reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej! Przebrnęłam przez wszystkie posty. Nie zaglądałam od piątku, ale u nas też chrzciny Maciusia były, więc trzeba było dom ogarnąć, gotowanie itd. Postanowiliśmy że następną tego typu imprezę robimy w lokalu. Owszem dom mamy własny i miejsca dużo ale najpierw sprzątanie, mycie okien, pranie gotowanie. Potem przynoszenie od sąsiadów stołków sztućcy talerzy obrusów...a po znowu sprzątanie mycie sterta prania. Mam dość!!! Dobrze że maluszek był grzeczniutki-spał cały czas, aż się bałam że coś nie tak. Dziś rano odreagował gości mega kolką i zmęczony śpi.
Jutro myślę iść na szczepienie i jak mu nic nie będzie to w przyszłym tygodniu fruuu do mamy. Tam jest dużo dzieci więc starsze będą miały zajęcie a i małym będzie miał się kto zająć.

reklama
Hej dziewczyny!
Moi goście pojechali o 14.30 nakarmiłam małego zjadłam w biegu obiad bo po 5 min się obudził i znów lulanko ale teraz śpi od 16.30 może odpocznie miał tyle wrażeń w weekend :-D

Zuzkus gratuluję udanych chrzcin my planujemy we wrześniu
i w domu u moich rodziców mam nadzieję, że liczna rodzinka pomoże przy sprzątaniu :-)

No faktycznie, ciiszaaaa...
Zuzkus, gratuluję samozaparcia, my sie chrzcimy w Boże Narodzenie, u moich rodziców, pewnie w domu:szok:.

Z okazji skończonego miesiąca Zośkę odwiedziła pani dr. Trochę sie bałam o krostki na czole, ale to nic takiego, jedyne co- łuszcząca się skórka, wyglada na początek ciemieniuchy miedzy brwiami, mam przecierać gazikim z sola fiz i smarować maścią witaminową. No i tfu tfu, mogę jeść jak jem- bez ograniczeń.
A i powiedziała, że dzieci mogą źle reagować na wit K w twist off, bo nie tolerują tego "olejku" w kt witamina jest i należy spróbować w kropelkach.

Dziękujemy!!:-)
Dziewczyny, mam pytanie o szczepionki, chcemy kupić te skojarzone, ok 1000zl czy to jest wydatek jednorazowy czy przy nastepnych szczepieniach, tj za miesiac znów 1000:szok:?

reklama
Do góry