Dziewczyny zdrówka dzieciaczkom
Flexy Tobie też zdrówka, żebyś szybko doszła do siebie i Majeczka była zdrowa
Kasiu jakaś pechowa ta szkoła Weronki, jak nie pobicia, to szkarlatyna
oby nic nie zalapała
Mamoot ale Ci zazdroszczę
moja mała, podobnie jak u Flexy, zależy od dnia, albo ma 2 pobudki albo z 5
a do tego po północy juz zaczyna się wiercić i często się budzę... a ddzisiaj to już miałam dość... małą odłożyłam po karmieniu w nocy do łóżeczka, ale tak się kotowała, że nie mogłam usnąć, więc wzięłam ja do cyca, żeby dobrze usnęła i mi się kimnęło... przebudziłam sie obolała, przełożyłam małą do łóżeczka, wierciła się, ale usnęłam... za jakąś godzinę mała na karmirnie się obudziła, to dałam cyca,odłożyłam do łóżeczka, znów się kotłowała i nie mogłam usnąć... jak już usnęłam, to zadzwonił męża budzik, ale nie wstał, tylko go przestawił... potem mała na karmienie, a jak usnełam to znów budzik
normalnie do tyłu dzisiaj chodziłam
do tego mała miała 2 drzemki po 30 minut i jedną godzinną na spacerze...
jedyne co mnie pociesza, że mała na spacerkach grzeczniejsza, mniej placze i ładnie usypia, ale jest kilka warunków: musimy iść na spacer między 12-13:30, mała musi w wózku wyjeżdżać już z domu (nie mogę wyprowadzac wózka, a potem ja z domu wynosić), buda do połowy opuszczona i muszę zap... jak mały samochodzik
ale się rozpisałam
no to teraz biorę sie dalej za pisanie pracy ;-) po takiej rozgrzewce szybciej mi pójdzie