reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia ale masz fajnie z tym aerobikiem , marzy mi się ale nawet jak wrócę do pracy to szkoda mi czasu - będę go wolała małej poświęcić bo nie będzie mnie w dzień tyle że ..ach odbiję sobie kiedyś - zapału niestety nie mam na ćwiczenie w domu - skończyło się na tym że sobie nagrałam płytkę z ćwiczeniami :-):-):-)
Jak mała będzie miała 2 lata to jeszcze nie będę aż taka stara na ćwiczenia , no nie :-)

reklama
Nie wiem czy już Wam pisałam zaczęłam chodzić na Rollmasaż byłam całe dwa razy. Nie jestem przekonana czy to coś da, ale zawsze jakaś odskocznia od domowych obowiązków. A po Rollmasażu wskakuję na chwilkę na platformę wibracyjną podobno ma ujędrniać ciało. No nic zobaczymy. Muszę tylko wykupić karnet bo raz, że taniej a dwa będę miała większą mobilizację żeby tam chodzić, a M nie będzie mógł się wykręcić od zostania z dziećmi w domku:-):-):-)
Też myślałam o aerobiku ale u nas niestety nie ma czegoś takiego. I wyboru wielkiego nie miałam.
No ale zawsze to człowiek coś dla siebie zrobi

Kasiu na ćwiczenia nigdy nie jest za późno:tak::tak::tak:

Dziewczyny zdrówka maluszkom (tym starszym też ;-))

Agusia super wieści :-)

Asiowo cieszę się, że udało Ci sie tyle dzisiaj pozałatwiać :tak:

Kasiu Ola może w końcu się przekona do sztucznego mleczka, a 50 ml to sporo, bo jak sobie przypomnę zdjęcie, jak Ola reaguje na butle i sztuczne mleko ;-):-D

Ale Wam zazdroszczę, areobiki, baseny, masaże, a w mojej dziurze nic nie ma :zawstydzona/y::no::zawstydzona/y: jedynie ten rollmasaż, ale ciekawe kiedy na niego będę mogła pójść, ajk daleko od domu... ja też słyszłam, że rollmasaż jest dobry, ponoć super działa na tkankę tłuszczową i rozstępy:tak:
zostają jeszcze spacerki... mała mi dzisiaj nie pakała :tak: ale to dlatego, że zasuwałam z wózkiem jak mały samochodzik (stwierdziłam, że jak mała zasypia w aucie, to zaśnie i w wózku, tylko muszę z podobną prędkością śmigać ;-):-D) no ale mała usnęła wpatrując się w dzrzewa i spała 45 minut :szok: normalnie szok, bo na spacerze sypia max 30 min :tak:
z usypianiem dalej masakra... mała od drzemki do drzemki je 2 razy, a śpi po pół godziny... ciekawa świata kobitka... jutro spróbuje ją dłużej trzymać bez kładzenia spać, zobaczymy czy będzie lepiej :sorry2:

jutro jadę w końcu zawieźć papiery do ubezpieczlni, żeby zapłacili mi za urodzenie dziecka i pobyt w szpitalu (dopiero niedawno mi z pracy dali druki :wściekła/y:)

a teraz sobie siedzę nad pracą... mała niedługo na karmionko pierwsze będzie mlaskać, nakarmię, posiedzę jeszcze trochę i do spania. Mąż ma jutro wolne, więc mogę dłużej posiedzieć, bo nie będę jutro sama :tak:

Ciekawe co z Aniknulką, juz kilka dni się nie odzywa...

Tez Wam zazdroszcze tych wypadow. U mnie mam aerobic pod nosem po tylko przejsc przez ulice. Noo ale nie mam z kim Wopjtka zostawic. Maz w delegacji tesciowa popoludniu pracuje.
mam dzisaij zly nastroj pogoda go tylko poglebuila.

Mata to ty lepiej kup sobie rolki to i ćwiczenia i prędkość - 2 w 1:-):-):-)
Oj dziewczyny dzwoniłam godzinę do lekarza i dopiero po godzinie się dodzwoniłam :szok:
Wstałam po 6 stej żeby się w razie czego przygotować bo nie pamiętałam o której dziś lekarz przyjmuje i się okazało że dopiero o 11 stej .

hejka laseczki

zdrówka dla wszystkich!!
u mnie szpital na całego:-( Mikołaj ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk oczywiście:-( Karol niedoleczony i wczoraj postawiłam mu bańki:sorry2: a ja i mój M mamy zawalone gardła i nie możemy w ogóle rozmawiać:no: dosłownie głos nam zanikł:szok: oszaleć idzie:-( a jeszcze wczoraj spędziłam w przychodni przez te głupie badania okresowe ponad 3 godziny:wściekła/y:
odnośnie wózka ja również jak Mata mam dużą gondole z podwyższanym oparciem także jak maluszek ma ochotę sobie popatrzeć to troszku mu oparcie daję do góry:tak: będę na pewno z gondoli korzystać jak najdłużej się da...

reklama
Do góry