reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czy wasze dzieciaczki też robią spienione kupki bo moj Kuba od wczoraj takie ma:szok:. Nie jest to objaw kolki bo to narazie mamy za sobą. zastanawiam się czy może ja coś zjadłam, a może tak może być bo na moje oko nic mu nie dolega??

reklama
Czy wasze dzieciaczki też robią spienione kupki bo moj Kuba od wczoraj takie ma:szok:. Nie jest to objaw kolki bo to narazie mamy za sobą. zastanawiam się czy może ja coś zjadłam, a może tak może być bo na moje oko nic mu nie dolega??
Niestety Agusia, moze byc to na tle alergicznym :-(

kurcze azile to nie masz lekko:baffled: mam nadzieję że maleństwo lada dzień się uspokoi:tak:
agusia spieniona śmierdząca kupa to na pewno coś nie tak zjadłaś...
u nas pojawił się śluz-pediatra zaleciła probiotyk:tak: a później okazało się że ziemniaki nie służą mojemu maluchowi:baffled:

być może to razowiec tak podziałał:dry: może odstaw i obserwuj czy będzie poprawa...
ja jem głównie razowe pieczywo i jest ok:tak:

Kurcze jakoś nie mam czasu nic napisać.
Mały ciągle chce noszenia,nawet zasypia na moich rękach i odłożyć go nie mogę bo płacze. Wydaje mi sie,że po tym szpitalu się strasznie zepsuł. Nie mam na nic czasu nawet do toalety chodzimy razem- masakra:no: Marzę o kąpieli więc muszę czym prędzej zmykać bo udało mi się go uśpić:confused:
Asiowo w szpitalu nosek kazali nam udrażniać solą fizjologiczną i fridą. Zakraplasz najpierw,a póżniej ściągasz i wszystko ładnie schodzi...

reklama
Julia pewnie się to zmieni maluszek jest pewnie jeszcze wystraszony..a niewiele trzeba tym naszym pociechom. Antos po wczorajszym szczepieniu był taki przestraszony, że jak przebierałam go i dotknęlam nózki w która był szczepiony zaczynał piszczec a nie dotykałam w miejsce szczpienia tylko np za stope...ale kojarzył to z bólem.

Do góry