reklama
hey dziewczynki :-)
mama przyjechala wiec nie mam czasu nawet poczytac wszystko na BB ...
u mnie nocka spokojnie z malymi skurczykami i bolem krzyza..teraz zrobilam kilka kilometrow po miescie i juz myslalam ze nie wroce do domu...ale nie poddaje sie chodze bo moze to cos ruszy...
najgorsze jest to ze wczora pobrali mi krew w tym szpitalu i wlasnie pani zadzwonila ze mam dzis o 15ej powtorzyc:-( no i nie wiem co sie dzieje:-(
trzymajcie kciuki...
Gluszku Daruniu Azile i pozostale dziewczyny ktore juz chca sie rozpakowac trzymam kciuki za ta pelnie niech sie wreszcie cos ruszy u tych naszych uparciuchow:-)
mama przyjechala wiec nie mam czasu nawet poczytac wszystko na BB ...
u mnie nocka spokojnie z malymi skurczykami i bolem krzyza..teraz zrobilam kilka kilometrow po miescie i juz myslalam ze nie wroce do domu...ale nie poddaje sie chodze bo moze to cos ruszy...
najgorsze jest to ze wczora pobrali mi krew w tym szpitalu i wlasnie pani zadzwonila ze mam dzis o 15ej powtorzyc:-( no i nie wiem co sie dzieje:-(
trzymajcie kciuki...
Gluszku Daruniu Azile i pozostale dziewczyny ktore juz chca sie rozpakowac trzymam kciuki za ta pelnie niech sie wreszcie cos ruszy u tych naszych uparciuchow:-)
Joasiu, my to nazywamy bąk z wypełnieniem :-), albo własnie kleksik. To tez w porządku, takie maluszki moga robić 10 kupek dziennie. Jeśli robią kupki to znaczy, że układ trawienny dobrze działa.
Dziękuję doświadczona Mamoo
Hej Babeczki;
Kasieńka;
mam nadzieję,że u Ciebie ok :-)
Agusiu;
podobno do aby zglosić się po becikowe nie jest wymagany pesel
Dla przeterminowanych - jeszcze raz dużo wytrwałości - godzina zero już niedługo nastąpi...
Wczoraj wieczorem Mat znowu nie mógł zasnąć co i kupa cytrynowa z grudkami... Zadzwoniłam do położnej i przeanalizowałyśmy co jadłam - poranne pieczywo - Mały dopiero się przyzwyczaja do takiego jedzonka. Podobno tak może być właśnie po pieczywie, cukrze i czymś tam jeszcze... No i następuje to 2 lub 3 tyg. po porodzie.
ja dziś składałam wniosek i pesel dziecka nie jest wymagany
u nas kupy też żółciutkie - jest ich mniej niż na początku, ale jeszcze kilka dziennie + kleksy :-); pojawiają się też problemy z wystękaniem ale myślę,że to te batoniki z czekoladą...
nierozdwojonym zyczę szybkiego rozpakowania!!!
milkaaa
Czerwcowa mama'08
dziewczyny - z ta kupa to jest tak
karmione piersia dzieci moga robic 10 kupek dziennie i moga tez robic 1 raz na kilka dni
i wszystko jest norma
chodzi o to ze czesc dzieci swietnie przyswaja pokarm mamy i wchlania go prawie calkowicie
a czesc wydala - stad te czeste kupy
kupki piersiowych dzieci sa jejeczniczkowate i pachna a nie smierdza..
kupki butelkowych dzieci podobno bardziej smierdza - ale nie mam kompletnie doswiadczenia - wiec nic wiecej nie napisze
karmione piersia dzieci moga robic 10 kupek dziennie i moga tez robic 1 raz na kilka dni
i wszystko jest norma
chodzi o to ze czesc dzieci swietnie przyswaja pokarm mamy i wchlania go prawie calkowicie
a czesc wydala - stad te czeste kupy
kupki piersiowych dzieci sa jejeczniczkowate i pachna a nie smierdza..
kupki butelkowych dzieci podobno bardziej smierdza - ale nie mam kompletnie doswiadczenia - wiec nic wiecej nie napisze
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kurcze Dziewczynki to takie ''słodkie'' jak piszecie o tych kupkach- ja tez juz chce
A u mnie dalej ciężko, zmęczona jestem a nic dzisiaj nie robiłam, cały czas bym leżała i spała... kawa też nic nie pomogła... może rzeczywiscie szykuje sie na poród??!! Oby, oby!!;-)
A u mnie dalej ciężko, zmęczona jestem a nic dzisiaj nie robiłam, cały czas bym leżała i spała... kawa też nic nie pomogła... może rzeczywiscie szykuje sie na poród??!! Oby, oby!!;-)
pachną?? ;-) - no dobra, w porównaniu do kupy mojego dwulatka zgodzę się,że pachną ;-) :-)
Potwierdzam wolę te Stasiowe
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
SMS od MATY : ''Ciśnienie nadal mi skacze, dzisiaj rano miałam145/100, ale juz sie nie martwie, bo jutro rano mam próbe porodu jak powiedziała moja ginka-dostałam drugi raz czopki- pierwsza seria pomogła, bo szyjka zaczęła pracowac i odczuwam wyraźniejsze skurcze- trochę sie boje jutrzejszej indukcji i kroplówki z oxy, ale ważne ze szyjka gotowa, to powinno juz pojsc. Jak tylko urodze to dam znac '' no i przesyła pozdrowienia :-) także jutro pewnie dołączy do naszego grona kolejna słodka dzidzia! ;-)
Podziel się: