reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ej Dziewczyny, nie wiem co sie ze mną dzieje znowu po napisaniu posta zasnęłam i dopiero mnie teraz tel obudził :baffled: jestem tak zmęczona ze nie mam siły stukac w klawiaturę :-( a wczoraj to całe mieszkanie na kolanach posprzątałam- a dzisiaj mi sie nie chce isc kanapki zrobic- tylko rano poleciałam po te bułki i koniec energii... a najdziwniejsze jest to ze cało noc przespałam- no tylko wedrówki do toalety- ale to juz na spiąco chodzę :baffled: kurcze czy to normalne?!?!

reklama
Daruniu tak jak mówi Joanna, organizm upomina sie o odpoczynek. Zbiera siły na trudy. Moja teściowa przed porodami miała faze spania i przesypiała 24 godziny z przerwami. Wiec moze i uciebie jest podobnie.

Daruniu to ci KRA KRA KRA , moze dzisiejszej nocy coś bedzie. Przecież pełnia na niebie. Ja też mam nadzieje że ta pełnia i mi pomorze.

Hej dziewczynki!!!:-)
To czekanie jest dobijające... Mnie męczą jakieś bóle w kręgosłupie, wczoraj przy zmywaniu tak mnie zlamało, ze wyprostować sie nie umiałam:baffled: do skurczyków już sie przyzwyczaiłam niestety, bo mecza mnie od kilku dni:szok:
Dzis mi tu od rana ktos wierci jakimś młotem pneumatycznym nad głową i wytrzymać nie umiem:crazy: Głowa juz boli jak cholera z tego hałasu:zawstydzona/y: Mąż zabrał mi auto i nawet nie mam gdzie się ruszyć... zaraz tu zwariuje... od 9 non stop:angry::angry::angry: Ile mozna... :no: Oddałabym wzystko byle juz tulić małą... Nie boję się juz tego porodu i tego bólu, ja chcę już po prostu mieć małą w ramionach, a nie w brzuszku...:zawstydzona/y:
A gdy jeszcze raz ktoś mnie zapyta kiedy urodze to zabije... :crazy:ehh... teściowa też mnie rozwala: "a niech se siedzi w brzuchu jak jej tam dobrze":angry: Ona rodziła w 8 mieiacu, nie wie chyba co to znaczy 9 miesiać i ten ciężar... wszystko mnie boli i ledwo się ruszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: heh... i jak ja mam odpoczywać:baffled:

Dzieki Dziewczynki- fajnie by było gdyby mój organizm zechiał sie juz przygotowywac do porodu, bo naprawde nie mam siły :baffled: dziekuje za KRAkanie i równierz KRAkam wszystkim oczekującym ;-)

Dziewczyny wierzę,że dzisiaj coś się ruszy:tak::tak::tak:
A no i wypoczywajcie bo ja jestem mega zmęczona,pobudki nocne i częste karmienia mnie wykańczają i dużo bym dała aby się położyć i konkretnie wyspać:-(

Z oczkami u Filipa już lepiej prawie bez wydzieliny więc jestem szczęśliwa:-)
Nadal jednak trzyma się pępek może dlatego,że położna zaleciła gencjane:crazy: Dzisiaj M. ma mi kupić spirytus..

Darunia może słabą kawkę wypij zapewne ciśnienie ci spadło:tak:

no właśnie co z Matą Joaś i Jolą??????????????????????

Joanna mój synek tylko robi żółte kupki z grudkami i pediatra twierdzi że są ok mam się martwić jak pojawi się w nich śluz bądź brzydki zapach:nerd:

Asiowo zostaw ty tą myśl o samochodzie i idz na spacer. Może coś się ruszy!

Julia ciesze sie że z oczkiem u dizdzi jest juz dobrze. Mnie nie martwia nie przespane nece. Bardziej boje sie jakiś choróbstw u maleństwa. Ale mam nadzieje ze jak teraz już jest inne to i nie będzie tak chorować jak moje starsze.:-)

Pisałam sms do Kasiau30 ale nie odpisała więc może rodzi!!!

reklama
Do góry