reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kurcze Dziewczynki to takie ''słodkie'' jak piszecie o tych kupkach- ja tez juz chce :-D:-D:-D
A u mnie dalej ciężko, zmęczona jestem a nic dzisiaj nie robiłam, cały czas bym leżała i spała... kawa też nic nie pomogła... może rzeczywiscie szykuje sie na poród??!! Oby, oby!!;-)

Ja też niedawno miałam takie dni, że tylko bym spała i spała. Potem mineło i była faza na sprzątanie, a teraz jest różnie spanie i sprzątanie w ciagu dnia:-)

POWODZENIA MATA

Jak myślicie, naturalne prostaglandyny wywołują skurcze (lub mogą wywołać od razu po stosunku), czy tylko pomagają rozwierać się szyjce? Normalnie jestem zielona w tym temacie skurczy, szyjek:baffled:

reklama
Mata powodzenia!!!!!!!!

Dostałam sms od Ksiau30 "skurcze przeszły, jak nic sie nei zmieni jutro wychodze do domu w dwupaku"

Głuszku KRA KRA KRA

JA też proszę o krakanie.
Właśnie wróciłam z maratonu zakupkowego, odebrałam dzieci. Kupiłam sobie farbę do własów i juz mam pofarbowane włoski. :-) ZAraz ie robić obiadek , a poóźniej mycie okna ma zaplanowane. Skakałam dzisiaj na piłce, bujałam brzuszkiem jak mówiłą Mgdziarka. Zostaje jeszcze wieczorem spacer i przytulanki. A resztą dzidzia musi zdecydować.
Nie chce czekać do piątku, bo synek ma zakończenie w zerówce i M będzie miał z tego powodu urwanie głowy.

Ja chce dziś w nocy się rozdwoić!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jak myślicie, naturalne prostaglandyny wywołują skurcze (lub mogą wywołać od razu po stosunku), czy tylko pomagają rozwierać się szyjce? Normalnie jestem zielona w tym temacie skurczy, szyjek:baffled:[/QUOTE]

Przygotowuje szyjke do rozwarcia, a jak szyjka jest "dojrzala" to samo pojdzie

Dzieki Mamociku za KRAkanie ;-)
Właśnie wróciłam z Ł od jego rodziców myślałam że jak wróce to bedzie od zatrzęsienia postów a tu cisza :szok::baffled:;-) mamusie pewnie pochłoniete przez dzidziusie, kilka czerwcówek w szpitalu... i reszta pewnie zbiara siły na poród :tak: kucze nie wydaje mi sie zeby mnie cos chwyciło dzisiaj, brzuch sie stawia i to tyle:baffled: mi sie wydaje ze prędzej doczekam sie wywołania niestety niz naturalnych skurczów :-(

No to Kasiula sie wreszcie doczekala :tak:

Ciekawa jestem jak Magdziarka - pierwszy dzien w domku.

Dziewczynki dzięki za wszystkie miłe słowa, które w szpitalu dodawały mi otuchy....
u mnie sajgon to mało powiedziane...mały ciągle wisi na cycku. Wczoraj mąz nas odebrał to całą drogę ze szpitala wył.potem zasnął na 30 minut i do wieczora nie spał..noc jako taka wstawałam co godzinękarmiłam godzine:-DDziś to już w ogóle istny meksyk..ale co tam...w domu syf nieziemski ja włosy mam jak po smalcu ale liczę że wszystko sięunormuje za kilka dni trudne są wszystkiego początki

reklama
Magdziarko super że jestes!!!! Ciesze sie ze juz wyszliscie z tego szpitalnego syfu :baffled: jestes dzielną kobitką i napewno szybciutko sie wszystko unormuje w domku!!! A Antoś nie bedzie pamiętał czy mamusia miała na głowie smalec :-);-) Życzę więc spokojnej nocki Wam, żebyscie wszyscy wypoczeli ;-):-)

Do góry