reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A do tego tęknota za Olkiem, który sie nie odnajduje w nowej sytuacji. Juz leca pytania kochasz nas tak samo? nie brdzo patrzy na Antka nie chciał go pocałowac...mówie wam rozpacz w radości:-(

reklama
witam dziewczyny!
Gratuluje nowym rozpakowanym mamusiom:-)
Wizytującym dziś u połoznych i ginów samych dobrych wieści:-)
Magdziarko... 3maj sie! Domyślam się co mozesz czuć... musisz byc twarda, a już niedługo wzystko wróci do normy w domku:tak:

Ja się dziś sobią zajęłam :-) Też takie małe domowe SPA sobie urządziłam... i jakos sie lepiej czuje:-D Tylko kręgosłup wysiadł przy schylaniu się podczas depilacji, a brzuch jak przeszkadzał:baffled: Będę musiała sie na chwilke połozyc:-p

zycze miłego dnia, 3majcie się i rozpakowujcie, bo ja tez juz czekam na swoją kolej:happy:

Cześć Dziewczynki!
Ja jak zwykle na chwilkę bo mały usnął o 12.30 a ja z nim i dopiero teraz przedarłam się przez Wasze wpisy.

Majka gratuluję dzieciaczka :-D dzielna mamusia

Magdziarko witaj w klubie, mój w szpitalu też beczał i ja z nim bo nie wiedziałam co mu jest. Z początku myślałam, że nie mam pokarmu, później, że może coś ma z brzuszkiem, a na koniec położna mówi, że wszystko ok bo cukier mu wzrasta (miał badany co 3 godz) i mam pokarm a mały potrzebuje ciepła mamusi.
Ogólnie to za dnia śpi 3 godz po godzinnym karmieniu z obu piersi ale ciężko mu teraz zasnąć. Kiedy już śpi i włożę go do wózka mija 2 min a on znów się wierci i płacze, więc cyc i do łóżka wtedy przy cycku zasypia jak aniołek. Może ma fazę na ciepło mamusi....:laugh2:
Najgorzej jak się naje i ma problem z odpiciem, chodzę z nim nawet godzinę aż ręce opadają. :baffled:
Znacie może jakieś sposoby na szybsze odbicie się?

Mata trzymam kciuki żeby wszystko się udało :-D

Kasi, Azile oraz innym nierozpakowanym życzę powodzenia z rozpakowywaniem :tak:

A do tego tęknota za Olkiem, który sie nie odnajduje w nowej sytuacji. Juz leca pytania kochasz nas tak samo? nie brdzo patrzy na Antka nie chciał go pocałowac...mówie wam rozpacz w radości:-(
Madziu zachowania Olka są normalne. przynajmnie dla mnie to tak sie wydaje, będzie czuł sie jakoś odrzucony , ale z czasem pokocha brata i bedą szczęśliwi ze sobą. Napewno bardzo potrzebuje teraz ciebie, ale nic na to poradzić nie możesz. Musisz to wszystko oddać Bogu , bo sama sie tylko bedziesz zamartwiać a na dzień dzisiejszy nie masz super rozwiązania. Okazuj Olkowi jak do ciebie przychodzi 100% zainteresowania, na ten czas odstaw Antosia .

Eliza to super że w ogóle masz jakieś skurczybyki i że wszystko jest ok. Ja jeszcze nie pojechała m czekam i czekam na szwagra i tez mnie bierze nerw , że muszę na kogoś innego liczyć i nawet własny mąż nie ma czasu żeby mnie zawieźć do szpitala.
Jakoś mi się nie spieszy co prawda do tego szpitala ale chciałabym mieć to już z głowy.
Madziu dobrze, że chociaż możesz się wyżalić do cioteczek z bb bo najgorzej się samemu zamartwiać.
Jola 244 też zobacz leży i czeka , może we wtorek wywołają a ty przynajmniej tulisz już Antosia . Będzie dobrze, najważniejsze że jesteś już po porodzie.
Wrócisz do domku już prawie zagojona i będziesz miała siły dla Olka.

Magdziarko trzymaj sie dzielnie bedzie lepiej, poczatki sa trudne...

Aniknulko problem z odbiciem to tez mój problem, mocno na ramie i klepie leciuchno po pupci,dzisiaj mi za kazdym razem odbił, ja z moim nie chodze tylko na siedzaco kłade go na ramie i czekam pare minutek...

Mój malec ma pleśniawki,znacie jakieś sposoby??,smaruje apftinem:baffled:
No i jeszcze oczka mu ropieją,a tak uważałam na przeciągi:-(
A no i dzisiaj mnie wystraszył bo po raz pierwszy alarm w monitorze oddechu zawył:szok::szok::szok: ale mi stracha Filip narobił:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Kasiu to ja ci współczuje tego czekania. Ja nie umiem czekać , tym bardziej jak nie wiem kiedy ktoś przyjedzie.
A ja właśnie przyszłam z toalety no i krew mi sie pojawiła ze śluzem, pewnie po badanku doktorowym. Skurcze mam coraz silniejsze ale nie regularne. Śmigam po domu jak perszing idę teraz do ogrodu po truskawki . Może to moje ostatnie truskawki.

reklama
Do góry