reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarka pewnie nie może nacieszyć się powrotem do domku i zapewne Olek nie daje jej teraz chwilki. Stęskniony chłopak za mamą. Ale jak ją znam to zajrzy do nas w wolnej chwili. A póki co niech cieszy się swoimi chłopcami:tak::-D

Kasiu trzymam kciuki za szybki poród. No i czekamy na wiadomości.
Może w końcu się ruszy u nas. Bo ostatnio coś cisza z rozdwajaniem. A już kilka czerwcóweczek się przeterminowało.

Ja Kubę rejstrowałam w piątek. Teraz tylko czekam na Peselek i załatwiam becikowe no i może lada dzień wpadnie kaska z męża ubezpieczenia:-)

reklama
wilmek - jak jest malo procent -nie oznacza ze jest zle
po prostu nic sie nie dzieje - czyli nie ma porodu
ja miewam pomiedzy 7-13 % - to oznacza wielkie zero
50 % - cos tam sie dzieje
przy porodzie dochodza do 100 %
dokladnie sama sie nie znam
u mnie na zapisie nie drukuje jaki jest procent - to sie wyswietla po prostu na wyswietlaczu maszynki - ale nie jestem pewna czy tak jest i na innych maszynach - taka ma po prostu moj gin w gabinecie i tylko na takiej jak dotad mam robione

aaa - dziewczyny nierozdwojone jeszcze - zapiszcie sobie - jesli macie taka mozliwosc zapis KTG na komorce - dyktafon lub video - takie bicie serduszka to wspaniala pamiatka:tak:

Milkaa u mnie byly jakies takie do 20% i ze dwa sie trafily takie ktore doszly do ok 90% ...to juz nic nie rozumiem...

Jaka cisza na forum... i ja uciekam spac. Mam nadzieje ze moze któras czerwcówka w nocy urodzi ;-)
Kolorowych snów Dziewczynki i do jutra!!!;-)

Milkaa ale ważne jest też nie do ilu dochodzi tylko ich regularność. Ja miałam nawet ponad 100 % ale to nie skurcz - który powinien być takim pagórkiem tylko taki ostry wzost, który ponoć skurczem nie jest, a czym jest to nie wiem....

Kasiu trzymam kciuki zeby się zaczeło!!!
Darunia rodzę na Ujastku. Kurcze tyle sie naczekałaś a tu jednak może być cesarka.....

No własnie cisza.....

u mnie nic.....

ja to myślę ze bedę lipcóweczką jednak :baffled:

gluszku - u mnie ani pagorkow typu Bieszczady, ani typu Tatry - prosta linia:-D
I ja mam szanse byc lipcowka:-D Bedziemy we dwie:-D

dobranoc

Witajcie Dziewczynki!!!
Ja juz na nogach od 7- a obudziłam sie z tak wielką zachcianką na drożdżówkę z makiem ze przez całą ciążę takiej zachcianki nie miałam :-) no i oczywiscie ledwo oczy otworzyłam naciągnęłam spodnie i bluze od deresu i wystartowałam do piekarni a tam pani powiedziała ze niestety nie mają dzisiaj drożdżówek po czym widząc moją minę powiedziała, że za rogiem jest inna piekarnia i tam na pewno bedą mieli:-D:-D:-D no i juz jestem po sniadanku :tak:
Kurcze Dziewczynki jednak dalej bede trzymac kciuki zebyscie jeszcze w czerwcu urodziły!!! A może sie uda? Ciekawe co u mnie bedzie- naturalnie czy cesarka- cały czas mysle o tym :baffled:

Milka i głuszku to ja czuje sie jak przeterminowany babsztyl. Mam dość juz tego wszystkiego. Mam cały czas nie rególarne skórcze:baffled:. Nie są bolesne ale je czuje. W nocy znowu sie nasiliły , wiec spać nie mogłam bo jak głupia myślałam ze może już. Coś czuje że bez wywoływania to ten mój szkrabek nie wyjdzie. Mam bóle bardziej u góry brzuch a powinny być u dołu.
Dzieci dziś raną wstają i prawie ze łzami w oczach " kiedy ta dzidzia będzie". Już wszyscy jesteśmy tym zmeczenie. Tym bardziej że było mówione , zę raczej urodze wcześniej niż po. A tu d**p.

Magdziara wczoraj przysłała mi sms , ze są już w domku ale mały nie daje jej żyć.

reklama
Elizka świetnie Cie rozumiem, ja też juz jestem przterminowana a na dodatek ginka mówiła ze wcześniej urodze bo mam nisko brzuch itp. a tu guzik... i jeszcze poczekam z tydzień- jak pech to pech :baffled:

Do góry