reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiecie, trochę musi boleć, bo dzidziusie się rozpychają, a wszystkie ścięgna w rejonie miednicy muszą się rozciągnąć.

reklama
Dzięki dziewczyny , troche jeszcze szczęścia i się uda a co :-)
w końcu jak oglądałam program najgorszy kierowca to porównałam swoje możliwości i są znacznie większe

Ja też śpię na boku, na plecach już robi się niewygodnie.
Jak byłam w ciąży z Wojciaszkiem to spałam na brzucho-boku i pod koniec z poduszką pod zgiętą nogą albo nogę zarzucałam na męża, hihihiiii.
A drugą poduszkę wsadzałam pod nogi (pod stopy), żeby krążenie było lepsze. I jakoś dałam radę.:-)

A mój szkrabek wczoraj się trochę powiercił. Już chyba wiem, kiedy to on rozrabia;-) Nie czuję go przez cały dzień, ale od czasu do czasu daje znać. Zauważyłam, że nie lubi jeździć samochodem, bo po krótkiej podróży strasznie się wierci.:-)

Kobiety w ciąży nie należy narażać na dodatkowe stresy i powinno się dawać prawko od tak po prostu ;-)
Kasia - ja też przyłączam się do trzymających kciuki

reklama
Dzisiaj byłam u dentysty i nawet wytrzymałam bez zastrzyku :-)
Pomimo tego, że piszą wszędzie, że należy pozbyć się kamienia w ciąży, to maja dentystka nie chce teraz tego robić - na następnej wizycie wyszoruje mi je jakąś specjalną pastą :-) Wreszcie będę miała porządnie umyte zęby ;-)

Do góry