Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Wreszcie mam chwilke czasu, bo maly spi, a starszym wlaczylam bajke (moze nie pedagogicznie, ale mam prawo miec chwilke dla siebie) Pokrotce do kazdej:
Flexi GRATULACJE!
Daruniu, Wilimek, Gluszek juz nie dlugo i tez bedziecie tulic malenstwa KRA KRA!
Limba witaj w domu
Azile mysle, ze to JUZ!
Magdziarko wspolczuje pobytu w szpitalu, obys mogla jutro wyjsc
Aniknulka czasami jak dziecko spokojnie je to mu sie nie odbija. Ja karmie najczesciej na lezaco i jak po karmieniu zasnie to go nie biore do odbicia
Julia na ropiejace oczka dobry jest rumianek w torebkach, zaparzasz a jak troche przestygnie to na oczka. Ropieja nie przez przeciagi ale od plesniawek. Aftinem mozesz dodatkowo smarowac brodawki przed karmieniem
Pozdrawiam wszystkie!!!
Flexi GRATULACJE!
Daruniu, Wilimek, Gluszek juz nie dlugo i tez bedziecie tulic malenstwa KRA KRA!
Limba witaj w domu
Azile mysle, ze to JUZ!
Magdziarko wspolczuje pobytu w szpitalu, obys mogla jutro wyjsc
Aniknulka czasami jak dziecko spokojnie je to mu sie nie odbija. Ja karmie najczesciej na lezaco i jak po karmieniu zasnie to go nie biore do odbicia
Julia na ropiejace oczka dobry jest rumianek w torebkach, zaparzasz a jak troche przestygnie to na oczka. Ropieja nie przez przeciagi ale od plesniawek. Aftinem mozesz dodatkowo smarowac brodawki przed karmieniem
Pozdrawiam wszystkie!!!