reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu zdrówka dla twoich dziewczyn!!!!!
mam nadzieję że Weronika wyzdrowieje szybko:tak:

odnośnie tego zabiegania to jestem na siebie zła:dry: tak się staram by było dobrze a tu ciągle coś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: babka w przedszkolu spojrzała się na mnie jak na kosmitkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję że Karola nie zawiodłam:sorry2: i że panie coś wymodziły mu:sorry2:

reklama
U nas w przedszkolu były właśnie na stanie takie stroje przedszkolne, nie martw się na pewno panie coś wymyślą.
Wkurza mnie to bo Wera miała tylko czerwone gardlo w piątek od razu do lekarza a dziś zamiast być zdrowa to leży i stęk a że ją boli brzuch i kręgosłup

może grypa ją bierze:confused:
ja z Karolem do lekarza idę dopiero jak widzę że podręczne leki nie działają bądź gdy gorączkuje bardzo wysoko a tak to staram się go naturalnie podleczyć..cytrynka miód nasmaruje go zawsze maścią rozgrzewającą pulmex baby :tak:

Ja też raczej najpierw próbuję sama ją leczyć ale myślałam , że przy okazji załatwię bilans 6 latka do szkoły a poza tym to jej pierwsza choroba po urodzeniu małej i myślałam , że jak szybciej pójdę do jej szybciej przejdzie. Moja lekarz - może to i lepiej - stara się nie faszerować antybiotykami - ale po raz drugi już zdarza się , że Wera choruje dłużej - nie wiem co lepsze.
Szkoda mi również lekcji w szkole ale co zrobić

lorcia-a ja wlasnie myslalam,ze jako pierwszy dodatkowy posilek kaszka najmniej jej zaszkodzi,bo na mleku.A tu klops....Na razie jeszcze zaczekam z warzywmi i owocami przynajmniej tydzien,lub dwa-niech najpierw skonczy te 4 miesiace.

maajka ja też tak myślałam ale niestety Karol mógł jeść kaszki tylko robione na wodzie bo te na mleku strasznie go zapierały:baffled: jedynie kleiki dodane do potraw, mleka nie powodowały zaparć...
bynajmniej ja kaszki odstawiłam.

Lorcia- nie bądź na siebie zła- zobacz kobiety ile Ty masz na swojej głowie!
Kasiu mam nadzije ze Weronika szybciutko do siebie dojdzie, a Ole nic nie chwyci!!!

Kurcze my byliśmy dzisiaj na szczepieniu- 5w1 i rotarix, troszkę było płaczu ale i tak nie było źle, najgorsze jest to że Bartek przez miesiąc nic nie przytył (6400g) lekarka mówiła, że mieli popsutą wagę i mam z nim przyjsc za tydzień- no i wtedy zobaczymy co dalej :-( mówiła ze jak na jego wiek to dobrzez wazy... no ale zawsze jest te ALE
No i mamy zrobic posiew moczu, w ogóle Bartek ma suchą skórkę :-( no i dlatego te badanie... ehhhh, a juz sie cieszyłam że Bartek zdrowy , a tu taka przykra niespodzianka.... i do tego paskudna pogoda....

Dzięki dziewczyny:tak: mam teraz nauczkę by zwolnić troszku i porozglądać się dookoła siebie by nic mnie już nie ominęło:-)

Darunia mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za Bartusia!

reklama
Lorcia nie przejmuj się!!
Kasiu zdrówka dla dziewczynek!!
Darunia wszystko będzie dobrze!!

Już drugi dzień mały nie daje mi spać,płacze,piszczy,mało pije,na dodatek wczoraj miał szczepienie,także jest rozdrażniony jeszcze bardziej i marudzący. Przez te małego nocne ekscesy,zaspaliśmy i Eryka spóżniła się do szkoły:baffled:Obstawiam zęby bo ciągle piąstke gryzie..Już mu smaruje dentinoxem i daje mu viburcol ale mało co to wszystko pomaga:no:

Do góry