reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chciałam się z Wami przywitać i pogratulować Rozdwojonym :-) Azile, Mata i Kasiu - ogromne gratulacje :-)

Za wszystkie w dwupaku trzymam mocno kciuki i KRA KRA KRA

reklama
Dzieki Dziewczynki- tak Joanno dzidzia bedzie wielka jak to ginka i położna stwierdziły i bedzie problem z naturalnym porodem bo jestem wąska w pasie -18cm i wątpie zeby Bartus który ważył 2 tyg temu prawie 4 kg przelazł tamtędy :baffled: no ale cóż zobaczymy, narazie i tak mu sie nie spieszy :baffled:

No mi wszytsko przeszło jak na razie. Brzuchol trochę jak na @ boli i ciągnie ale juz czopka ani śladu - no nic zobaczymy - wazne jest że się coś dzieje. 2 cm to tez nie mało. A czopek taki porodowy był jak przy Marysi nie taki jak wczesnije więc ja myśle ze ruszyło coś szyjkę. Tylko się dziwię jak mnie mogło ruszyc takie bezbolesne badanie? Przeciez żeby poruszac szyjkę trzeba tam pogmyrać porzadnie a to przecież boli jak ..... A on po prostu tylko palca wsadził (sory za opis) i tyle. I zawsze po badaniu to było plamienia a nie gluty krwawo - brązowe jak przy okresie. No ale nie ma co filozofować. Czekamy dalej. 21 i 22 tez ładna data i 26 tez i 30 też - ale coś mi się zdaje ze tygodnia nie dotrzymam. Moze jak dołoze seksik w sobotę i niedzielę i gin pogmera w poniedziałek to się rozkręci fajnie?

Ewciu,trzymam kciuki.bedzie dobrze,a to wszystko wzmocni wasze uczucia.My z moim małzem dwa tygodnie przed slubem mielismy wypadek,panna młoda szła z nogą w bandazach a pan młody zagipsowany od szyi po pas.Ale jestesmy razem 17 lat,i jak wspominamy tamte chwile to tylko czułosc w nas wzrasta.Naprawde dobrze wiem co czujesz.Trzymaj sie kochana.

limba to niezły początek, pewnie wtedy nie było do śmiechu ale teraz jest co wspominać, dobry musiał być ten gips mocno was skleił:tak::tak::tak::tak::tak: i taki staż gratuluję

Pestka,w szpitalu wszyscy odradzali mezowi slub.Ordynator zartował,ze to palec bozy i zeby uciekał odemnie:tak::tak::tak:.Ale widocznie tak jak mówisz-to sprawka gipsu:-):-).

reklama
Agacinko tez sie zastanawiałam jak to mozliwe :-) ale ona mierzy wewętrzną częsc miednicy czy cos w tym stylu i tyle wyszło, mojej koleżance, która rodzi w lipcu wyszło że ma 19 cm, tez nie za wesoło :baffled:

Do góry