reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzieki Dziewczynki- tak Joanno dzidzia bedzie wielka jak to ginka i położna stwierdziły i bedzie problem z naturalnym porodem bo jestem wąska w pasie -18cm i wątpie zeby Bartus który ważył 2 tyg temu prawie 4 kg przelazł tamtędy no ale cóż zobaczymy, narazie i tak mu sie nie spieszy
No mi wszytsko przeszło jak na razie. Brzuchol trochę jak na @ boli i ciągnie ale juz czopka ani śladu - no nic zobaczymy - wazne jest że się coś dzieje. 2 cm to tez nie mało. A czopek taki porodowy był jak przy Marysi nie taki jak wczesnije więc ja myśle ze ruszyło coś szyjkę. Tylko się dziwię jak mnie mogło ruszyc takie bezbolesne badanie? Przeciez żeby poruszac szyjkę trzeba tam pogmyrać porzadnie a to przecież boli jak ..... A on po prostu tylko palca wsadził (sory za opis) i tyle. I zawsze po badaniu to było plamienia a nie gluty krwawo - brązowe jak przy okresie. No ale nie ma co filozofować. Czekamy dalej. 21 i 22 tez ładna data i 26 tez i 30 też - ale coś mi się zdaje ze tygodnia nie dotrzymam. Moze jak dołoze seksik w sobotę i niedzielę i gin pogmera w poniedziałek to się rozkręci fajnie?
Ewciu,trzymam kciuki.bedzie dobrze,a to wszystko wzmocni wasze uczucia.My z moim małzem dwa tygodnie przed slubem mielismy wypadek,panna młoda szła z nogą w bandazach a pan młody zagipsowany od szyi po pas.Ale jestesmy razem 17 lat,i jak wspominamy tamte chwile to tylko czułosc w nas wzrasta.Naprawde dobrze wiem co czujesz.Trzymaj sie kochana.
Dzieki Dziewczynki- tak Joanno dzidzia bedzie wielka jak to ginka i położna stwierdziły i bedzie problem z naturalnym porodem bo jestem wąska w pasie -18cm i wątpie zeby Bartus który ważył 2 tyg temu prawie 4 kg przelazł tamtędy no ale cóż zobaczymy, narazie i tak mu sie nie spieszy
18 cm?
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Agacinko tez sie zastanawiałam jak to mozliwe :-) ale ona mierzy wewętrzną częsc miednicy czy cos w tym stylu i tyle wyszło, mojej koleżance, która rodzi w lipcu wyszło że ma 19 cm, tez nie za wesoło
Podziel się: