reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Musze to Wam sama napisac:
Dzis mialam egzamin ne prawko
Z D A Ł A M
JESTEM WIELKA!!!!
sama w to nei wierze, jestem taka szczesliwa ze slow mi brakuje
o 10 mialam testy - zdalam bezblednie - potem czekanie na jazde, wczesniej jeszcze rozmowa z psychologiem
koles mowi ze nie bedziemy dlugo czekac i szybko pojdzie - a ja sie smieje ze narazie jak czekamy 10 minut to jeszcze nikogo nei wywolali...i slysze w tym momencie nazwisko dziewczyny obik i za sekunde moje
nogi mi sie ugiely......poszlam
mialam kilka malych wpadek, oczywiscie na miescie musialam zrobic wszystkie warianty parkowania lacznie z zatoczka...poradzilam sobie i po przyjezdzie na parking WORDu gdy uslyszalam POZYTYWNIE - powiedzialam do starszego pana egzaminatora: chyba pana usciskam
:przybic5: :dancer1: :tancerz1: dancer

lorcia zdrówka:tak:
Joaś jestem w szoku bo ja jak Mata nic nie mogę zrobić:no:
Milka wielkie gratulki:tak:

ja znalazłam nosidło po Eryce i Filipa w nim noszę,w nocy śpi mi na brzuchu albo koło mnie ciasno przytulony:baffled:

milka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja zdałam prawko w styczniu i jeszcze pamiętam jaka to katorga:szok: także gratuluję!!!!!!!!dzielna z ciebie kobitka!!!:tak: zatoczka powiadasz :szok::szok::szok:masakra :szok::szok:

u mnie dziś upał:baffled::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w domu 29 stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mały ma już dość:-(
do tego w aucie dostał schizy (niestety auto mamy ciemne i bez klimy) dziecko się spociło strasznie!!!!w domu na golasa leżał dobre 30 minut z uśmiechem na buźce:-) i oczywiście co godzina cyc tak się bidulkowi chce pić:-(

N apoczątek cos dla walczących z hemoroidami...fragment z forum gaety Wyborczej
Kiedyś moja koleżanka leczyła hemorojdy domowym sposobem.
Jako, ze po porodzie dostała i swędzialy, to natarła je papierem do
krwi i w ramach "terapi" chlapnęła sobie tam amolem.

Mąż opowiadał:
usłyszałem krzyk, potem G wychodzi na czworakach z łazienki z gołym
tylkiem i wrzeszczy "DMUCHAJ!!!" a ja w konsternacji bo nie wiem czy
spodnie zdejmowac i co sie stało, ze nagle w łazience tak jej sie
seksu w tej pozycji zachciało :-)))))

A poza tą recepta ogromne gratulacje dla milki - jesteś teraz jak to powiedział mój Olek jak zdałam prawo jazdy Kierowniczką.:-D

Lorcia u nas też skwar na szczęście mieszkamy w domu nieobecnych teściów i to za miastem a dom z ogrodem tutaj zyć się chce!!

Milkaaa gratulacje ogromniaste.

Magdziara no to rozbawiłaś mnie do łez:tak::tak::tak::-D:-D:-D, że też nie wpadłam na taki pomysł:szok:

U nas gorąco okropnie. Wyszłam tylko dzisiaj na chwilkę bo musiałam odebrać Kacpra. Kuba nie chciał nawet spać w wózku ale dzielnie poleżał sobie. Teraz za to śpi. Od dwóch dni zasypia sam w leżaczku bo w leżaczku ale sam:-). Za kilka dni spróbuję klaść go w łóżeczku. nie obyło się bez płaczu. Ale powoli coś się zmienia.

reklama
Dziewczyny z północy u mnie (podkarpacie) leje już 5 dzień i powoli robi powódż, ja na szczęście mieszkam na górce to mnie tak szybko nie zaleje, ale deszczu to już mam dość!

Milka GRATULACJE!!!

Magdziarka świetny tekst

Pozdrawiam wszystkie.

Ciekawe co u Dorciacz, Magdalenki, Limby i innych nieobecnych???

Do góry