reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji rocznic.
Aniknulka mój powiedział że po to się ożenił żeby skończyć z tymi pierdołami.
Ostatnio kwiaty dostałam od niego w szpitalu ale i tak ich nie mógł wnieść tylko tyle że mi je pokazał.
Niestety nie należy do tych co to prezenty robią przy byle okazji.
Alize każda ma niestety czasem dość - ty masz sporą gromadkę więc i jeszcze więcej
roboty. Prania , prasowania i gotowania jest więcej . Moja starsza też marudzi i nie mam ostatnio cierpliwości.Ola nie spała w nocy za dużo i szczypią mnie aż oczy teraz nie śpi o 6 stej i jak tu dospać ? Człowiek niewyspany i zmęczony ma jeszcze mniej cierpliwości
Mata ja raz też nie wiedziałam co z małą robić bo najedzona, przewinięta i nie chciała spać a wystarczyło że ją wzięłam na ręce i w 3 sekundy usnęła :-)

hej dziewuszki!!!

Aniknulko Mata wszystkiego naj z okazji rocznic:-)

ja również nie wyspałam się dzisiaj:-( Mikoś niestety chory i bidulek co chwile pokasłuje i przez katar dławi się:-( także moja noc była kiepska teraz jest lepiej bo wywietrzyłam porządnie mieszkanie i powietrze jest lepsze:sorry2: także na 15 do lekarza...na szczęście M ma urlop do piątku:szok::-D

Iwoszku czyli ja zaczynam jako pierwsza pracę:sorry2: a tych zjazdów to ci nie zazdroszczę:no: ale trzymam kciuki by poszło gładko:tak: i byś pozaliczała wszystko na 5:-)

azile dzielna z ciebie mamusia!każda z nas ma słabsze dni a ty kochana powinnaś ze swoim M coś ustalić, przecież nie możesz mieć wszystkiego na swojej głowie:tak: zostaw mu dzieci i choć na godzinkę dziennie wyjdź z domu:tak: mi to przynosi ulgę i działa cuda:-)

Lorcia ma rację , przydałaby ci się Alize jakaś odskocznia chociaż na godzinkę i dla męża będzie to nowe doświadczenie :-)

Aniknulko i Mata... wszystkiego naj z okazji rocznicy:-):-):-)

U nas dopiero 1 rocznica bedzie..., a mąż raczej nie zapomni o rocznicy, bo wtedy ma urodzinki:-p prezent wczoraj kupiłam, mam nadzieje,ze mu sie spodoba...
a mała odbija tatusiowi stopki i raczki:tak: ale miałam zabawy przy tym:-p:-p:-p cała z farbki była,a ona jaka szczesliwa:-D
Dzis lecimy na szczepienie, mam nadzieje, ze mała zniesie to tak samo dobrze jak ostatnio, bo niestety znow 3 razy beda ja kłóc...
a ja zas cała chodze i sie stresuje:zawstydzona/y: Dzis na szczescie mąż moze z nami jechac to moze lepiej to zniose!!! ehh

ach faceci!!! U nas też stresy ja od pazdziernika wracam na studia a mój M nadal nie może znaleźć pracy!:baffled: i zaczyna sie nerwówka. Do tego zaczyna z domu sie robić oddzial szpitalny:baffled:

a fotki wrzuce na zamkniety póżniej!

No i proszę co sie porobiło......chore dzieci zdenerwowane matki - tak się nie da żyć.Proponuję weekend w SPA..najlepiej zbiorowy, tj. wszystkie czerwcówki:tak:;-)Ale marzenie co???

Lorciu i Kasiu dołączam do grona nie wyspanych..też od 6 rano na nogach.Wczoraj też tak samo.I poszłam spać dopiero ok 23ej.Byłam sama a musiałam pojechać oddać płyty do biblioteki i na pierwsze spotkanie na basen więc zjechałam po 19ej. Zanim obrobiłam maluchy itp to się 23a zrobiła. A dzisiaj już byłam na zakupach odprowadziłam Olka niestety razem z Antkiem teraz idę zjeść i obiad wstawiać..ciężki nasz los..............

Ja to niestety nie lice juz na to ze sie wyspie . Wojtek dzisiaj bdzil sie o3,4 i 6 juz bylo po spaniu. A klade sie sapc ok 22 .
Magdziarko wspolczuje sapcerku w taka pogode u nas jest okropnie . Dziekuje Bogu ze ja mieszkam na przeciwko szkoly i Kinga sama do niej chodzi.

reklama
Magdalenkokol na całe szczęście "odprowadzam Olka samochodem":-D
Ale i tak wiadomo. Trzeba wcześnie wstać dsać śniadanie..zapakowac kanapkę ubrać Antka ...on się niecierpliwi strasznie jak lezy ubrany. Ubrać Olka( doglądam czy wszystko ma) ubrać siebie do samochodu w foteliki to schodzi i się człowiek umorduje do szkoły muszę Antka wnieść bo nie zostawię w aucie- a w szkole głośno zarazki gorąco...blebleble i tak dalej.

Co do pogody u nas jest cudnie od rana:-)od razu lepiej się czuję!

Do góry