reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam nową mamusie:-) i mam nadzieję że nie skończy się to tylko na jednym poście:tak:

a ja wróciłam od lekarza i niestety mały chorutki buuuu:-( na razie dostał eurespal ale jak do piątku nie przyniesie efektu to niestety antybiotyk:-( na razie się nie nakręcam poczekamy zobaczymy:happy2:

a moje starsze kochane dziecię okazało się największym łobuzem w grupie i dzięki niemu stworzono instytucję karnego krzesełka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hmmm tak sobie myślę w przedszkolu jestem już na dywaniku to co dopiero w szkole:szok::szok::szok::szok::szok:

Donag witaj!!!!

Kurde byłam dziś u kolejnej dermarolog ta ma koncepcję ze to alergia i oczywiście dała sterydy.. Także mam juz 4 koncepcje: od śliny, trądzik, łojtokowe zapalenie skóry, i alergia. To jakaś bzdura i paranoja. Ciekawe ile jeszcze diagnoz będzie :confused::szok::no::wściekła/y:

Oj Głuszku bo najgorsza jest ta niewiedza.
Bosze , na jakim świecie my żyjemy - nie chce mi się czasem włączać telewizji jak patrzę jak 4 letni chłopiec umiera u dentysty bo nie podano mu leku bo go nie było bo po co kupować lek skoro to się zdarza raz na kilka tysięcy przypadków - ale się do jasnej ciasnej zdarza a mój chrześniak miał już 2 narkozy :szok:
Lorcia a twój synek zawsze taki niegrzeczny ? może tak reaguje z zazdrości o maleństwo ?

Niestety do ich niewiedzy dochodzi jeszcze sytuacja w całej służbie zdrowia, na wszystkim się oszczędza, leki się przestaje refundować - nic tylko chorować :confused:

Ja jestem strasznie nie wyspana i zła z tego powodu a mała w dzień spała 2 razy po 20 minut - teraz śpi już 2 godzinę ale przecież się nie położę o 17 stej bo starsza mi tez nie da spać

Kasiau ja tez jestem nie wyspana :dry: dzisiaj w nocy Bartek co chwilę sie budził i spał w ogóle jak zając pod miedzą :baffled: a ja to tylko drzemałam, moj mały ucina sobie drzemki w dzien po 40 min ale ja chocbym umierała ze zmęczenia nie potrafię zasnąć w dzień :baffled:

reklama
Lorcia a twój synek zawsze taki niegrzeczny ? może tak reaguje z zazdrości o maleństwo ?

Karol to mały baranek:sorry2: jest bardzo charakterny i bez ściśle określonych zasad ciężko mu się żyję...według mnie to co on wyrabia w przedszkolu to próba sił i sprawdza na ile sobie może pozwolić przy opiekunkach:dry:
i masz rację zazdrość ma tu również duży wpływ:-( gdyby nie miała instytucji konta to nie dałabym sobie z nim rady:no: mam nadzieję że Mikoś będzie spokojniejszy:-)

Do góry