reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie sie rozpadało może jakaś burza by przyszła a tu nic.

Dobrze, że mała mnie potrafi rozbawić. Spytała mnie właśnie czy Mandaryna jeszcze śpiewa i czy mam jej jakieś piosenki bo dziewczyny z przedszkola to znają Mandarynę:-):-):-):-)

reklama
Mój Małż w końcu nie przyprowadził Wojciaszka w odwiedziny do nas do szpitala, bo baliśmy się, ze będzie rozpacz, że mama zostaje a on musi iść. I chyba dobrze zrobiliśmy. No ale Wojtek jeszcze dwóch lat nie ma, to ciężko mu wytłumaczyć.

Kasiau u mnie niestety jak własnymi siłami nie urodzę to wywołają po 10 czy nawet 11 dniach :-( czyli 25-26 czerwiec, kurcze nie wiem czego sie spodziewac bo to pierwszy poród i kurka wodna nie wiem w ogole co i jak, jutro jade na ktg i badanie no i zobaczymy co z tego bedzie?!?! żeby sie cos ruszyło....
POLSKA GOLAAAAA!!!!!!!!;-):-D:-D:-D

Ale Daruunia pocieszające że to już mniej niż 10 dni i z dnia na dzień ubywa aż w końcu i ta 10 minie
Polska Gola :-)

Maajka gratuluję Majeczki!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Głuszku specjalnie dla ciebie KRA KRA KRA:tak::tak::tak:
Mata trzymam kciuki by wszystko potoczyło się naturalnie:tak:
Magdziarko mam nadzieję że jutro będziecie już w domku a wtedy sama przekonasz się że twój Antoś będzie całkiem innym bobasem oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu:tak:
A Olkowi daj czas by mógł poznać brata i pokochać go:tak:

Azile trzymam kciuki by to już było dziś:-)

a teraz o mnie:
Mój Karol od rana ma strasznie wysoką temperaturę:-( zaczął od 38.2 a o 20 miał już 39:-( najgorsze jest to że najpierw próbowałam zbić temp. paracetamolem i nurofenem dla dzieci i nic to nie pomagało więc dałam mu połowę czopka pyralginu i troszku pomogło...Aż boję się nocy:-( do tego boli go brzuch-cały dzień nic nie jadł dopiero jak zbiłam gorączkę dostał apetytu ale dziwne jest to że za nic nie chce pić:szok: jak myślicie może to rotawirus??????:baffled:
nie wiem co będzie jak Mikołaj to załapie:-(

Kurcze lorcia chciałabym Ci pomóc ale niestety ja jestem zielona :no: nie potrafie Ci pomóc, ale obiecuje ze bede mocno trzymac kckiuki aby Karolek juz nie miał gorączki a miał apetyt!!!! ;-)
Jakby nie patrzec Kasiau to za 10 dni albo i nawet za 9 bede miała dzidzie przy sobie :szok: o kurczaki no dosłownie szok- ale taki fajny szok :-) chyba dopiero teraz to do mnie dotarło :tak::-)

Właśnie i do mnie to coraz bardziej dociera a jeszcze ta dzisiejsza wizyta w szpitalu i jutrzejsza to tak jakby kolejny krok do przodu.:-)

reklama
I ja po wizycie u gina. Szyjka skrócona, tylko:-(. Niedawno groził mi poród przedwczesny, a teraz zerowa gotowość do porodu:baffled:
Od dziś wykorzystuje męża. Wystarczy tej wstrzęmieźliwości, a już trochę to trwa, bo od początku lutego:szok:
Jak Polacy przegrają to małżon może nie mieć humoru tylko.:baffled:

Do góry