reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Musze to Wam sama napisac:
Dzis mialam egzamin ne prawko
Z D A Ł A M
JESTEM WIELKA!!!!
sama w to nei wierze, jestem taka szczesliwa ze slow mi brakuje
o 10 mialam testy - zdalam bezblednie - potem czekanie na jazde, wczesniej jeszcze rozmowa z psychologiem
koles mowi ze nie bedziemy dlugo czekac i szybko pojdzie - a ja sie smieje ze narazie jak czekamy 10 minut to jeszcze nikogo nei wywolali...i slysze w tym momencie nazwisko dziewczyny obik i za sekunde moje
nogi mi sie ugiely......poszlam
mialam kilka malych wpadek, oczywiscie na miescie musialam zrobic wszystkie warianty parkowania lacznie z zatoczka...poradzilam sobie i po przyjezdzie na parking WORDu gdy uslyszalam POZYTYWNIE - powiedzialam do starszego pana egzaminatora: chyba pana usciskam
rzybic5: :dancer1: :tancerz1: dancer
Dzis mialam egzamin ne prawko
Z D A Ł A M
JESTEM WIELKA!!!!
sama w to nei wierze, jestem taka szczesliwa ze slow mi brakuje
o 10 mialam testy - zdalam bezblednie - potem czekanie na jazde, wczesniej jeszcze rozmowa z psychologiem
koles mowi ze nie bedziemy dlugo czekac i szybko pojdzie - a ja sie smieje ze narazie jak czekamy 10 minut to jeszcze nikogo nei wywolali...i slysze w tym momencie nazwisko dziewczyny obik i za sekunde moje
nogi mi sie ugiely......poszlam
mialam kilka malych wpadek, oczywiscie na miescie musialam zrobic wszystkie warianty parkowania lacznie z zatoczka...poradzilam sobie i po przyjezdzie na parking WORDu gdy uslyszalam POZYTYWNIE - powiedzialam do starszego pana egzaminatora: chyba pana usciskam
rzybic5: :dancer1: :tancerz1: dancer
milka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja zdałam prawko w styczniu i jeszcze pamiętam jaka to katorga także gratuluję!!!!!!!!dzielna z ciebie kobitka!!! zatoczka powiadasz masakra
u mnie dziś upał w domu 29 stopni mały ma już dość:-(
do tego w aucie dostał schizy (niestety auto mamy ciemne i bez klimy) dziecko się spociło strasznie!!!!w domu na golasa leżał dobre 30 minut z uśmiechem na buźce:-) i oczywiście co godzina cyc tak się bidulkowi chce pić:-(
ja zdałam prawko w styczniu i jeszcze pamiętam jaka to katorga także gratuluję!!!!!!!!dzielna z ciebie kobitka!!! zatoczka powiadasz masakra
u mnie dziś upał w domu 29 stopni mały ma już dość:-(
do tego w aucie dostał schizy (niestety auto mamy ciemne i bez klimy) dziecko się spociło strasznie!!!!w domu na golasa leżał dobre 30 minut z uśmiechem na buźce:-) i oczywiście co godzina cyc tak się bidulkowi chce pić:-(
N apoczątek cos dla walczących z hemoroidami...fragment z forum gaety Wyborczej
Kiedyś moja koleżanka leczyła hemorojdy domowym sposobem.
Jako, ze po porodzie dostała i swędzialy, to natarła je papierem do
krwi i w ramach "terapi" chlapnęła sobie tam amolem.
Mąż opowiadał:
usłyszałem krzyk, potem G wychodzi na czworakach z łazienki z gołym
tylkiem i wrzeszczy "DMUCHAJ!!!" a ja w konsternacji bo nie wiem czy
spodnie zdejmowac i co sie stało, ze nagle w łazience tak jej sie
seksu w tej pozycji zachciało :-)))))
A poza tą recepta ogromne gratulacje dla milki - jesteś teraz jak to powiedział mój Olek jak zdałam prawo jazdy Kierowniczką.
Lorcia u nas też skwar na szczęście mieszkamy w domu nieobecnych teściów i to za miastem a dom z ogrodem tutaj zyć się chce!!
Kiedyś moja koleżanka leczyła hemorojdy domowym sposobem.
Jako, ze po porodzie dostała i swędzialy, to natarła je papierem do
krwi i w ramach "terapi" chlapnęła sobie tam amolem.
Mąż opowiadał:
usłyszałem krzyk, potem G wychodzi na czworakach z łazienki z gołym
tylkiem i wrzeszczy "DMUCHAJ!!!" a ja w konsternacji bo nie wiem czy
spodnie zdejmowac i co sie stało, ze nagle w łazience tak jej sie
seksu w tej pozycji zachciało :-)))))
A poza tą recepta ogromne gratulacje dla milki - jesteś teraz jak to powiedział mój Olek jak zdałam prawo jazdy Kierowniczką.
Lorcia u nas też skwar na szczęście mieszkamy w domu nieobecnych teściów i to za miastem a dom z ogrodem tutaj zyć się chce!!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Milka ogromne grtulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!
Magdziarko ale sie usmiałam!!!!!!!!!!!!
Ja jestem własnie u tesciow a tu straszna burza!
Magdziarko ale sie usmiałam!!!!!!!!!!!!
Ja jestem własnie u tesciow a tu straszna burza!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Milkaaa gratulacje ogromniaste.
Magdziara no to rozbawiłaś mnie do łez, że też nie wpadłam na taki pomysł
U nas gorąco okropnie. Wyszłam tylko dzisiaj na chwilkę bo musiałam odebrać Kacpra. Kuba nie chciał nawet spać w wózku ale dzielnie poleżał sobie. Teraz za to śpi. Od dwóch dni zasypia sam w leżaczku bo w leżaczku ale sam:-). Za kilka dni spróbuję klaść go w łóżeczku. nie obyło się bez płaczu. Ale powoli coś się zmienia.
Magdziara no to rozbawiłaś mnie do łez, że też nie wpadłam na taki pomysł
U nas gorąco okropnie. Wyszłam tylko dzisiaj na chwilkę bo musiałam odebrać Kacpra. Kuba nie chciał nawet spać w wózku ale dzielnie poleżał sobie. Teraz za to śpi. Od dwóch dni zasypia sam w leżaczku bo w leżaczku ale sam:-). Za kilka dni spróbuję klaść go w łóżeczku. nie obyło się bez płaczu. Ale powoli coś się zmienia.
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Dziewczyny z północy u mnie (podkarpacie) leje już 5 dzień i powoli robi powódż, ja na szczęście mieszkam na górce to mnie tak szybko nie zaleje, ale deszczu to już mam dość!
Milka GRATULACJE!!!
Magdziarka świetny tekst
Pozdrawiam wszystkie.
Ciekawe co u Dorciacz, Magdalenki, Limby i innych nieobecnych???
Milka GRATULACJE!!!
Magdziarka świetny tekst
Pozdrawiam wszystkie.
Ciekawe co u Dorciacz, Magdalenki, Limby i innych nieobecnych???
Podziel się: