reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja ostatnio byłam na balu karnawałowym i jeszcze jakieś ciuchy udało mi się skombinować. Za to na kwietniowe wesele kolegi, to nie wiem, co na siebie wcisnę.

A brzuch smaruję oliwką J&J wieczorem, a rano kremem na rozstępy Ziaja.

reklama
Ja dziś w końcu dostałam pierwszego kopniaka:) Jestem w 18 tc. i w koncu sie doczekałam, bo nie umiałam odróznic dzidziusia od jelit:p ale dzis mój mąż aż poczuł:) Cudowne uczucie i aż się spokojniejsza czuje... :)

A nas czeka zwariowany czas. Koniec czerwca poród, koniec lipca chrzest, początek sierpnia ślub brata. Oj sie będzie działo :-D mam nadzieję, że miesiąc po porodzie będę juz mogła się wcisnąć w coś nie ciążowego;-)

Asiowo-To super uczucie prawda? U mnie to było takie delikatne :( czekam na mocnego kopniaka!! A wcześniej czułaś jakieś delikatne bulgotania (czy coś w tym rodzaju? ;)

Witam wszystkie czerwcóweczki!! Ja mam termin w połowie czerwca, brzuszek rośnie ostatnio jak na drożdżach :-) rozglądam się za odzieżą ciązowa bo już wszyskie spodnie przyciasnawe ;) ale po raz pierwszy nie muszę się przejmować figurką :tak: Pozdrowionka !!

no własnie musiałam to ominać;) lekarz od 2-óch tyg. mówi, ze mam zwrócic uwage na ruchy, a ja nic... Ale to chyba było spowodowane moimi problemami z jelitami... nie odrózniałam tych ruchow:) Ale jak juz malenstwo kopneło to porzadnie:) Piekna pobudka:)

mamoociku - niezła rezysencja :-) Taka zgrabna a jednocześnie pokaźna :-D
orzeszka;
Witaj wśród nas - ja też mam prawie, że na połowę czerwca (12.06)
Ja w sumie to już ponad miesiąc temu kupiłam sobie spodnie z gumką - świetne :-) Najbardziej jednak jestem wkurzona na sztruksy brązowe - wszystko się ich czepia i wyglądają jakby miały ze 100 lat :szok: a oczywiście tak jak to ubranka ciążowe -swoje kosztowały...

reklama
limba;
Mam nadzieję, że tak będzie :-)tylko, że to już będzie 8 miesiąc :-D
magdalenkakol;
Właśnie mi Przypomniałaś, że w maju mnie także czeka komunia chrześniaka :-D

Do góry