reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mnie jutro znów nie ma cały dzień ok 6 rano jadę do mamy i wiozę ją na specjalistyczne badania i nie wiem o której wrócę...........i tak się zastanawiam jak m poradzi sobie ze wszystkim...pewnie nie będzie robił tyle rzeczy co ja i zapewne nie będzie obiadu, nie będzie pozmywane..itp bo będzie opiekował się Antkiem a potem musi odebrać Olka ze szkoły - niech zobaczy jak to jest fajnie!

Mój M wczoraj siedział z mała 1,5h i wysiadł...
W koncu zrozumiał co ja czuje siedzac z nia sama cały dzien i jeszcze "opieka" nad mieszkankiem...:tak:

reklama
Madziu życzę powodzenia na badaniu mamy! A mężowi przyda sie dzień z dziećmi. Mój wczoraj był z dwójkąok 4 godzin i n ic w domu nie zrobi:-(. Ale dobrze ze pobył to zrozumiał mnie:tak:

Asiowo a pomyśl o Joaś na przykład czy Milce czy Azile ja nie wiem jak wy to robicie że sobie radzicie. Ale fakt faktem ze jak się urodziła Marysia to nie wyobrażałam sobie jak sobie radzą dziewczyny z dwójką maluchów a teraz powiem wam ze radzę sobie lepiej niż jak sie urodziła Marysia...
A ja mam takiego nerwa bo mój mąż miał skończyć remont w środę a jest niedziela a ja dalej z dzieciakami u mamy, już wszystkich szlag trafia. Jadę dzisiaj do domu żeby zobaczyć jak idzie robota (miał pomalowac przedpokój i kuchnie i poprawic śniany i te dziury po robolach od tych rurek co robili w czerwcu) a tu rozgezebana cała chałupa , ja już wściekła a on mi mówi że chciał mi zrobić niespodzianke i przemalowac też duży pokój. Ale niespodzianka, no nie ma co......Szczególnie że remont generalny mieluśmy 3 lata temu....

Hej Hej
My dzisiaj byliśmy w kościele, potem przyszedł Ł z pracy i pojechaliśmy do tesciów- oglądneliśmy obowiązkowo mecz :tak: i wróciliśmy do domu- mały wykąpany, właśnie Ł go usypia- słysze ze go buja w leżaczku :no: a ja staram sie zawsze usypiac w łóżeczku... no dobra niech mu bedzie... :baffled:

Magdziarko super masz z tym tańcem!!!!! Ja uwielbiam tańcowac- wcześniej trenowałam taniec z elementami akrobatyki przez 5 lat, ale ze zaczęłam pracowac,poznałam męża, przeprowadziłam sie do krakowa i tak sie skończyło :dry: a za tydziń w sobotę w programie ''mam talent'' wystąpią moi znajomi z którymi tańczyłam :tak:;-)
Fajnie tak czasem powspominac....
Głuszku mam nadzieje ze remenot szybciutko Twój mąż skonczy!!!!!!!
Miłego wieczorku życzę wszystkim!

dzień dobry!
Jaki spokój od rana na bb :sorry2:
U nas dzisiaj szok! Razem z Bartkiem pospałam do 9:45 :-) kurcze juz nie pamiętam kiedy tak pspałam (oczywiście co 2-3-4 godziny pobudka na karmienie)
Teraz Bartek na macie a ja pije kawkę siedząc na bb :tak:
Jutro idziemy na szczepienie:baffled:
Miłego dnia!

Hej mamusie :-)

widzę, że wczorajszy dzionek upłynął spacerowo-rodzinnie ;-) nasz tak samo. Mała usnęła na spacerku i spała ponad 2 godziny, co jeszcze się jej nie zdarzyło :szok: ale nie cieszę się zbytnio, bo znając ją, był to jednorazowy wyskok :sorry2: potem znów spacerek... wieczorem to myślałam, że nogi mi do d... wejdą, bo tyle km zrobiłam, że szok...

Magdziarko ale masz fajnie z tym flamenco :tak:
myslałam, że załapiemy się jeszcze na koniec sezonu do naszego zespołu, ale mała nie pozwala na to :-( no nic, mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku już nam się uda jeździć na występy, a jak małą będzie miała ze 2 latka, to będziemy ją już zabierać na festiwale, a może nawet uszyjemy jej strój i tez będzie występować :tak:

ja też lubię męża z małą chociaż na chwilkę zostawić samych, a sama pójść na króciutki nawet spacer. Łapie się wtedy oddech, można się zrelaksować...

Darunia no to masz fajnie... oby tak dalej Bartuś Ci pozwalał spać :tak:

Witajcie dziewczynki , moja się przed chwilką obudziła a ja w międzyczasie sprzątałam w kuchni i jeszcze wszystkiego nie zrobiłam ale jak już otworzyła swe cudowne oczka i leży w łóżeczku to się przecież nie wezmę za mycie podłogi - musi poczekać.
Cwaniara coraz częściej się podnosi w łóżeczku , śmiesznie to wygląda jakby chciała nad wszystkim mieć kontrolę i wszystko obserwować.Łapie się za kołdrę i podnosi łepek.
Mata ostatnio właśnie myślałam o Tobie i twoim zespole - byłam ciekawe kiedy wrócisz - a mała słodko będzie wyglądać na scenie w stroju

reklama
Kurcze tez musze sie zabrac za sprzątanie, ale tak mi sie nie chce ze masakra :zawstydzona/y: a trzeba zrobic porządki bo mieszkanie wygląda jak :no:
Mata Dobrusia by śliczniutko wyglądała w tym stroju :tak:
I może juz jej tak zostanie ze bedzie spała na spacerkach- mój Bartuś spi prawie zawsze a jak sie obudzi to ogląda drzewa itp.
A wczoraj pojechałam z Bartkiem do kościoła- do środka i ładnie spał, tylko na koniec mszy sie obudził, ale że nasz kościól jest bardzo bardzo kolorowy to mały miał zajęcie i nie płakał w ogóle- musze go przyzwyczic do kościoła bo za 3 tygodnie mamy chrzciny :tak:

Do góry