reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A my już po badaniu bioderek. Wszystko OK:-) Ale jeszcze 23-12-08 mamy jeszcze jedną kontrolę. Kubulek był bardzo grzeczny. Przed samym szpitalem przysnął i obudził się akurat jak mieliśmy wchodzić.
Zaraz muszę zasuwać po Kacpra a wiatr tak wieje okropnie:szok:, że chyba poproszę sąsiadkę, żeby przypilnowała małego bo żal mi go targać na tą zimnicę nie wspominając że zasnął i pewnie musiałabym go budzić. Mam nadzieję, że sąsiadka będzie w domu bo nawet nie nie wiem. A później muszę jechać po M do pracy bo rano zostawił mi auto, żebyśmy mogli pojechać na badanie i pojechał busem. Nic zmykam zajrzę do Was później.
Mam nadzieję, że chociaż niektóre z Was mają ładną pogodę

reklama
Agusiu to fajnie że na badaniu wszystko ok! współczuje takiej pogody :baffled: u nas dzisiaj jest ładnie niedawno wróciliśmy ze spaceru, Bartuś teraz ma drzemkę,Ł poszedł do pracy a ja siedzę w domku i zastanawiam sie co robic?!?! musze posprzątac ale nie chce mi sie za bardzo... mam ochotę na kawę ale o tej godzinie? Czy któraś z Was piła o tej porze kawę?- heh ale mam dylemat :dry:

Hej laski! A my juz po "szczepieniu":sorry2: mala oczywiscie nie dostala szczepionki przez katar:sorry2: co gorsza p doktor stwierdzila ze mala za malo przybiera na wadze i jutro mamy znow zrobic wyniki pod kątem anemi:-( Katar nie przechodzi dostala kropekli i witaminki zobzczymy. Za to pogoda cudna:-D po wizycie w przychodni mala spała 2 godziny w wózeczku na słoneczku:-D a teraz wciagnela butle kaszy i z mamą siedz na bb:-D

Agusia! fajnie, ze bioderka super:tak:Ula... oby katarek szybko przeszedł i na pewno wszystko bedzie ok:tak:

A my pojechałysmy do urzedu w sprawie mieszkania, pozniej do szkoły, indeks oddany:tak: ale stałam w kolejce do dziekanatu, bo oczywiscie zadna mnie nie chciała przepuscic, a mi rece wysiadały:-( ale na szczescie pani z dziekanatu wyszła i mnie zobaczyła z mała i przyjeła mnie bez kolejki:tak:
ogarnełam mieszkanko, zrobiłam pranko, zjadłam obiadek (wczoraj juz go zrobiłam), jeszcze tylko musze poprasowac koszule od meza do pracy. ale kregosłup troszke siada wiec chwile tu posiedze i odpoczne:tak: mała lezy obok mnie na tapczanie i ciagle sie smieje:-)

Agusia super ze z bioderakami wszytsko ok.
Ula zycze zeby ten katar w koncu minal
Asiowa bardzo dobrze ze wszystko pozalatwialas
U nas pogoda nawet nawet ale tez wieje ze leb chce yrwac. Bylismy na spacerku ale krotko Teraz łobuz maly spi mam nadzije ze zaraz sie obudzi bo o ktorej pozniej pojdzie spac.?

Nas tez dopadła choroba ale starszej. Ma czerwone gardło i to same początki ale jutro śmigam do lekarza bo po co ma się męczyć Boję się żeby małej nie zaraziła.
Stał się dziś cud bo mała wypiła sztuczne mleczko co prawda tylko 50 ml ale to już coś - nie jadła 3 godziny i tylko tyle wypiła :szok: ale dobrze bo akurat ta umiejętność przyda się jutro bo lekarza mam na drugiej stronie city więc nie będę ciągnęła wózka i małej do chorych dzieci, zostanie z moją mamą.

Kasiu no widzę, że małą przetrzymałaś to i trochę z butelki mleczka wypiła. Teraz to juz chyba będzie tylko lepiej:-) Gratulacje!!!!! I zdrówka dla Weroniki

Asiowo super, że wszystko sobie pozałatwiałaś

Ula zdrówka małej życzę oby szybciutko wyzdrowiała

A ja mam spokój. Kuba póki co śpi (ciekawe jak długo), a Kacper buszuje z tatusiem w garażu. Tak więc wpadłam na BB zobaczyć co u Was, ale widzę, że niewiele się dzieje. U większości pewnie pora kąpania, karmienia i usypiania:-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Agusia :-)
Moja już śpi :-)
Zaglądałam na majówki - tylko na zdjęcia bo czytać mi się nie chciało tylko popatrzyłam na maluszki i niektóre już siedzą

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu ciesze sie u mała w końcu załapał mleko- 50ml- zawsze coś! :-) Mam nadzieje ze Weronike ominie choroba! Zdrowia!
Asiowo super że wszystko pozałatwiałaś, i dobrze ze ta babeczka z dziekanatu wzięła Cie bez kolejki! :tak:
Ula zdrowia dla maleństwa!

A ja niedawno wróciłam z aerobiku- dzisiaj był niezły wycisk :baffled: najgorzej mi idzie z brzuszkami... :dry: no ale po cc to chyba normalne:blink:
Bartek mi zasnął w 2 minuty:szok::-) fajowo- ja mam chwilkę dla siebie ;-)

Do góry