reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też przyłaczam się do życzeń, magdziara stooo lat!!!!! Młoda laseczka z Ciebie :tak:
Asiowo dla męża również sto lat i wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)

reklama
Ja takze dolaczam sie do zyczen dla Magdziarki oraz Asiowa z Mezem:-)

Wczoraj wieczorem Maja zjadla juz z piersi,w nocy z butelki i dzis rano znow z piersi:-)Oczywiscie nieobylo sie bez placzu i wyrywania,niestety.
Umowilam sie juz z nasza pediatra na 16.15.Z uszka juz prawie nie leci,ale wole sie upewnic,ze wszystko w porzadku.
No i dowiem sie ile ten moj klocuszek wazy:-)

Magda wszystkiego naj naj naj :-)
Lorcia zdrówka

U mnie padł internet w weckend i nawet zdążyłam złożyć reklamację a okazało się że to wina kabla od internetu :-)
Podłączałam różne telefony ale tego kabla nie sprawdziłam - no cóż nie każda kobieta musi się na tym znać.
Moja mała też jakoś mniej jadła w sobotę bo cycki miałam jak skały.
Na szczęście dziś juz normalnie

Cześć :)

Dołączam się do wszystkich życzeń dla Magdziarki i Asi :-) :-):-) Bądźcie szczęśliwe, dziewczyny!

No i zdrówka dla chorujących i mam chorujących :tak::tak:

Wczoraj wreszcie udało mi się zmobilizować męża, żeby skręcił kojec dla Lenki - do tej pory nie miałam co z nią zrobić jak byłyśmy na dole; maty nie mogłam stawiać na dywanie, bo wtedy pies usiłował się na nią wpakować i zostawiał tam tony swoich włosów ;-) i musiałam ją kłaść na stole w jadalni - a to już stawało się niebezpieczne, bo Mała jest coraz bardziej ruchliwa. A teraz Lena leży sobie w salonie na macie w kojcu, widzę ją z kuchni, a pies może tylko popatrzeć przez szczebelki :-) I będzie gdzie powiesić i postawić zabawki :tak:

P1060227 (Large).JPG

Agacina no to gratulacje , pogodzenie zwierzątka i małego bobasa to nie lada wyczyn , ja mam kota więc też się obawiam tych kłaków. Na razie kot jest na wakacjach na naszej działeczce bo lata sobie gdzie chce ale zawsze na zimę ląduje w mieszkaniu.

Dziewczyny a jak tam u was z prasowaniem ciuszków ? Do kiedy macie zamiar prasować ?

Asiowo wszystkiego naj i sto lat razem z okazji rocznicy ślubu!!!

Magdziarko sto lat w dniu urodzin!!!
I nie mów żeś stara bo w takim razie ja już nad grobem stoję:-D

Dziewczyny a jak tam u was z prasowaniem ciuszków ? Do kiedy macie zamiar prasować ?
noo ja caly czas prasuje ale u mnie to norma bo corce 9 letniej tez nawet majtki...
Zastanaiwam, sie tylko do kiedy prac w tym proszku dla dzieci. Nie wiem czy nie zaczne na pocztaku prac w w zwyklym ale sensitive noo a pozniej jak nic nie bedzie to w jakim popadnie( u nas w gre wchodzi vizir, ariel albo persil)

Agacinka fajny kojec, a u Was ze względu na psiaka, to idealne rozwiązanie :tak:
U nas za kojec robi caaaaala podłoga :-D no ale zwierząt brak ;-)

Kasiu ja mimo, że nie lubię prasowania ciągle będę prasować, żeby były miękkie (sama nie lubię sztywnych i szorstkich ubrań :sorry2:)

A jeśli chodzi o proszki, to wykańczam jelpa i kupuję zwykły proszek sensitive :tak: (nasz "dorosły"proszek też się kończy ;-)). Do tej pory małej nic nie wyskakuje, a używam różnych kremów, płynów do kąpania, więc nie powinno być problemu (od jakiegos czasu jak małą dostaje leki, które brudzą mocno, to wsypuję nawet pół miarki vanisha, daję 2 płukania i jest ok :tak:)

reklama
Do góry