reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja kombinuję tak, żeby nic nie kupić( i tak na jutro już nie zdążę) ....może coś ze swojej szafy - mam jakąś sukienkę z weluru, która się uciąga. jak nie to spódnicę i jakąś bluzkę elegancką . Co do wesel to wiemy już o dwóch jedno koniec lipca drugie koniec sierpnia. I nie wiem jak to zrobimy z małą dzidzią................

reklama
Ja jestem już na półmetku 20tc mam USG 22 lutego i pewnie już na 100% się dowiem co będzie, bo ostatnio byłam na badaniu USG "przypadkowo" z powodu bólu brzucha i juz wtedy gin powiedział mi, że na 70% będzie dziewczynka :tak::tak::tak:
Strasznie cieszę się z tego powodu bo od samego początku czułam, że będzie dziewczynka, aczkolwiek jeśli coś się zmieni to też będę szczęśliwa:-) Imiona mamy z mężem wybrane dla obojga płci:tak:

Mi się też na wakacje jedno szykuje.. I to w Łodzi, a z Kołobrzegu to jest kawałek :-) Dlatego już wiemy, że nie pojedziemy, trudno. Może ewentualnie gdzieś się wyrwiemy na trochę jak się coś na miejscu trafi - ale na razie żadnych zaproszeń nie mamy

Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem w 18 tc i dopiero niedawno poczułam pierwsze ruchy w brzuszku. Polecam położyć się wieczorem wygodnie, wypić szklankę ciepłego mleka i delikatnie głaskać brzuszek. Można wtedy delikatnie poczuć jak maluszek się porusza :)

Ja jestem dopiero po raz pierwszy w ciazy i juz wiem,ze za jakies 2,3 lata bede chciala drugie dzieciatko:-) Szczegolnie,ze Wasze doswiadczenia sa naprawde budujace!
Ale musze sie przyznac,ze w 1.trymestrze nie bardzo chcialam myslec o nastepnych dzieciach-nieciekawie sie czulam.Ale juz mi minelo-zawsze zreszta marzylam o dzieciach-dwoje,moze troje.
Mam nadzieje,ze nasze i Wasze plany beda mogly sie spelnic:-)

Dzięki Dziewczynki za dobre rady :-) Do tegowszystkiego jeszcze mój pies się rozchorował ale już jest ok...
Odnośnie smarowania - ja od początku balsam vichy + mustella - jak mi się to któregoś pięknego dzionka skończyło i nie chciało mi się kupować - to tak mnie brzuch i piersi zaczęły swędzieć, że normalnie myślałam, że nie wyrobię. Szybko kupiłam znowu to samo i jak ręką odjął - wspaniałe nawilżenie - polecam.
Co do wesel - my mamy wesele kuzyna 3 maja - już sobie wyobrażam siebie jako grubą babę pośród wszystkich super lasek ;-) :-D

reklama
Do góry