reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
głuszku współczuję..nie dziwie ci się co lekarz to inna diagnoza:baffled: brak mi słów na naszą służbę zdrowia:wściekła/y: powinny być prywatne ubezpieczenia zamiast NFZ może wtedy nie trzeba by było latać ze wszystkim prywatnie a i lekarze bardziej kompetentni znaleźliby się.......

Witam mamusie:tak::tak::tak:
Szczepienie jakos zniosłysmy:zawstydzona/y: choc ja to tak strasznie przezyłam... mala popłakała, przytuliłam i zasnela w aucie:tak:
Lekarka była w szoku, ze jest na samym cycu, a jak ja połozyła na brzuszku głowa do góry na 90 st. i zwiedzała zwrokiem gabinet;) silna babka!
Wyskoczylismy z mężem na zakupy i kupiłam sobie, a własciwie maz mi kupił juz jako prezent urodzinowi spodniczke dzinsowa i zielona kurtke skórzana... zaszalelismy:-p:-p:-p no ale coz... raz sie zyje:-)
Zaraz mykam mała usypiać.. choc chcemy ja nauczyc zasypiac ok 21, a nie jak dotychczas o 20, bo moze dziecki temu dłuzej bedzie spac:-p tak sie łudze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry Wieczór

Przyznaję, ze ostatnio to nie mam czasu wpasć na BB - jestem bardzo zmęczona fizycznie i psychicznie.

Najpierw Fabian chory, póżniej Nadia walczyła( walczy nadal) z katarem i ta pogoda na maxa mnie przygnębia:szok:!!!
Wczoraj Nadia pod wieczór bardzo wymiotowala, myslę, ze po zupce, którą dostała - marchew- ziemniaczki. Noc była fatalna i do tego dzisiaj jest płaczliwa.
Po tej wizycie w szpitalu to ona przestała nam sypiac w nocy a już było tak fajnie:-(. Przez ostatni miesiąc stan zdrowia moich dzieci jest do bani. A do tego ja mam problemy z bólem pleców. Aj masakra:dry:

a moje starsze kochane dziecię okazało się największym łobuzem w grupie i dzięki niemu stworzono instytucję karnego krzesełka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hmmm tak sobie myślę w przedszkolu jestem już na dywaniku to co dopiero w szkole:szok::szok::szok::szok::szok:

W przedszkolu zawsze pani ( dzień w dzień) mówiła jak odbierałam Olka, że Olek to i tamto w zespole z kilkoma chłopcami. Teraz Ci chłopcy chodza do tej samej szkoły ale do innych klas..i rozmawiałam i ch mamai..okazuje się że maja już po kilka uwag i kropeczek( składowe części jedynek). a Olek nie ma i jest chwalony - tak więc czesem to towarzystwo sprzyja ..i idzie sięza nim...pogadaj z młodym co i jak?Może powinien własnie "trzymać się" z kimś innym.....A Pani jaki powód podaje..bo niegrzeczny to bardzo ogólnikowe słowo.

wiesz Kasia ale niewiedze to mozemy me my a nie kurde lekarze - oni mają obowiązek wiedzieć!!!!!!!!!!

Podpisuję się pod tym!!!!!!!!!!!!

Chrowitkom zdrówka..w szczególności Lilianko dla twoich pociech......

A ja rano olszek do szkoły potem zakupki. A po obiedzie wpadła koleżanka z maluszkiem i śmignęłyśmy dzisiaj spacer z młodym i tą kolezanką z lipcówek 2008 ..i wróciłam ok 19 a Antek dalej spał więc rozebrałam nakarmiłam przez sen i dalej śpi!

Matko kochana 5-6 h spania????:shocked2:moja jak w nocy tak ciągiem pospi to wtedy mam udaną noc :-)
Dziekuje Magdziarko - mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieją .

Teraz przeglądalam posty, ktorych nie miałam wczesniej okazji przezytac i tak uśmiecham sie - fajnie, ze mogłam do Was dołączyć Mamuśki.
Niedawno byłysmy w ciąży, teraz nasze dzieci są piękne i jakie duże.

Liljanko 5-6 godzin w sumie! Czyli wszytskie drzemki razem zebrane do kupy. Ale tak jak mówię miał dziś śpiączke bo zazwyczaj śpi 3-4 razy po 45 minut max godzinę:-D

reklama
magdziarko Pani z przedszkola mówiąc niegrzeczny miała na myśli: bijatyki z kolegami,popychanie kolegów, walka o zabawki, bunty i kompletny brak posłuszeństwa choć w tej kwestii jest maleńki postęp:-:)-:)-:)-:)-( poza tym dużo płacze za mną:-:)-:)-( i płacząc nie daje się nikomu uspokoić...
może macie jakąś rade na mojego nicponia:confused::confused::confused::confused::nerd::nerd::nerd::nerd:

Lilianko zdrówka dla pociech!!! ja również już się przekonałam co znaczy katar u maluszka:baffled: śpi od 19.00 i budzi się co 30 minut:-(

Do góry