reklama
A
Asiowo
Gość
dziekuje za zyczonka w moimi i meza imieniu:-)
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja takze dolaczam sie do zyczen dla Magdziarki oraz Asiowa z Mezem:-)
Wczoraj wieczorem Maja zjadla juz z piersi,w nocy z butelki i dzis rano znow z piersi:-)Oczywiscie nieobylo sie bez placzu i wyrywania,niestety.
Umowilam sie juz z nasza pediatra na 16.15.Z uszka juz prawie nie leci,ale wole sie upewnic,ze wszystko w porzadku.
No i dowiem sie ile ten moj klocuszek wazy:-)
Wczoraj wieczorem Maja zjadla juz z piersi,w nocy z butelki i dzis rano znow z piersi:-)Oczywiscie nieobylo sie bez placzu i wyrywania,niestety.
Umowilam sie juz z nasza pediatra na 16.15.Z uszka juz prawie nie leci,ale wole sie upewnic,ze wszystko w porzadku.
No i dowiem sie ile ten moj klocuszek wazy:-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Magda wszystkiego naj naj naj :-)
Lorcia zdrówka
U mnie padł internet w weckend i nawet zdążyłam złożyć reklamację a okazało się że to wina kabla od internetu :-)
Podłączałam różne telefony ale tego kabla nie sprawdziłam - no cóż nie każda kobieta musi się na tym znać.
Moja mała też jakoś mniej jadła w sobotę bo cycki miałam jak skały.
Na szczęście dziś juz normalnie
Lorcia zdrówka
U mnie padł internet w weckend i nawet zdążyłam złożyć reklamację a okazało się że to wina kabla od internetu :-)
Podłączałam różne telefony ale tego kabla nie sprawdziłam - no cóż nie każda kobieta musi się na tym znać.
Moja mała też jakoś mniej jadła w sobotę bo cycki miałam jak skały.
Na szczęście dziś juz normalnie
Cześć
Dołączam się do wszystkich życzeń dla Magdziarki i Asi :-) :-):-) Bądźcie szczęśliwe, dziewczyny!
No i zdrówka dla chorujących i mam chorujących
Wczoraj wreszcie udało mi się zmobilizować męża, żeby skręcił kojec dla Lenki - do tej pory nie miałam co z nią zrobić jak byłyśmy na dole; maty nie mogłam stawiać na dywanie, bo wtedy pies usiłował się na nią wpakować i zostawiał tam tony swoich włosów ;-) i musiałam ją kłaść na stole w jadalni - a to już stawało się niebezpieczne, bo Mała jest coraz bardziej ruchliwa. A teraz Lena leży sobie w salonie na macie w kojcu, widzę ją z kuchni, a pies może tylko popatrzeć przez szczebelki :-) I będzie gdzie powiesić i postawić zabawki
Dołączam się do wszystkich życzeń dla Magdziarki i Asi :-) :-):-) Bądźcie szczęśliwe, dziewczyny!
No i zdrówka dla chorujących i mam chorujących
Wczoraj wreszcie udało mi się zmobilizować męża, żeby skręcił kojec dla Lenki - do tej pory nie miałam co z nią zrobić jak byłyśmy na dole; maty nie mogłam stawiać na dywanie, bo wtedy pies usiłował się na nią wpakować i zostawiał tam tony swoich włosów ;-) i musiałam ją kłaść na stole w jadalni - a to już stawało się niebezpieczne, bo Mała jest coraz bardziej ruchliwa. A teraz Lena leży sobie w salonie na macie w kojcu, widzę ją z kuchni, a pies może tylko popatrzeć przez szczebelki :-) I będzie gdzie powiesić i postawić zabawki
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Agacina no to gratulacje , pogodzenie zwierzątka i małego bobasa to nie lada wyczyn , ja mam kota więc też się obawiam tych kłaków. Na razie kot jest na wakacjach na naszej działeczce bo lata sobie gdzie chce ale zawsze na zimę ląduje w mieszkaniu.
Dziewczyny a jak tam u was z prasowaniem ciuszków ? Do kiedy macie zamiar prasować ?
Dziewczyny a jak tam u was z prasowaniem ciuszków ? Do kiedy macie zamiar prasować ?
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Asiowo wszystkiego naj i sto lat razem z okazji rocznicy ślubu!!!
Magdziarko sto lat w dniu urodzin!!!
I nie mów żeś stara bo w takim razie ja już nad grobem stoję
Magdziarko sto lat w dniu urodzin!!!
I nie mów żeś stara bo w takim razie ja już nad grobem stoję
magdalenkakol
Fan(ka)
noo ja caly czas prasuje ale u mnie to norma bo corce 9 letniej tez nawet majtki...Dziewczyny a jak tam u was z prasowaniem ciuszków ? Do kiedy macie zamiar prasować ?
Zastanaiwam, sie tylko do kiedy prac w tym proszku dla dzieci. Nie wiem czy nie zaczne na pocztaku prac w w zwyklym ale sensitive noo a pozniej jak nic nie bedzie to w jakim popadnie( u nas w gre wchodzi vizir, ariel albo persil)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Agacinka fajny kojec, a u Was ze względu na psiaka, to idealne rozwiązanie
U nas za kojec robi caaaaala podłoga no ale zwierząt brak ;-)
Kasiu ja mimo, że nie lubię prasowania ciągle będę prasować, żeby były miękkie (sama nie lubię sztywnych i szorstkich ubrań )
A jeśli chodzi o proszki, to wykańczam jelpa i kupuję zwykły proszek sensitive (nasz "dorosły"proszek też się kończy ;-)). Do tej pory małej nic nie wyskakuje, a używam różnych kremów, płynów do kąpania, więc nie powinno być problemu (od jakiegos czasu jak małą dostaje leki, które brudzą mocno, to wsypuję nawet pół miarki vanisha, daję 2 płukania i jest ok )
U nas za kojec robi caaaaala podłoga no ale zwierząt brak ;-)
Kasiu ja mimo, że nie lubię prasowania ciągle będę prasować, żeby były miękkie (sama nie lubię sztywnych i szorstkich ubrań )
A jeśli chodzi o proszki, to wykańczam jelpa i kupuję zwykły proszek sensitive (nasz "dorosły"proszek też się kończy ;-)). Do tej pory małej nic nie wyskakuje, a używam różnych kremów, płynów do kąpania, więc nie powinno być problemu (od jakiegos czasu jak małą dostaje leki, które brudzą mocno, to wsypuję nawet pół miarki vanisha, daję 2 płukania i jest ok )
reklama
Podziel się: