reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie wiem co sie dzieje ale nie moglam noramlnie odpowiedziec dopiero opcja cyt. sie wlaczyla i moge pisacBiedroneczko bedzie dobrze stymuluj sie laktatorem a jezeli chce zeby mala pozniej ciagnela piers kup buteli i smoczki tippee tommee. Bedzie dobrze zobaczysz. Dzuiewczyny mam pytanko: czy wasze pociechy wkladaja do buzi obie raczki na zmiane czy preferuja tylko jedna?Moj Wojtek pcha tylko lewa.

reklama
Mój Bartus tez wkłada piąstki do buzi- raz lewą raz prawą- dzisiaj jak byłam z nim u lekarza to mówiła babeczka ze to normalne jest bo teraz zmieniają sie u dzieci enzymy ślinowe i piąstki dziecku smakują :tak:- juz niedługo bedą sobie nasze maluchy wszystko wkładały do buzi co tylko im w rączkę wpadnie:-)

Moja bierze do buzi rączki obie raz jedną raz drugą - którą ma wygodniej a i pieluszkę albo cokolwiek co znajdzie w zasięgu rączki też :-)
Ja już po pierwszym zebraniu klasowym - zostałam skarbnikiem i jestem w Radzie Rodziców - ogarnie się jakoś i to :-)
Mała u mojej mamy spała na szczęście więc nie było problemu - nawet sobie w kuchni posprzątała a nie było mnie ponad 2 h

Mój tez pieluszkę sobie wsadzał :-D:tak:

Kasiau gratuluje tak powaznej funkcji :tak: dzielna kobieto!
Widze ze zebrania w szkole sie zaczynają- Magdziarka tez dzisiaj miała- a ona jeszcze na dodatek chora :no:
U mnie jeszcze kilka ładnych latek minie zanim ja sie bede wybierała na wywiadówki ;-)

U mnie zebranie w predszkolu jutro a w szkole w przyszly czwartek.:zawstydzona/y:

U Maciusia chyba tez skok wzrostowy bo od 2 dni najchetniej caly czas wisial by na cycu. W piatek jade na kontrole z Krzysiem do alergologa to i Macka pokaze bo obawim sie ze i on ma skaze:baffled:

dziewczynki moje kochane dziekuje za wsoarcie też kuoiłam butelki tt PIERWESZE KOTY ZA PŁOTY własnie nakarmiłam cycochem malutka i wiecie co normalnie zjadła a potem z ciekawosci zrobiłam 60 ml mleczka i chciała zobaczyc czy zje czy nie i WYTRĄBIŁA jeszcze 50 ml tej butli :szok: czyli naprawde moja kruszynka nie dojadała a ja mam sposób na butelkowe karmienie żeby nie bylo mi smutno robie tak wyciagam cycuszka przytulam go do buźki nm malutkiej i podaje butelke wtedy czyje sie dobrze :-)

reklama
masz racje zuskus tylko jeszcze sie martwie tym że mała dzis miała szczepionke może być marudna i w dodatku wyskoczyła jej mała kaszka na buźce ale wiem od czego wczoraj wrabałam malutkiego wafelka z czekolada no i prosze nawiązując do tematu i obawiam sie że jak nie bedzie tolerowała tego mleczka to nie bede widziała objawów bo kaszke na buzce ma wiec nie bede wiedziała czy to po mleku bebilon no chyba że zniknie za 2 dni , marudzić bedzie albo po szczepince albo brzuszek po nowym mleku , oj dzis juz nie mam naporawde siły ale dzięki waszym wsparciu i tam mi dziś lkepiej całuje padam spać

Do góry