo je! Choc staram sie ja przytrzymywac te 3 godziny... jak sie przyssie to nie chce puscic, nie mowiac o tym, jak sie rzuca na łyzeczke jak dostaje cos innego... ehhh...

Ide zrobic sobie kolacje:tak:

Ale dzisiaj dzieciaczki marudne!!! kochane mamusie życzę spokojnej nocki!
Ł właśnie kąpie Barta, ja zrobiłam sałatkę (tą z tego wątku smacznego- z tuńczykiem) i jest bardzp pyszna!!!! I upiekłam ciasto- ''topielca''. A teraz odpoczywam, ale przydałoby się posprzątac, ale już nie mam siły :baffled: i musze jeszcze pranie wstawic Bartkowe:sorry: zajrzę poźniej! ;-)

Witajcie. Mój Krzyś dołącza do grona dzisiejszych marudków:no:. Cały dzień na rękach. A jak go odkładałam, to pisk. Myślałam, że to przez kupkę, bo 4 dni nie było. Ale nawet jak zrobił, to dalej był marudny. Ząbków na razie nie widać.
Miłego wieczoru.

Dziewczyny widze , ze jakieś marudztwo na całego. Coś sie dzieciaczki nam popsuły. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe.
A u nas dzisiaj pierwszy ząbek się pojawił!!!!!!!!!!!!
Magdziarko mam nadzieje że Antosiowi szybko pupka się zagi i zacznie ładnie jeść.

Ja niedawno wróciłam od lekarza z dziećmi. Wszystkie chore na całego. Dostały baktrim tysiące inchalacji. :-:)-:)-(. Ale mam nadzieje że szybko sobie z tym poradzą i wkońcu pójdą do szkoły. Bo one się nic nie nauczą. :szok::zawstydzona/y::-(. Al e dobra dosyć marudznia.
A dowiedziałam sie ze bony dostane w pracy i jestem super szczęśliwa:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Azile gratuleje ząbka ...!!!

Moja Nadia zasnęła - oczywiscie mleka nie chciała zjeść, Fabian już po inhalacji i leży w łóżeczku, w domu cisza i spokój,a ja zaraz kąpusiam się i oglądam You Can D...- bo chyba finał:-D i uciekam spać bo mam dzisiaj dyżur
Dzisiejszy dzień zaliczam do jednych z cięższych przez to marudzenie

Dobrej i Spokojnej zycze Wam nocki Dziewczyny - Szczerze mówiąc to marzy mi się dzien kiedy Nadia zacznie przysypiać całe nocki
:confused2::nerd:

Do góry