reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
nikt nie ma chęci zainteresowac się czemu tak jest :CHCĘ DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziu rozpacz w tych słowach się wyczuwa. Bidulko kochana jeszcze troszeczke i wyjdziesz do domu. Moze smoczek daj dla Antosia, to troszke sie oderwie od cycy. Przecież twoje brodawki zaraz popękają od ciągłego przystawiania. trzymam za was kciuki;-)

reklama
Elizo ja mam na drugie imie płacz:tak:

dziewczyny ale tutaj to jest źle słowo. Brakuje talerzy itp...mozna dostać zupę w kubku..nie wspomne że jedzenie blleee. Nie mogę doprosić się zmiany pościeli bo nie mają.Rozmawiałam z innymi mamami i tez jest sporo niedociągnięc.np.dziewczyna miała jutro iśc dziecko ma żółtaczkę - pediatra mówiła niewielką dopiero dziś zbadali bilirubinę - wyszła bardzo wysoka.wszystko tutaj robią tak na odwal....na ostatnią chwilę...i co ja biedna w tym wszystkim mogę - NIC

OJoj szkoda mi sie Ciebie zrobiło Magdziarko :-( qrcze ta służba zdrowia do białej gorączki może człowieka doprowadzic!!!! Trzymaj sie kochana dzielnie- przeciez musi to sie szybko zakończyc!!!
Azile to cieszę sie z udanej wizyty i mam nadzieje ze rozwarcie sie samo zrobi i nie beda musieli wywoływac!!! Kurcze jak mam jutro badanie i ktg ciekawe czy u mnie cos ruszyło?!?!

Majeczko gratulacje. Uściskaj córeczkę mocno :tak::-D

Madziu wiem, że leżenie w szpitalu jest denerwujące. Ale najważniejsze, żeby Antoś był zdrowy.

Mata najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Trzymam a Was kciuki

I na koniec standardowo;-):-D Nie ociągać się dziewczyny. Rodzić Maleństwa;-);-);-)

Użalam się nad soba i zapomniałam o Tobie Eliza dobrze, ze coś tam się dzieje..może się ozkręci ładnie i bedzie fajny naturalny poród.

patyk myslami Cię sciągnęłam.....pomyslałam ciekawe co u Ciebie i post....:-D

O jak miło:-)
Ja wiłam gniazdo, nawet wczoraj. Napracowałam się tak, że wieczorami to już tylko miałam siłe poczytać co tam na bb. Od dziś odpoczywam. Muszę zbierać siły na poród. :-)
Zobaczymy jak to będzie ze mną. Czy po odstawieniu fenka poród szybko, czy po terminie:baffled:

reklama
Użalam się nad soba i zapomniałam o Tobie Eliza dobrze, ze coś tam się dzieje..może się ozkręci ładnie i bedzie fajny naturalny poród.
Mdziu ja to nic , ale naprawde bardzo rozumiem twoją rozterka i zdenerwowanie. To samo miałam przy pierwszym synku i niestety nie mogłam liczyć na nikogo w szpitalu. Piersi mi popękały katastroficzne (do dziś mam na sutkach zrosty) . A niestety po miesiący okazało sie zę mały miał baktererie tylko nikt tego w szpitalu po porodzie nie sprawdził. Dlatego myśle że Antoś taki nie spokojny bo ma też "coś" i nie umie inaczej tego tobie powiedzieć. Cierpliwości ci zycze ogrom bo wiem jak to jest trudne do zniesienia.

Do góry