reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko ja wiem jak to jest sie wybrac z dwojka dzieci gdziekolwiek. Najgorsze jest wlasnie to ubieranie i nerwy i jak dla mnie noszenie Wojtka w foteliku .Rece mi wtedy odpadaja Jak nie spi to biore go bez ale najczesciej on spi.
Pogody zazdroszcze u nas okropnie
Obiad podszykowalam zaraz ide konczyc bo Kinga wraca o 12.35

Azile podziwiam :tak: ja mam jak na razie jednego bobasa a czasami tak da w kość, że wszystkiego się odechciewa - z początku miałam wyrzuty sumienia (że mam dosyć własnego dziecka) ale człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo być wypompowany - ale najważniejsze jest to, że potrafimy szybko się zregenerować (w tym jesteśmy lepsze od facetów :-Dhihi) mimo to nadal chcę mieć trójeczkę :tak:
Mata wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D
glitery-pl_pluszowe-misie25.jpg

Magdziarko gratuluję pięknej pogody :-)
u nas pochmurno i szaro - idzie jesień :-) a pomyśleć, że 2 lata temu mieliśmy słońce i 25 stopni (aż gotowałam się w sukience ślubnej:tak:)
Głuszku trzymam kciuki za Twojego m - oby znalazł pracę i żebyś odetchnęła :tak:
Asiowo mam nadzieję, że szczepienie przebiegnie sprawnie i mała nie będzie cierpiała :tak: a dlaczego 3 razy kłucie?
Kasiau mój kończy łązienkę (kupił lustro, światło plus dzwonek do drzwi) i dziś działa - cóż liczą się czyny :tak:
Ula mam nadzieję, że Twój m też znajdzie pracę :-) życzę tego

Wszystkim niewyspanym życzę odpoczynku :tak::-D:tak:

Witajcie mamusie :-)

dziękuję za życzenia, ciekawe co na naszą rocznicę powie mąż :-D

u nas pada, jest zimno i ciemno, aż nic się nie chce, ale dla poprawy humoru zrobiłam zakupy dla małej na allegro ;-) i chociaż trochę przyjemności sobie sprawiłam :tak:

Ula na pw napisałam coś odnosnie pracy, może akurat podpasuje :sorry:

ja też mam czasem wszystkiego dosyć, no ale cóż, taka rola kobiety...

mała spała w łóżeczku 4 godziny, ale lepsze to niż nic... potem budziła się co 2 godziny i przysypiałam przy karmieniu i już nie zdążyłam jej odłożyć...

a dzisiaj od rana dopiero raz drzemała, tak ją katarzysko męczy... ja za to zdrowieję, widocznie te kropelki homeopatyczne działają :tak: (biorę te same co mała, ale w wkiększych dawkach)

Mamusie ciągle Was podziwiam, że potraficie sobie radzic z gromadką dzieci:tak:, a ja czasem przy jednym wysiadam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miłego dnia, wracam do małej, bo zaraz będzie płacz, że mama jest w zasięgu zroku a się z nią nie bawi :-D ale i to duży sukces, że mogę zjeść śniadanie i co nieco ogarnąć, bo potrafi się zająć sobą, a właściwie swoimi paluszkami :-D

u mnie piękna pogoda tak jak u magdziarki:tak: do tego 18 stopni a na spacer i tak na razie nie mogę iść póki lekarz nie przebada małego:baffled:

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkich M którzy dzielnie szukają pracy!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry