A może macie jakis pomysł dlaczego Dobrusia nagle przestała się lubić kąpać
Kąpiemy o stalej porze 19-20, zawsze wszystko robimy po mału, zagadujemy itp. mała pojadła wcześniej, a dojada jeszcze po kąpieli, bierzemy ją jak się nieco rozbudzi... już nie mam pomysłu co jest nie tak...
Majka ale masz śpioszka
rekord małej to 5 godzin
Asiowo Paulinka to dzielna dziewczynka
a jak Ty to robisz, że mała tak rzadko je? Moja potrafi nawet po godzinnej drzemce być głodna... a ciągnie mi do flaczka
ale robi postęoy, jak się naje, to się wierci z cycem w buzi aż jej nie wypadnie
Magdziarka widzę, że przygotowania do chrztu na całego, gratuluję zakupów
A ja mam plan, żeby w sobote wybrać się na zakupy, żeby małej wybrać meble do pokoiku, ciekawe co z moich planów wyjdzie, bo młego żarłoka bierzemy ze sobą
najwyżej będę sprawdzać wygodę co drugiej kanapy
no i zastanawiam się nad kolorkiem pokoiku... ciekawe kiedy go pomalujemy... ale czs najwyższy, bo mam zamair małą samą w pokoiku nauczyc spać, jak zacznie noce przesypiać, tzn. z 6 godzin przynajmniej (zobaczymy jak w praniu to wyjdzie
)
Jak ja teraz żałuję, że nie mieszkam w wiekszym miasteczku, bo mogłabym się bez męża wybrać, a tak jestem na niego skazana (nikomu z rodziny nie chcę głowy zawracać...) no a że późno z pracy wraca i o urlopie najczęściej może sobie pomarzyć (drugi rok nie ma już normalnego 2-tygodniowego urlopu, tylko wybiera po kilka dni :-()