reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja kupiłam sobie poduszkę ale pod głowę. Jak nie byłam w ciąży to spałam na zdechlaku flaku a teraz mam puchatą podusię. Reszta ciał nie wymaga jakiejś szczególnej pozycji do spania z resztą ja zawsze zanim usnę to się wiercę z jednego boku na bok.

reklama
ja juz jeden oblany egzamin mam za soba:-D za tydzien kolejne podejscie.w moim miescie na szczescie czeka sie jedynie miesiac wiec mam szanse wyrobic sie przed porodem:tak:

Mnie na początku jak siedziałam z godzinę to bolała kość ogonowa, później doszły do tego biodra. Ból niedowytrzymania, ale znalazłam sposób:tak: kręcę leniwie bioderkami, czasami to takie sado macho, bo boli jeszcze bardziej, ale po chwili odczuwam wielką ulgę:-D

Ja odkiedy pamiętam spałam na prawym boku, bo było mi najwygodniej. Czasami przekrecałam się lekko na brzuch, a odkąd usrósł mi brzuszek, bez problemu prześpię całą noc na lewym (z małym wierceniem) i nawet jest mi wygodniej.:szok: Jeszcze przekręcam sie trochę w stronę brzuszka, ale juz mi niewygodnie.:sorry2:

Ostatnio na wizycie ogliśmy posłuchać bicia serduszka. Ginka ledwie uruchomiła urządzonko a mój mężulek juz ma banana na ustach i łezka mu się w oku kręci a ja? Głucha nic nie słyszałam! Dopiero po chwili zorientowałam się, że powtarzający się dzwięk to bicie serduszka naszego szkrabka:zawstydzona/y:

reklama
Do góry