reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej kobitki:-)

Karol wczoraj wrócił z przedszkola zadowolony więc nie mam czym się martwić:-) a ja z M obiecałam sobie że będziemy czytać wszystkie ogłoszenia jakie będą wywieszane:tak:
kupiliśmy Karolowi kręgle i wczoraj jak głupki w nie graliśmy:-D:-D:-D:-D
poza tym ja również chodzę szybko spać:tak: max to 22.00:zawstydzona/y: ale bardzo często już o 21.00 leżę w łóżku:tak:
Mikołaj dziś obudził się o 2 a później dopiero o 6 także nocka pozytywnie zaliczona:-)
Dzisiaj u mnie piękna pogoda także jak wyrobię się z porządkami zmykam do parku na spacer:tak:

Flexy moim zdaniem jak już zaczęłaś szczepić na te pneumokoki to już szczep:tak: może tym razem będzie lepiej:tak:

Zdrówka wszystkim!!!!!

reklama
Hej!
U nas tez nocka bardzo przyjemna- Bartek zasnął o 21 karmienie o 2 i o 6 i wstaliśmy o 7:45- pierwszy raz tak ładnie spał :tak:
Dzisiaj z Bartkiem jedziemy na wycieczkę- pierwszy raz taką długą (150km w jedną stronę)a jedziemy do Ł rodzinki w Świętokrzyskie :tak: Zobaczymy jak mały się spisze ;-)

Aniknulka mam nadzije ze Jasio da mamusi więcej odpocząc i mam nadzije ze ząbkowanie przejdzie szybko i bezboleśnie! :-)
Lorcia ciesze sie ze Maluch zadowolony wrócił!!!!!!!!!!

O raju ale wam mamunie zazdroszczę takich nocek:szok: ja dziś znów miałam pobudki co troche, nie wiem czy mała chce się po prostu poprzytulać bo cyca pociągnie 2-3 min i zasypia, w dzień jest bardzo dużo razy tulona, przytulana, noszona całowana więc może w nocy też jej tego brakuje:confused: sama już nie wiem co jest, dzisiaj wstawała od 1.30 bez mała co 1,5godziny:wściekła/y: a o 6 już wyspana:shocked2:
Mata te nasze "dziołchy" to podobne do siebie :-D bo czasem jak czytam o Dobruni to jak o Mai bym czytała :-D
Magdalenko u nas dziś pogoda też do doopy, szaro, buro:-(
Lorcia co do tych kręgli to wyobrażam sobie, bo ostatnio na 4 latka kupiliśmy bratankowi koparkę sterowaną radiem no i zamiast dzieciaczek się bawić to do zabawki dorwał się mój brat i mąż :-D a Patuś stał obok i się przyglądał:sorry2:
Aniknulka a smarowaliście Jasiowi dziąsełka żelem na ząbkowanie? może to troszke pomoże :confused:
Darunia na pewno Bartuś ładnie zniesie podróż:tak: miłej wycieczki :-)

Aniknulko, życze Jasiowi szybkiego i bezbolesnego ząbkowania. U nas na razie z ząbkami cisza. Wojtkowi zaczęly wychodzić w 5 miesiącu, zobaczymy jak będzie u Stasia.

Darunia, miłego wyjazdu.

A Staś mnie znów rozpieszcza: dziś spał od 20.00 do 7.00. :-) Oj, żeby mu juz tak zostało. Wam też życzę takich nocek.

Hej hej!
U Maciusia idzie trzeci ząbek jedynka z góry:szok: a myślałam że trzecie dziecko mnie już niczym nie zaskoczy:-D
Nocki ciężkie bo mały się często budzi i to nie na karmienie tylko dziąsła go bolą. Wczoraj kupiłam żel na ząbkowanie bo już był taki marudny...:zawstydzona/y:

Pozdrawiam. Zdrówka chorującym

A to na poprawę humoru

Hej mamusie :-)

Lorcia no to fajnie, że w przedszkolu impreza udana :tak:

Flexy masz chyba rację z tym podobieństwem bo mała dzisiaj o 6 też wyspana :baffled: a ja położyłam się po 12... do tego kilka pobudek... jak ja nie lubię takich nocy... ale przed chwilą kimnęłam z małą, a miałam obiad robić :sorry2:ale i tak jak zwykle nic na ten obiad nie ma, a mąż kaski nie zostawił :dry: coś wieczorkiem wyczaruję, a zaraz na spacerek, bo ładnie się robi, byleby tylko mała ładnie pociągnęła, bo inaczej będzie krótko spać :dry:

Aniknulka nareszcie wróciłaś ;-) oby Jasio dał Ci więcej odpocząć :tak:

Darunia miłego wyjazdu i oby Bartuś dobrze zniósł zmianę otoczenia :-)

Zuskus już 3 ząbek :szok: no to Maciuś szaleje ;-):-D mam nadzieję, że ładnie to zniesie i szybko będzie po kłopocie :tak:

Cześć mamuśki. Ja wróciłam od lekarza - Wera dostała antybiotyk, wczoraj cały dzień prawie przespała leżąc na wznak -jak na razie Ola zdrowa. Kupiłam Oli maść na dziąsełka, wracam do domu a tu kartka w drzwiach - pilne - proszę się skontaktować z apteką - tak się wystraszyłam, bo zdążyłam dać już antybiotyk ale się okazało że dali mi maść na ząbki dla dorosłych - i tak się kapnęłam bo zawsze czytam ulotki ale dobrze wiedzieć że apteka czujna.
Zuzkus - normalnie rekordzista ząbkowy :-D:-D:-D
Ja nie wiem ile razy się budziłam bo miałam pobudkę ze względu na 2 córki - raz jedna mnie budziła raz druga
Lorcia to super że wszystko w przedszkolu poszło dobrze

reklama
Do góry