reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mata-super kawaly ;-)

My mamy kolejna nocke przespana,i nawet spokojny wieczor za soba :-) To juz 3. noc z rzedu,kiedy Majka poszla spac przed polnocai spi do rana (6.00-8.00)!:-)
Tylko w dzien gorzej,ale wszystko z czasem sie chyba unormuje.
A ja jednak nie biore tych pigulek cerazette i tez mysle o metodzie naturalnej plus prezerwatywa-przed ciaza to zdawalo egzamin.Tylko M sie wkurzy,bo zawsze nastawialam budzik na mierzenie tempki,takze w dni wolne i to go wybudzalo;-)
Teraz zobacze jak sie da,bo Majka roznie rano wstaje.

I tez mam caly czas jakby sluz plodny.

reklama
Witam.Mój maluszek wczoraj skonczył 2 miesiace,waży 6,5kg.Wczoraj dostał szczepionki,jedną ta normalna i drugą przeciw pneumokokom.Znósł dobrze.Cały czas karmie wyłącznie cycuchem i oboje jestesmy z tego zadowoleni.Jak narazie ,odpukac,żadnych problemów.
Zaczyna sie już slinienie i zjadanie sobie paluszków-czyli za miesiąc prawdopodobnie zaczna sie ząbki wybijac.
Miałam gosci 3 tygodnie:baffled:,jutro jada.Tesciowa najpierw w szoku a teraz zachwycona angielskim sposobem opieki nad dziecmi-mały zdrowy jak koń,a ani czapeczki ani skarpetek na oczy nie widział.;-)
Uff musze poczytac co u Was bo dopiero pół godziny temu podłaczyli mi neta.

Witajcie!
My tez po szczepieniu- mały troszkę marudził, ale juz ok
Cała noc nie spałam poniewaz tak mnie bolały nogi :szok::szok::szok: po tych 4-godzinnych zakupach i to głupia jestem bo na obcasach!!!- Ł był na nocce w robocie i o 3.30 mi przywiózł masc na te nogi bo wytrzymac nie mogłam z bólu a i tak zasnęłam o 4.30 i 5.30 pobudka :szok::no:
Mata super dowcipy! :-D

limba witaj!!! widzę, że od razu po podłączeniu neta na bb zawitałaś :-)

Azile ja próbowałam badać szyjkę, ale jakoś różnicy nie widziałam :sorry2:, poza tym strasznie ona daleko i czasem sięgnąć nie mogłam :zawstydzona/y: teraz trochę się boję cokolwiek tam majstrować :sorry2:
a ja z temp. to leniuch byłam i nie mierzyłam o stałej porze, no chyba, że musiałam wstawać o tej samej godzinie, wiem, że nie tak powinno sie robić, ale dzieki obserwacjom i tak wiedziałam kiedy jest owulacja :tak: ważne, żeby tempę mierzyć zaraz po przebudzeniu, jak sen trwał min. 3 godziny. U mnie w każdym bądź razie to się sprawdziło ;-)

a ja mam jakiś odrzut od seksu... jeszcze nie dawno mnie ciągnęło, ale jeszcze krwawiłam, a teraz jak mogę, to mnie nie ciągnie... kupię chyba tą dojarkę ;-):-D

Hej dziewczyny!
Ja na razie chodzę niewyspana mały owszem w nocy śpi (co 2 godz cyc) ale ja mam tak niespokojny sen że na każde kwęknięcie się budzę (boję się o niego) czy się nie zachłysnął itp. Ogólnie to dziś był strzasznie marudny.
Asiowo cieszę się, że się wyspałaś.
Darunia gratuluję udanych zakupów.
Julia życzę maluszkowi zdrówka i Tobie kochana wytrwałości wszystko będzie dobrze zobaczysz :tak:
Limba mój też waży już 6,5 kg :szok:
Mata super kawały - uśmiałam się :-D
mój poród też nie należał do najlepszych ale ja myślę o kolejnym dzidziusiu i mam nadzieję, że będzie to córeczka :-) poza tym pojawił się u mnie śluz i ginka powiedziała, że może być oznaką płodnych dni :tak: a teraz używać środków plemnikobójczych bo gumki dają tylko 70% pewności.
Zuzkus witaj po przerwie - fajnie, że naładowałaś akumulatorki :-D
Lorcia współczuję z powodu pieska :tak: trzymaj się kochana (wiem jak to jest ja straciłam już 5 psów - podobno mamy jakąś chorobę na działce i zawsze chorują - diagnoza weterynarza) - obecny pies ma niedowład kończyn tylnich od zastrzyku w mięsień - wina lekarza (zawsze w kwietniu i we wrześniu najsilniej mu się objawia a tak to jakoś łazi)

Aniknulka jaki fajny twój Jasio na tym zdjątku :-) taki wesolutki i szczęsliwy :-)
Te minki wynagradzają niewyspanie co ?

witam was kochane u nas kolejna noc nie przespana i od 3 do 5 płacz :-( juz sama nie wiem jak mam mu pomagać jeszcze troche a się załamię

hej Kochane!:tak:

tym razem przespałam tylko 2 godziny w nocy:-( Mała marudna, ale nawet jak ona spała to ja spać nie mogłam i gapiłam sie w sufit:zawstydzona/y:

Mój mąż dostał prace... ale juz w niedziele (zaraz po chrzcie) musi wyjechac na ponad 2 tygodnie do władysławowa na szkolenie:-( i chyba dlatego spać nie mogłam... siedziałam z małą i łzy mi leciały...
Ja to funkcjonować bez M nie umiem... i dla mnie te 2 tyg wyadają sie koszmarem...:-( zawsze miałam na kogo czekać, a teraz... ciagle sama. Chciałam na ten czas przenies sie do mamy, ale ona stała sie nie do wytrzymania odkąd tata wyjechał:-( ehh... Narazie mnie to wszystko przeraza... bardzo sie ciesze, ze M ma prace..., ale chyba tak naprawde zaczne sie cieszyc jak wróci z tego szkolenia...:-( heh... mała spi w moim łóżku własnie..., a jak wstanie to jedziemy na szczepienie, bo karta w koncu dotarła!

reklama
Witaj Zuzkus!!!!!!

Znowu spokoj na forum ;-)

Ja nie miałam wczoraj neta:-(

kiedy ja ostatnio spałam 5 godzin bez przerwy!!!
To ja niepotrzebnie narzekam...dzisiaj miałam 7 godzin przespanych ciągiem..mleczko i kolejne 4 godziny:szok:

Marta - dojarka :-D

Asiowo głowa do góry mąż szybko wróci nie obejrzysz się!
Mój m ostatnio działa na mnie jak płachta na byka..........na sczęsci wiem z doświadczenia, że to mija..........

Ostatnia edycja:
Do góry