reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam
Mata oby to Dobrusi zosatlo. A w stroju na pewno by slicznie wygladala .
Kasiu ja tez troszke ogarnelam mieszkanko i zrobilam 2 prania jeszcze ze 2 sa :(
My jestesmy po chrzcinach. Wojtus był w mirae grzeczny na poczatklu spal w foteliku pozniej trzeba go bylo wyjac na chrzest i juz byl na raczkach Niestety na sam koniec jak ksiadz cyztal ogłoszenia bardzo mu sie dluzylo i zaczal spiewac wiec ja zeby go zabawic porobolam samolty i bylo ok.
U nas dzisiaj pogoda taka jkaby zaraz mialo lunac wiec raczej nie idziemy na spacer. Musze jeszcse obiad zrobi8c i bede miala luzi.

reklama
my tez juz po pierwszym spacerku..:tak: mała zamiast spac to ogladała drzewka:-p najgorzej to po tym spacerku wózek z nia wniesc na 3 pietro... ehhh:zawstydzona/y:

Dzień dobry koleżanki:-)

U mnie od rana pada:-( ale jest plus tego nie wieje (w końcu) i jest ciepło:tak:
mimo pogody i tak spacer zaliczyłam:tak: tzn. moja mama troszku się zbuntowała i od dzisiaj prowadzam już Karola z Mikołajem do przedszkola:sorry2: no nic muszę sobie jakoś poradzić a jak pogoda będzie kiepska wezmę auto i podjadę pod same przedszkole:tak:
mam tylko nadzieję że jak wrócę do pracy mama nie będzie aż tak się buntować:sorry2: choć i tak z M zamierzamy pracować na zmiany by dzieci miały choć jedno z rodziców w domku:-) a my siebie chyba tylko nocami:baffled: no cóż coś za coś:sorry2:

Darunia zazdroszczę tyle snu:tak: ja od 6 na nogach:baffled:
Mata mam nadzieję że Dobrusia ci się naprawi:tak: i to już tak zostanie:-)
Donaq powodzenia na uczelni:tak: a tak poza tym śliczna ta twoja córeczka:-) ładna fotka przy suwaczku:-)
magdziarko pozazdrościć tego tańca:tak: na pewno optymistycznie nastawi ciebie do życia:tak:
ja to zamiast tańca z miłą chęcią wybrałabym się na jakiś koncert:-)

Oj,dziewczyny,jaki ja mialam wczoraj ciezki dzien z Maja!:-(
Placze,krzyki,brak snu.....Jak juz sie dala uspic na reku,odkladalam ja do lozeczka,to za 5-10 minut juz wielki placz....Normalnie to chociaz pol godzinki pospi.No i to trwalo az do poznego popoludnia,kiedy Majka puscila pare pryczkow i wieeelka kupe-tak wiec to bylo przyczyna.Mysle,ze to przez te kaszki....

Wczoraj u nas byla tragiczna pogoda-caly dzien lalo,wichura,zimni.Tak wiec na spacerku nie bylismy.Teraz Maja sie obudzila,wiec zaraz ja nakarmie i wyjdziemy-bo dzis juz jest ladniej.

Kupilam Mai zel na bolesne zabkowanie-Wy tez kupujecie?Nakladam jej,ale ona zaraz to zlizuje-mam nadzieje,ze jej to nie zaszkodzi.
Raczke to mam non stop w buzi,ale dziaselka jasne....

Moja tez wpycha łapki do buzi a jak nie łapki to maskotki i tez dziąsełka jasne - ja na razie nie kupowałam żadnego żelu ale mała jak nie śpi to marudzi

Niestety mała mi się nie naprawiła, więc miałam rację, żeby się szybko nie cieszyć... dzisiaj na spacerku spała 40 min. ale jak się obudziła to zdążyłam dojść do domu bez syreny, więc aż tak źlie nie było ;-)
No i w dzień to ciąfgnie co chwilkę krótko cyca... głodomorek...

ja dzisiaj obiadku nie robie, bo wody nie ma :wściekła/y: oczywiście nie poinformowali i ledwo mam w dzbanku na kilka kubków herbaty :baffled: mąż kupi pizze jak będzie wracać :-p

u mnie też sprzątania masa... ale na dobre ruszę, jak małej pokoik już będzie zrobiony, bo teraz to większego sensu nie ma sprzątanie :sorry2:

Majka, biedna córcia się męczyła a Ty razem z nią... Najważniejsze, że już po wszystkim :tak:

Lorcia mama nie będzie się buntować na pewno :tak: a teraz chce chyba troszkę odsapnąć przed tym co ją czeka ;-)

ja kupiłam żel na ząbkowanie i jak nie wiem czemu mała marudzi, to jej smaruję i najczęściej to pomaga :tak: a dziąsełka ma jasne... no ale ponoć wysuwanie się zęba z kości boli najbardziej :tak:

Hej
My tez juz wróciliśmy ze spacerku- pogoda cudna!!!!!!!!! słońce i błękitne niebo- ale chyba wczoraj sie za badzo pochwaliłam, że mały na spacerkach nie płacze :baffled: dzisiaj musiałam go ponad pól spaceru nosic na rękach :baffled:
W czwartek umówiłam sie ze szwagierką że pojedziemy z małym do miasta i kupię sobie strój kąielowy jednocczęściowy- z takiego powodu że te co mam2-częsciowe to są za małe i wygląda jakbym miała trójąciki na same brodawki :-D:-D:-D no i na dodatek mój brzuch z rozstępami :dry: i bedziemy jezdzic na basen z 2 razy w tygodniu :tak: ciesze sie jak nie wiem- jeszcze chodzę na ten aerobik- także jestem przeszczęsliwa- tylko żebym strój znalazła :sorry2:

Darunia aktywna babeczka z ciebie:-) i dobrze jak się ma okazje to szkoda ją tracić:tak:
Mata mam nadzieję że Dobrusia mimo wszystko zaskoczy cię i poprawi się już na dobre:tak:

ja dziś byłam na prawie 2 godzinnym spacerze z małym:-) słońca u nas brak ale mimo wszystko jest bardzo przyjemnie:tak:
żelu na ząbkowanie jeszcze nie kupiłam, na razie nie widzę potrzeby....

maajka też przechodziłam zaparcie małego po kaszce:baffled: zdrówka dla małej!

no i popełniłam gafę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzisiaj Bal Jesieni a ja nic nie przygotowałam mojemu synkowi tzn. stroju:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: od dwóch tygodni było ogłoszenie o strojach a ja go nie zauważyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-( ale mi się głupio zrobiło:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Lorcia tak to jest jak człowiek wiecznie zabiegany.
Moja starsza z kolei ma takiego pecha,że jak zdarzają się imprezy albo wycieczki to jest chora. Mam nadzieję, że na ślubowaniu będzie zdrowa.
Ja miałam noc z głowy ale nawet nie ze względu na małą tylko na starszą . Wymiotowała w nocy na podłogę i 2 razy mnie budziła że ją kręgosłup boli.
Mała coś pokasłuje z rana , mam nadzieję, że ją choróbsko nie weźmie

Do góry